2009 februári pocakosok ide!!! (beszélgetés)
Áron névnapi és húsvéti ajándékai: (hátha tudtok meríteni belőle)
- ugráló póni (vagyis bika), egyből tudta, hogy kell használni.
- gyermek sörpad (ezt az udvarra tesszük, már itt bent a lakásban felmászott a padra, aztán az asztalra is.
- homokozó készlet
- nagyon nagy labda, ezen én szoktam görgetni, kicsit fejleszteni az egyensúly érzékét, mondjuk szerintem nincs vele gond, de ha mégis... nem árt.
- kis műanyag talicska kintre
- lapozós háziállatos könyv
- csoki, pénz, tojás
Boldog névnapot a névnapos babáknak!
Kellemes húsvétólást!
Ide írok egy részletet Áron naplójából:
"Tegnap éjjel Áron 5ször volt fent, hajnalban 5-kor, és reggel ¾ 10-ig aludt. Ilyen még nem volt soha. Hagytam aludni.
Viszont így csúszott az egész nap, de nem baj.
1-kor ebédelt, de attól függetlenül, hogy 2-3 órával hamarabb szokott ébredni, már alig bírta ki. S 4-ig aludt. Aztán már csak fél órát csúsztattuk, és 9-kor aludt el. Szerintem egyszerűen szüksége volt most több alvásra.
Öltözködésnél, illetve vetkőzésnél már nemcsak a kezét dugja, vagy húzza ügyesen, hanem a kezéből átveszi a másikba, ha valami benne van, illetve lehúzza a pulcsit, ha már csak a fején kell keresztül húzni."
nekem már van egy teknikám:)
Ülök az ágyon terpeszbe,Doim a lábam közt:) A lábammal le tudom fogni a kezét is meg a lábát is a fejét nem kell fogni mert azt eleve nem tudja mozgatni:) Képtelenség lenne amúgy szivni az orrát.
Domi is csinálta hogy a porszivosat el dugta én meg hason fekve kerestem ő meg röhögött rajtam:)
Tudják a kicsik mitt kell tenni:)
Sziasztok!
Először is: kicsit megkésve, de Zalánnak, és Áronnak boldog névnapot kívánunk!!
A betegeknek jobbulást, vigye el a nyuszi a kórságot minden családból!!! (Remélem a mienkből is elviszi)
Végül Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek!!!!
Írtam ma már többet is, de sajna elszállt a gépből, grrrrr....zabos vagyok nagyon, ezért csak a lényegeset írtam le még egyszer.
Puszi mindenkinek!
Szió!
Nóri babámat sem könnyű lefogni, de ilyenkor jó ha van a közelbe még valaki, aki megfogja fejét vagy a kezeit, és bár múltkor mikor nagyon nagyon megfázott, akkor annyi trutyi jött ki az orrából ezzel az orrszívóval, hogy egy picikét vérzett is az orra! Először meg ilyedtem, de biztosan azért, mert sebes lehetett a nózija a sok porszívózástól, vagy nem is tudom! Sőt múltkor még el is dugta előlem az orrszívót, fél napig kerestem mire rátaláltam. :) Furfangos egy kis csajom van az biztos. :)
puszi
Szia!
Én orr szívóval szoktam neki kiszedni az orrából, én semmilyen orrcseppet nem használok, ha meg van fázva, csakis a kézi orrszívót, nem kellemes érzés, mert ha meglátja, már szalad is el előlem. :D!
szia
Sziasztok!
Domi egyre rosszabul van:(
Ti milyen orr cseppet adtok a kicsinek ha el van dugulva a nózi? Én adtam sterimart meg cinkeset,de nem igazán használ.
Sziasztok!
Na, megyünk pihenni mégis csak, mert eddig kérdéses volt! Tudjátok meséltem, hogy kinéztem Egerben egy Almafa Vendégházat! És most már véglegesen is lefoglaltuk párommal tegnap délután, és ma felhívott a Tulaj, hogy akkor 17-22-éig megkapjuk az apartmant! Nóri babáért nem kell semmit sem fizetnünk, mivel még csak 1 éves így neki ingyenes minden! Úgyhogy nagyon parás vagyok, már úgy mennék nagyon! :D :D :D
Köszönjük!
Mi valószínűleg semmi különöset nem fogunk csinálni a hétvégén.
Csak a városba megyünk fel este majd sétálni, megnézzük a nyuszikat, holnap pedig a megszokott játszótér-nap következik.
Mindenkinek jobbulást!!!
Mi ma délután megyünk az állatkertbe. :)
Holnap és utána sehova, mert nem szeretem a tömeget. Akkor marad az udvar, ami nagy és tágas. :)
Jobbulást mindenkinek!
Jujj Leona, drukkolok hogy 'csak' kalici legyen!
Én is úgy emlékszem, hogy Linikééknek a sudo+neogranormon jött be!
Szrencsi nekünk is ez van. Láz már nincs, viszont van takony, minden mennyiségben :-/
Sziasztok!
Látom, többen is betegek. Jobbulást!!!
Mi sem maradunk ki a sorból, de szerencsére eddig nem olyan vészes a dolog!
Amira megfázott és szegénykémnek egyfolytában folyik az orra.
Éjszaka sokszor felkelt és nehezen aludt vissza.
Napközben nem viselte meg nagyon, kíváncsi vagyok a ma éjszakára.
Köszönöm Mindenkinek a biztatást, jól esik, de így, hogy lassan közeledik az idő (mármint a 26.hét) egyre nehezebb és sok rossz gondolat is kavarog a fejemben, persze próbálom elhesegetni őket kisebb-nagyobb sikerrel.
Már várom a jövő hét pénteket, hogy mehessek megint UH-ra és azt mondja a doki, hogy minden rendben van.
Jajj, képzeljétek Anyu azt mondta, hogy olyan béna név a Naomi. :(
Nekem tetszik...
Na, most megyek szétnézek még a teszveszen, olyan jó szandikat vettem Aminak, újak és sokkal olcsóbbak voltak, mintha boltban vettem volna. Ma hozta a csomagokat a postakocsi. :)
Jó éjt!
Jobbulást Milusodnak!
Mi is betegek vagyunk, nekünk virusos torokgyulladás, hólyagos torokkal. De eddig egész jól eszik, iszik.
Sziasztok! Mandy nekünk sem indul jól a húsvét. Ma el kellett Milust vinni a dokihoz, mert ment a hasa aztán be is lázasodtunk. Azt mondta a doktornő hogy kalici, vagy rota. A popsija már tiszta seb, szabályosan fél a tisztába tevéstől. Ma délután feltekertem a radiátort és levettem a pelust is. Hányt is délben, remélem, csak azért mert nem esett Neki jól a diétás krumpli. A lázát is levittük estére.
Linike végül ugye jól emléxem a sudocrem neogranormon kombináció jött be? Próbáltam visszakeresni, de nem találtam.
Hát most a 2 közül remélem a kalicit kapta el.
Azt mondta a doktornő, hogy normafloret kapjon, és ha véres a kaki akkor mehetünk székletmintát vinni.
Remélem többieknek jobban indul a húsvét.
Sok locsolót, a kiskrapekoknak sok tojást!!!
Szia!
Egyenlőre úgy látszik, hogy nekünk jól fog telni a hétvége! Szerencsére pár napja lábaltunk ki a betegségből,megfázásból!
Én csak azon aggódom, hogy jó idő legyen, bár szombatra napos kellemes 15 fok meleget mondtak, de vasárnapra felhős, esős napot. :(
pusza
Sziasztok :)
Kinek hogy telik a húsvét?
Nekünk annyi szép tervünk volt, az egyik barátnőmmel találkoztam volna (kettesben, gyerek nélkül....mióta megvan Lili, azóta nem voltam sehol nélküle!!), vasárnap meg apósomék telkén szaladgálás és tojáskeresés.....
Hát mindent le kellett mondani, mert még mindig vacakul vagyunk :((((
Szóval ülhetünk itthon az egész hosszú hétvégén, és kúrálhatjuk magunkat.
Remélem mindenkinek jobban telik a hétvége!
Sziasztok :)
Kinek hogy telik a húsvét?
Nekünk annyi szép tervünk volt, az egyik barátnőmmel találkoztam volna (kettesben, gyerek nélkül....mióta megvan Lili, azóta nem voltam sehol nélküle!!), vasárnap meg apósomék telkén szaladgálás és tojáskeresés.....
Hát mindent le kellett mondani, mert még mindig vacakul vagyunk :((((
Szóval ülhetünk itthon az egész hosszú hétvégén, és kúrálhatjuk magunkat.
Remélem mindenkinek jobban telik a hétvége!
Sziasztok! Alig jutok fel ide az oldalra a leányzóm miatt. :) Én is bele olvastam a naplóba, és engem Nórika születésére és az azt követő pár napra emlékeztetett, mikor élet és halál között volt! :(
De tudtam, hogy nem adja fel ő sem és én sem, és azóta egy 14 hónapos 9 kg-os Nagy Csajszi lett belőle, ahhoz képest, hogy 2850 volt a súlya. :)
puszi mindenkinek! :)
Amúgy egy korábbi témához én is hozzá szólok, hogy a köröm vágás nálunk is kész katasztrófa, alig engedi, hogy le vágjam a körmeit, sokszor le kell fogni, de van olyan is, hogy engedi őket levágni!
Amúgy tegnap meg lett nyírva a kis drágám, mert nagyon hosszú volt már a haja, sajnos annyira sírt mert félt a hajnyírótól, hogy 2x is a kezembe vissza hányta az ebédjét. :( Majd teszek fel új frizurás képet róla. Mindenki azt hiszi, hogy kisfiú, mert olyan rövid lett a haja, de ahogy ismerem Nórit, nagyon gyorsan nő a haja, 2-3 hét, és újra hosszú lesz neki. :) :) :) sziasztok
Neked meg megmondtam már, hogy csak szép dolgokat olvass! :)
Ezek a kisbabák gyengék voltak, de a te kicsid erős!!! Még így is milyen szépen fejlődik, hogy a "másikat" is élteti. Ő idekint is bírni fogja!!!!!!!!!!!!!!!
Szisztok!
Beleolvastam én is. Jajj, tényleg nem kellett volna. A világon rosszabb dolog nincs ennél. Reménykedsz, hogy legyen,kihordod, megszülöd, várod, reménykedsz... Milán is koraszülött volt (ő azért nem ennyire, mint a kisfiú), és már hamarabb is meg akart születni, vissza kellett tartani, a 32. héten. Akkor még éretlen volt a tüdeje. Kaptam érlelő injekciót, és 3 hétre rá megszületett, de jó tüdővel, és jó funkciókkal. Ettől függetlenül el nem tudom mondani, hogy mit éreztem, mikor hozták az éppenhogy 2 kilós gyerekemet! Akkor milyen lehet egy alig 70 dekás ygerek?? Minden alkalommal sírtam. Persze a boldogságtól is, de bevallom, a félelemtől is. Féltettem, mert olyan pici volt, két pici ropi lábbal kalimpált... Hálát adhatuk, tényleg, hogy egészséges gyerekeink vannak, akiket felnevelhetünk, anyukák!És most jól kibőgöm magam... Hiába, én már csak ilyen vagyok!
További ajánlott fórumok:
- 2007 december körül szülő pocakosok "találkozója"
- Győr és környéke, pocakosok beszélgessünk:)
- Kismamák, pocakosok és babások! Szoktatok-e sportolni, jártok-e tornázni? Mik a tapasztalatok? Meséljetek!
- Álmatlan pocakosok
- Százhalombatta és környékén lévő babások és még pocakosok beszélgessünk!
- 2009 februári babák gyertek csevegni!!!!!!