2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Sziasztok,
Oltás: beadták, de a nő vagy ötször megkérdezte, hogy én is be akarom-e adatni... Aztán mondta, hogy ha akarnám sem adná be nekem! .)
A szerelmem megkapta mind a kettőt.
Rugdalózó: Ha megnézed a naplómet, ott az összes ruha 1000 ft alatt volt, a rugik olyan 300-400 Ft körül vannak.
Kimostam Szofi kórházas ruháit.
Aludtam egy órát, most még ébredezek, aztán kivasalok.
Terek, örülök, hogy jobban vagy!
:DDD
Akkor szerintem veszek valami krémet szülés utánra...
Bár még sosem próbáltam kupot...
de nem is akarok...
:DDD
a legszebb hogy a kuptól meg minden ilyesmitől annyira undorodok...
(bár ez beállitottság kérdése asszem :DD)
Nem kell félni a vizsgálattól, attól inkább, hogy semmit nem tudnak majd mondani rá. Szülés után már lehet vele mit kezdeni, van rá tuti gyógyszer, azt kell szedni, és elmúlik. Nekem a homeo bogyó sem segített.
Ja,a vizsgálat nem fáj, tényleg. Nagyon óvatosak a dokik.
huuuu hát ez birzasztó jól hangzik....
nekem már a korházas batyuba be van készítve a kup szülés utánra,na de addig...
már ülni, állni, menni sem jó....
de olyan szépen növöget, olyan kis édes...
de nem irigylem a szülőket, nagyon korán jött Balázska..
halolajtól jobb lesz a lepény működése. Meg ne kérdezd, hogy bíztos-e, ezt is csak olvastam a sok baromsággal együtt :D
Tudod, van a novemberi babázók fórumán egy koraszülött babó, náluk is a lepény nem táplálta már a babót azért lett olyan nagyon pici súlyú.
ja olvasom, hogy az már meszes felület és nem biztos h a baba jó vérkeringésben részesül az anyától, de ezért nézik a flowmetriát, azzal nem volt gond. csak furi, még nem akarok szülni:D
örülök h jobban vagytok, bár tényleg ilyenkor már jöhetnek jóslófájások, elvileg az utolsó két hónapban vagyunk, vagy mi a szösz:D
az a baj hogy amit én kaptam bogyót az is ilyen ér erősitő és csak rosszabb lett tőle...
De köszi:)
Sziasztok!
Szerencsére elmúltak a keményedéseim, de nagyon rossz volt, azt hittem éjjel babázunk :D Az volt ilyesztő, hogy a derekamba nyilalhgatott :S De megbeszéltük a gyerekkel, hogy még kérünk 3 hetet :D Azt hiszem az is volt a baj, hogy nem vettem be magne-t, mert jól voltam, aztán este már hiába dobáltam, sz@rt se ért. De ezen is túl vagyunk.
Mosom, vasalom a babó ruhákat, összepakolom a kórházi cuccokat, úgy döntöttem, hogy itt az ideje :D
Pillangó, nekem azért kell csak a 36. hétig diétáznom, mert addigra a lepény eléri a 3. fokot vagy mit. Nem igazán értem, de ezt mondták...
Köszi:(
Én is attól félek, talán már jobban félek ettől mint a szüléstől...
Jó lenne ha ez legalább elmulna addig és jönne egy új szüléskor (:D)
mert ha ez lesz még durvább...
:(((
Lepény érettsége:
0: sima magzati felszín, egynemű szerkezet
1: enyhén hullámos felszín, mészszemcsék közel a magzati felszínhez
2: közepes fokban érett lepény, a lebenyek határain is mészlerakódás
3: kiérett lepény, fészkes mészlerakódások
Mindenesetre jobbulást kívánok,tudom mit érzel!:((
Én volt,hogy már feküdni is csak az egyik oldalamon tudtam,annyira fájt!:((
Szerintem szülés után jobban fogok vele kínlódni,mint a gátsebbel!:)
Pillangó! Nekem semit nem írtak a lepényről,pedig én is voltam hétfőn.
És a 2-es koponyaállás(vagymi),az mit jelent????