2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
A Spertit is lehet, kismama magazinban olvastam. Azóta ezt használom.
Amit írtál, azt még nem próbáltam. De jó a tapasztalatcsere:)
Sziasztok! Már jó régen nem jártam a fórumon, de most azért mindig olvasgattam mik történnek!
Nekem is lenne egy kényes kérdésem! Van valaki akinek fáj a szemérem csontja, és körülötte lévő összes inas izmos szövet? Este lefekszem és ahogy megpihennek az izületek, a fenekemet alig tudom megemelni, hogy megforduljak az ágyban, annyira fáj! Párom is szokta mondani, hogy éjjel még álmomban is nyögök és mondom, hogy fáj...
Remélem ez nem lesz gond a szülésnél...lehet,hogy csak tágulok?
pedig tele van vitaminnal.
most olvastam utána, hogy milyennel :)
Ki! :)
Aztán mostam, mosogattam, vacsit csináltam, felmostam, sütöttem a tököt.
Most itt ülök a gép előtt, de lehet, hogy mindjárt varrok egy kicsit! :)
Azt is imádja a párom,én sajna nem.
Kivasaltál?
hu8h, az biztos nagyon fini lesz! :)
Én mindjárt eszek sütőtököt.
Most lett kész! :)
Sziasztok
Kel a fánkom,mindjárt állok neki sütni.
Egész héten kívántam,ma vettem rá magam.Apa csinál nekem csokipudingot,ő meg lekvárral szereti.:)
:DDDDDD
ne hogy azt hidd hogy nekem nincsenek ilyen kérdéseim...
:DDDD
:D
azthiszem igen...:DDDD
Köszi ezt biztos ki fogom próbálni, ezzel tuti nemártok...
:D
szerintem nyugodtan elteheted őket ...
hacsak nem lesz óriás a bébid...:DDDD
Sziasztok!
Én 5 hónapja szültem és utána voltam egy intimtorna tanfolyamon, hogy rendbejöjjek.Ott az aranyér kezelésére azt a módszert ajánlották, hogy a feneked naponta többször( 10-20 másodpercre) emeld magasabbra mint a többi testrészed.Átöblíti friss vérrel a pangó részeket.Például négykézlábra ereszkedve told felfelé a feneked.
Nekem bejött!És nem gyógyszer, kárt sem tudsz vele okozni.
Igazán nincs mit! :) Örülök, hogy segíthettem!
Nem tudjátok, ha van egy foltom (nem tudom milyen, csak azt, hogy sárga )talán barack, vagy ilyesmi), de nem jön ki se a legismertebb folteltávolítóval :)
se sebbenzinnel, akkor mivel próbálkozzak?
Trükkösek a kicsiruhák...:DD
nekünk elég sok a használt és sokban tényleg nincs benne, én hozzáméregettem azokhoz amikben van szám...:DDDD
Mindegyikben benne van, csak nem a nyakánál, hanem az oldalában.
Vagy hónap van ott, vagy számozás. Nekem is úgy segítettek az eladók, mert én sem találtam! :)
Én is hamar elfáradok, de olyankor leülök kicsit!
köszi :)
jó vasalást én is mosok, vasalok ma :) csak hamar elfáradok.
Ti honnan tudjátok, hogy melyik rugi, body mekkora? Szinte egyikbe sincs beleírva, tippelni meg elég nehéz ebből a 3 ici pici méretből