2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Szia!
Nagyon sajnálom a kisfiad és nagyon drukkolok neki,hogy minden rendben legyen vele és biztosan úgy is lesz. Most biztosan nehéz,de kitartás.
értem... de akkor te ott Bácsalmáson jársz ctg-re is? vagy Bajára kell járnod?
Lehet, hogy találkozunk a kórházban.
Szorítunk, hogy műtét nélkül is meggyógyuljon a picikétek! minden rendben legyen vele.
A kórházban kapta szülés után a tüdőgyulladást? de hogyan? és mitől? én ezt nem é
nekem semmi jel, keményedés néha, de semmi más.
Nálad? igaz te már tapasztaltabb vagy, mikor született a kisfiad?
Sziasztok kismamik és anyucik :D
Jelentem én már itthon vagyok. A kisfiam még korházban legalább 2 hétig. A szivecskéjében valami vezeték nem záródott össze...gyógyszerrel kezelik, ha összezáródik akkor minden okés, ha nem akkor műtik, valamint tüdőgyulladása is van. Én igyekszem kitartó is nyugodt maradni, mert tejcsi az van viszem be a pöttömnek a kórházba. A párocsakámba próbálom tartani a lelket, azt mondták, hogy jövöhéten kiveszik az inkubátorból és befeküdhetek és megpróbálunk szopizni. Addig marad a fejés, és a szeretetteljes tejcsibehurcolás a kórházba.
Vigyázzatok nagyon magatokra és mindenkinek olyan könnyű szülést mint amilyen nekem volt...
tényleg, én Vörösmartys voltam de attól még lehet ismertük is egymást majdnem egy idősek is vagyunk
Igen én is elvoltam vele nagyon normális volt nem bánám ha megint vele szülnék.neked vanak már valami jelek?
Nekem meg hullámos a fájásgörbém,és semmit nem érzek a világon. Max.egy kis keményedést.
úgyhogy én majd akkor hiszem el,hogy szülünk,ha folyik a magzatvíz!:))))
Azért örülök,hogy más is kívánós,már azt hittem én vagyok hülyén összerakva!:))))
Én már feladtam, ma tudatosult bennem, hogy egyedül leszek, és egyedül kell végig csinálnom. De mindent a babáért!
Nekem nagyon szimpatikus Kovács, remélem a szülésen is minden rendben lesz vele.
Én 2 évet jártam Bácsalmásra ált.suliba a Rákócziba.
szia,
igen itt vagyok.
Nekem Kovács doktor - bár ma pont nem tudtam megvárni a ctg eredményemmel, mert műtött.
Sajnos nincs remény, ma mondták, hogy december végéig egész biztos, hogy marad.
Sziasztok,
Lehet ma Tereknek meg lesz a picike?
Én is voltam ma ctg-n, minden rendben volt, babó nagyon mocorgott, és a fájást mutató vonal - majdnem egyenes volt, így a szülés előtt egy héttel. De legalább addig sem szenvedek a görcsöktől, nekem szerencsére csak keményedik a pocak, de fájásaim nagyon ritkán vannak, két-háromnaponta egy.
Kívánósság :-) háát, én ismét átélem, mai menü mákos tészta, töltött káposzta majd banán.
Mayapoc vagy?bocsi csak nem láttam eddig a válaszod!
nincs fogadot orvosom és még nem adatm be az oltást mostmár biztos,hogy csak szülés után fogom én is:és te kinél szülsz?szerinted van remény hogy feloldják már bármikor mehetünk!