2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Szia!
A lényeg, hogy a szívhang tökéletes. Lehet, hogy vizesedsz így a vége felé, és azért jött fel két kiló.
Én meg egész végig nem voltam kívános, nem is ettem sokat mégis 18kg híztam.
Izgulok Terek miatt, remélem minden könnyen megy neki! Lehet, hogy már a kezében is tartja Beni babát!:)
Sziasztok!!!!
voltunk dokinál, a szívhang tökéletes!!!!:D
viszont 2 kg-ot híztam egy hét alatt...ez nem tudom hogy lehetséges??? mindenesetre 2naponta mennem kell vérnyomásmérésre...stb. szerintem már a végét járjuk!!!
van vmi hír, történt valami az éjjel?
Nekem szerdán ctg, doki csak jövő héten csütörtökön. Azt már kihagynám.
Akkor Beni nem is decemberi baba lenne.:)
Ha betartják a kézmosósdit és felveszik a maszkot, az ér valamit, de nem teljes a védelem. Egyébként állj a sarkadra, ha Te mindent megteszel annak érdekében, hogy megvédd Botit, akkor a környezettől is ez a minimum, ami elvárható.Én kemény leszek, ezt elhatároztam. Anyósék szórakozzanak csak, ezt az oldalamat még nem ismerik...
Na vagyok teljesen :) Még mindig semmi!!Tuti a dolog!!
Sziasztok akik most jöttek és nem köszöntem nekik!!
ne is mondd... én szerdán megyek:S
nem jelentkezik, és mondta h milyen jó az alvókája, ahoz képest még fél kettőkor itt volt, és délutántól görcsölt, ami nem múlt
Terek szül? Beelőzte a teliholdat? Nem is lenne baj, legalább nem kínozná meg a doki holnap.
Megnyugtat, ha én is az vagyok? ;)) Állandóan tejbegrízt és a almás pitét ennék. Meg gyümölcsöt.
hát, én nem hiszem h nélam ezt kivánásnak hivják, de lehet. pont amit mondasz: kivi, mandarin (épp egy narancsot eszem) és citrom! de sztem mert kell a c vitamin, azért tömöm ezeket. amugy én mostanában kevesebbet eszem, nem is hiztam hat hete:)
éjjel görcsölt, még irt is ide fél kettőkor, azóta nem válaszol smsre
Lányok,van még olyan rajtam kívül,aki még mindig kívánós??? Komolyan ez már vicc,én még a szülőszobán is azért fogok hisztizni,hogy valaki hámozzon nekem kivit meg mandarint!:DDDDDDDDD
Sziasztok!
Van valami konkrét infótok Terekről?
Öcsém megírta nekem tegnap hogy keddre bevállalja a szülést!!Na puff neki egy nappal hamarabb jött!!:)))
Igen,látom,úgyhogy HAJRÁ TEREK!!!!!:DDDDDDDDDDDD
szerintem nagyon sokan vagyunk így ezzel az érzéssel ,bár én már a második babámat várom.De azért nagyon jó,hogy van ez a fórum nagyon sok erőt,biztatást ad ez nekünk.
halihó, épp szurkolunk Tereknek, lehet épp szül:)
a nő kiakadt az otp-ben, mert csak a harmadik adatlapra tudtam jó helyen írni a nevem, meg az aláírást (mást nem is kellett kitölteni rajta).
á tuti bent van, sőt, már lehet kész is!
:D zsúfolt a program felétek:)
Még mindig nem írt semmit sem!!!
huha, és még fél kettőkor fent volt mert görcsölt...
Sziasztok!
Hogy vagytok??
Lehet az idő miatt, de kicsit fáradt vagyok.
Kimostam a babó dolgait.
Azt hiszem lassan felállítjuk a babónak az ágyikóját (vmiért húztam, halasztottam a dolgot).
Pedig nagyon várjuk már!!:)
Szerintem mindannyiunknak nagyon szép karácsonya lesz idén!!!
Írtam tereknek de nem írt még vissza!Üzit megkapta mert jelzett a telom!!
Sziasztok,hétvégén történt valami?mindenki egyben van még?
Nekem egyre furcsáb mozgásokat produkál a kiscsajszi,hol egyik hol másik felét a pocakomnak teljesen elnyomja..:)
Takaritani meg pakolászni fogtam,de annyira fáradok...
További ajánlott fórumok: