2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Sziasztok!
Cukoj nagyon sajnalom:((( de valami csak van ott! kitrartas, soke rot kivanok Neked!
Pillango hogy vagy?
Szia Cukoj!
Várd még meg a délutáni eredményeket, ne add fel. Valami biztosan van ott, és 4-5 együttlétből is lehet baba, sőt! Bármi van, várd meg az eredményeket. Próbálj meg pihenni, ha tudsz!!
eddigi:)
Bocs nem tudok rendesen írni...
Sziasztok lányok!
Hát nincsenek jó híreim, sőt...
Tegnap a doki megvizsgált, mondta, hogy gyönyörű zűrt a méhszájam, a mensi szerint 10+3 vagyok, minden ok, jön a hüvelyi UH. Amikor feldugta, és csak másodpercekig forgatta, tudtam baj van...
Nem volt ott semmi...:(
Egy kis 8 mm-es petezsákon kívül:(
Nem véreztem nem volt semmi bajom, tehát nem mehetett el.
A doki két lehetőségetmondott:
1.) Valamilyen speckó terhesség volt, amikot a hcg magas, a teszt terhességet mutat, de üres a petezsák...
2.) Az előző, amit április 30-án látott a doki (egy másik doki) 13 mm petezsáknak, az felszívódott, és közbe jött egy újabb terhesség!
De én ezt nem hiszem, mert nem voltunk együtt 4-5 alkalomnál a párommal, és ebből többször is védekeztünk a fertőzések ellen!!!
Szóval max. a Szentlélek lehetett...
Nagyon el vagyok keseredeve, ma reggel 7-re be kellett mennem a kórházba, vért vettek, HCG, teljes vérkép, és vércsoport teszt lesz. Ma 2-kor hívnom kell a dokit, hogy mi az eredmény. Tehát akkor megtudom mi van...
Egész este sírtam, a párom teljesen kész van...
Hajnali fél 3-kor is felkeltem, nem tudtam aludni, csak sírtam...
Nem tudom miért van ez, pedig annyira akartuk, és vártuk, és már annyira szerettem már most, hogy úgy éreztem tegnap, hogy kitépték a lelkemet...
Senkinek sem kívánom ezt az érzést.
Tehát mindenkinek sok-sok szerencsét, és kitartást. Nagyon vigyázzatok magatokra, és a babáitokra.
Becsüljátek, amit az élettől kaptatok, és megszületése után is szeressétek őt úgy, mint soha senkit e világon:)
Egy időre elbúcsúzom, de remélem egy másik hónap fórumjában még kapok majd helyet:)
Köszönöm az eggigi segítségeket, sokat jelentett:)
Puszi mindenkinek:)
Most elköszönök, jövök holnap majd a kombináltután és elmondom a tapasztalataimat! :)
Sziasztok, szép és pisilésmentes éjszakát! :)
Nagyon helyes. :) Én mindig előre engedem a kismamákat és a kisgyerekeseket is, ne nekik kelljen órákig sorban állniuk.
A Jánosban sajnos csak egy bizonyos terhességi kor után lehet előremenni. Pedig ott kilóméteres sorok állnak vérvételnél.
nekem is a zokni:)))
emiatt nem aggódom amugy. (ezt én írom?:))
én is próbálom reggel inni, egyébként már rájöttem hogy görcsölök ha kell több folyadék. De főleg este jön rám az ihatnék, nem tudom miért:)
Köszi lányok, én is szorítok nektek nagyon, de tudom, hogy veletek is minden rendben lesz.
Képzeljétek a kórházban, normál rendelésen ahogy megtudták, hogy kismama vagyok, rögtön elöre vettek, és kiemelten kezeltek. Persze végigvártam volna a sort, de nagyon jól esett és a mai magyar eü-ben történt. Csak hogy a jót is megemlítsem, ha van :)
Nekem a zokni gumija szokott látszani, vagy bevágni.
Én kb reggel 8-16 óráig megiszom 1,5-2 L folyadékot és 1x elmegyek pisilni. nekem a doki azt mondta, hogy ilyenkor a szervezet visszatartja a vizet és ez normális. A védőnő azt mondta egyek petrezselymet, az természetes vízhajtó. Ne aggódj, meleg is van! Minden rendben.
igen én is igy tudom! hogy még mintha ez korai. de az a poén, hogy ez kb első pillanattól van, plusz egy hétig zsibbadt a lábamon egy pont, arra azt mondták, ez van, ahogy nyulnak a szalagok, meg nő a méh, valamilyen idegszálat piszkálhatott, de ez is a végére jellemző, bár akkor a bébi súlya a lúdas.
többet iszom amugy, 2 l viz, ez több annál a fél liternél amit eddig ittam, lehet ez az oka, erre nem gondoltam:)