2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
A hüvelyi sokkal részletesebb, szebb a kép is, sokkal többmindent látsz vele, neked is jobb lesz:)
Ti is meg vagytok őrülve azért hogy kiderüljön fiú, vagy lány?
Most ez a következő lépés ugye, indult azzal hogy ott van a baba egyáltalán, aztán hogy dobog a szíve, aztán mozog a keze, lába és növöget. Még a terkóredő jön, de az mindenkinek szupi lesz:) ÉS UTÁNA vagy KÖZBEN hoyg van-e kuki, hát én alig várom. az ezt követő pedig ahogy megmozdul a pociban és lehet érezni is:)
Én már kaptam egy gyönyörű rugi szettet anyósomtól. Vajszínű, az mindegy hogy fiúra, vagy lányra adom majd:)
Szorítás.
A hüvelyi pontosabb. Persze attól is függ, hogy fekszik éppen a baba.
De ugye aki most megy/ment 12 hetes vizsgálatra, annál már nem december a terminus?
Biztos nagyon aranyos volt! :)
Szorítsatok nekem du, megyek a tarkóredő vizsgálatra. Nekem azt mondta a doki, hogy belső UH-lesz. Ezt nem külsővel szokták csinálni a 12. héten?
Sziasztok! Gratulálok a friss UH-osoknak! Szépen fejlődnek a babák! Lassan elérhető közelségbe kerül a nem meghatározás is. Bárcsak már én is túllennék a 12. hetin, azután nyugodtabb leszek (na persze, 2 napig).
Képzeljétek, mi folyik nálunk! A házunk előtt filmet forgatnak (tele is a parkoló a stábbal), már láttuk az erkélyről Reviczkyt, Szabó Győzőt mag Kálid Artúrt! Nem tudom, mi lesz ez, egyenlőre sátrakat építenek, és nagy fekete kimuzinokkal mászkálnak a ház melletti füves placcon.
:)
Föltettem képet a naplómba a bébiről:)
Sziasztok!
Gratulálok mindenkinek a jó eredményhez!
Sajnos én továbbra is alig iszom, vizet csak délután bírok, csak a gyümölcslevek csúsznak. Kicsit meg is csapoltam a másfél éves keresztlányom almalé készletét. Biztosan nem bánja. :)
Jaaj, de jó:)
Tök jó, hogy mindenkinél minden rendben, és szépen fejlődnek a babucikák:)
Gratula mindenkinek:)
Sziasztok!
Lassan egy hete voltunk pénteken dokinál, de nem tudtam előbb jönni, minden rendben van nálunk is, a mi babánk aludt nem bulizott több mint 3 cm :)
SZiasztok,
Én tegnap voltam az új dokimnál, nagyon szimpatikus volt!Ma megyek tarkóredő vizsgálatra, szorítsatok ! :)
Holnap reggel megyek a kombinált tesztre, az Állami Egészségügyi Központban ingyen csinálják, ha valakit érdekel, szerintem érdemes utána járni! :)
Sziasztok:)
Én ma megyek 3/4 7-re! Már annyira várom...
Én még nem láttam őt, csak még amikor petezsák formájában volt jelen:(
De ma minden kiderül:)hihihi
én is neked :)
Te már felfogtad?