2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Gratulalok csajok
en is a heten megyek a 12 hetesre
Sziasztok,
hétvégén lementünk a Szelidi tóhoz, sajnálattal olvastam, hogy mi történt cukoj-jal...
Én ma voltam a12 hetes Uh-on. CRL: 53mm, NT:1mm, NB: 2,9 mm. Holnap vérvétel, védőnő pedig 2 hét múlva. Ti hogy vagytok? Lassan jön egy kis lehülés :-)
Sziasztok!
De jó, van táblázatunk:) Köszönjük!
Hogy telt a hétvégétek?Hogy vagytok?
Voltam Uh-on, 0,9mm a tarkóredő, ülőmagassága 55,6mm :)
Engem dec.6-ra írtak ki, múlthéten a doki átírt dec.8-ra, most vissza 6-ra :D Nálatok is ezt csinálják? :)
Hoxa! Köszi szépen!
Lányok! Este jövök, és felviszem az adatokat! Küldjétek, akinek van hiányossága és szeretne benne lenni! Addig megyek vissza dolgozni:(
Sziasztok!
Kész a táblázat, *Pillango* tudja felvinni és szerkeszteni az adatokat.
Ha bármi gond van, priviben jelezzétek.
Hoxa
igen en is igy vagyok
pl ma eleg sokmindent csinaltam es nagyon faj a derekam, ilyenkor nagyon felek hogy baj van
Gratulalok
En is mindenkinek szep hetveget kivanok
Szia
Oszinten sajnalom ami veled tortent.
Nekem szeptemberben 11 hetesen derult ki hogy elhalt a kisbabam.
9 hetesen meg lattuk a szivverest, majd 11 heten mar sajnos nem volt.
Osszedolt bennem minden akkor, plane az utanna levo dolgoktol. Iszonyat volt ez a par honap amit varnom kellett a mostani babara, de nem adtuk fel.
Szedtem a vitaminokat folsavat es ittam a palastteat.
Sikerult! Ne add fel!
Én nem igazán szeretem, nekem ez már túl meleg. Annyi a könnyítés, hogy nem nagyon mehetek sehova, ha pedig megyek, akkor rövid útra és autóval. Ma pl. orvosnál voltam, hosszú, vastag farmerben és zárt cipőben, de nem viselt meg különösebben.
Próbálj meg gyümölcsöt enni, gyümölcslevet inni, hátha bentmarad.
Sziasztok!
Cukoj nagyon sajnálom, de szerintem azért menj el egy másik dokihoz is!
Nekem azt mondta a doki, hogy folsavat és elevitet egyszerre ne szedjek, mert a kettő már sok, heti 5x folsav, 2x elevit-vagy gravida
Cukoj! 11 hete kb megjött a mensim, ami sajnos az előző babánk elvesztését is jelentette egyben. Nagyon nem tudtam hova tenni, üresnek éreztem magam. 4-5 nap múlva könnyebb lett, merttudtam hogy jön az új peteérés és sikerülni fog, ugyanúgy, mint előtte!! 12 napra rá beköltözött a kisbaba, aki most is itt van velem, írja neked, hogy mindjárt megy hozzátok is az állandó lakó. Most tudom hogy nagyon rossz, de máris előre fogsz nézni és jöhet a babuci!! Ez nem biztatás, ez TÉNY. Most tarts ki, és élvezzétek a nászutat!
Eevit meg folsav ugyanúgy maradhat persze. Bár az elevitben is van 400, az elegendő.