2009-ben babát tervezők (beszélgetés)
Ok, gondoltam, hogy jössz, vacsiztunk, s már itt is vagyok. Ma olyan jó volt tanítani, mindig így vagyok, egy hét szünet után már hiányzik a melo, hülye vagyok, tudom...
és mit is kellett volna vizsgálniuk???
valahol elvesztettem a fonalat...:((((
Köszi most jól. Az este mindig jobb. Bár álmosnak álmos vagyok.
Elmentünk buszozni egyet. Kimentünk a corába.
Olvastam a leveled. Azért nem írtam, mert mondtad hogy hoxázol. Így jobb.
Szia! Merre voltatok? Válaszoltam ám iwiw-en!
Én jól vagyok, köszi! Összeakadtam egy helyettesítő orvossal, aki nem volt hajlandó megvizsgálni, mert nem értett egyet a kezelő orvosom által felírt gyógyszerekkel. (Holnap megyek másik helyettesítő orvoshoz.) DE ennek ellenére tök szuper minden. Veled?
Szia Viki! Én is itt vagyok!
szia Viki én vagyok...:))
hogy vagy???
Sziasztok Csajok! Van valaki?
Szia! Majd mi is megyünk csavargunk egyet.
Lányok, nekem most muszáj elmennem, kb. 2 óra múlva jövök. Hello:)))
Igen. Verával egy kicsit, de még leragadna a szemem. Olyan érzésem van mintha szerda lenne. Pedig csak kedd van:-(
Olvastam amit idáig írtatok. Sajnálom. Remélem nincs semmi gond?
Tudod így jobban végigtudják nézni, hogy volt-e tüszőrepedés elég-e a progeszteron szint terhességhez stb.
Ja értem, de ez végül is jó. Bár a vérvétel nekem is kellemetlen. Most Én is megyek vérvételre, közben, a magas Prolactin miatt.
Félidőtöl uh+vérvételek, hogy mi zajlik hormonálisan.
Sajnálom. Mi az, hogy ellenőrzés melletti Clostis hónap?
Én elvagyok ez a hónap sikertelen volt ismét, most closti mentes egy hónap, aztán nekem is lesz egy ellenőrzés melletti clostis hónapom.
Szia Jojjo! Örülök, hogy "látlak". Én nagyon jól vagyok, köszi, 10. napom. Holnap megyek UH-ra, nézik, hogy sikerült a 2. Clostis hónapom. Remélem lesznek tüszőcskék. Nálad mi újság? Hogy vagy?
Az tök jó, nagyon sok boldogságot kívánok Nektek. Az meg nagyon romantikus lenne, ha már 3-an jönnétek haza!!!:)))) Drukkolok!!
Reméljük a nászút tényleg meghozza a gyümölcsét. Szurkoolok nektek. Most lazíts és koncentrálj az esküvőre. Ez a legjobb kikapcsolódás. Na meg a leánybúcsú.
nekem most aug 28 án lesz az esküvőm, most szombaton meg a leánybúcsú , így hogy megjött az hiszem jól leiszom magam :-) és pár nap nászút így remélem majd onnan 3 asban jövünk haza :-))
már nagyon várom, és azt hiszem most az előkészületek miatt nem lesz időm hülyeségeken gondolkodni...:-)
Én úgy gondoltam 27 évesen majd lesz gyerekem, ezt az egyetemi éveim alatt gondoltam, hogy majd addigra lesz állásom fix.
Aztán nem így lett.
Mikorra a férjemet megtaláltam, illetve Ő talált rám 28 éves voltam. 29 évesen volt a leánykérés. 30. az eljegyzés és 31-ben az esküvő. Most, hogy számolgatom 33.-ban leszek, mire szülök!:)))TALÁN
ebben egyetértek !
Mindig is szerettem volna 30. szülinapom előtt szülni, bár mindenki mondja nekem hogy ez akkora baromság..., de még talán a következő hónapnál van erre esélyem..
További ajánlott fórumok: