2009-ben babát tervezők (beszélgetés)
én is kérdeztem most hogy vigyem e a hőgörbéimet kielemezni és mondta hogy igen...:))
de sztem nekem sincs mert nincs tojim...
a teszt meg múlt hóban a 14 az elöző hóban meg a 15-6. napon volt +
na most akkor kitudja hogy mi is van???
Igen.
Nekem a magas Prolactin (stresszhormon) miatt nem volt peteérésem. Rájöttem, mert vezettem hőmérsékleti görbét, s interneten találtam a magaméhoz hasonló cikk-cakkos görbét. Beigazolódott vérvizsgálattal és UH vizsgálattal. 3 hónapja szedek gyógyszert. Előző hónapban volt először 2 tüszőm. Remélem ebben a hónapban is van:)))
nálunk is így volt de utána azt se tudta hogy köszönje meg...
mondtuk neki nem kell köszönnie mert megmentett ennél csak többet érdemel...:))
ja és megkérdeztem ma a dokinőmet hogy mit gondol a closy-ról és azt mondta hogy azt annak és akkor írják fel ha nincs pé-je valakinek...
Viki neked is ezért írták fel???
ez a kis dokinő olyan rendes hogy azt a pénzt is alig akarta elfogadni amit adtunk neki, de még magán rendelője sincs, és ezért hívom, hogy a kórházba mehessek hozzá, ha dolizik...:))
2 évvel idősebb mint én...:))
nincs hát...
de ha lenne is tuti nem kevés pénzért foglalkozna az emberrel ilyen helyzetben...
Annyira sajnálom. Gondolom nincs orvos ismerősöd.
Sajnos a mi családunkban sincs orvos, sokszor gondolom, hogy talán már lenne babánk, s többet törődnének velem, meg talán a V betűs névvel nem Én lennék mindenhol az utolsó, ha a férjem pl.: orvos lenne.
no-spa-t? Terhességed elején? Ez durva!
Remélem ezek után akinél most vagy minden rendben lesz és lesz egy egészséges és szép kisbabád.
és tudod mi a pláne ebben??
hogy ez a doki aki addíg hagyta bennemm a babát az egy főorvos a péterfyben
én a + teszt után barnáztam akkor mentem az ügyeletre de csak annyit mondott a doki hogy kitaláltam, és mikor az orra alá tettem a barnás tisztaságit nem szólt semmit csak hogy szedjek no-spa-t...
idióta
Utálom az ilyen orovsokat akik nem törődnek a betegekkel, csak ha fizetnek neki, vagy még akkor se csinálja meg a munkáját.
Most még én sem tudom mi van. Most csillapodott a barnázgatásom.
nem bent volt a baba a helyén megvolt a teszt és elkezdtem barnázni az ügyeleten bunkók voltak velem itt a szomszéd városban és ahelyett hogy elmentem volna más városba inkább bíztam a dokimba aki pesti és ő mire időpontot adott már nem volt szívhang.
visszarendelt rá ehy gétre hohy hátha nem vagyok ennyi idős terhes / akkor kellett volna betöltött 7 hetesnek lennem elöször/ és talán lesz szívhang.
Hát nem lett de a petezsákom is már össze volt szükülve.
visszarendelt rá egy hérte és megcsináljuk az ekg-t mellkasröntgent, vérvételt vizeletvételt, de mikor visszamentem mondzam neki hogy vérzek, erre annyit mondott hogy nembaj, majd hamarabb hat a tágíttó.
erre ez egy keddi nap volt hazajöttünk 250km-re és éjjel 1ig bírtam a fájdalmat de azt is apa miatt mert elöző nap reggel 3kor keltünk hogy 6-ra pesten legyünk, na szóval nem bírtam tovább felébresztettem de nem mondok sokat ha 10 perc alatt nem voltunk a 40 km-rel odébb lévő városi ügyeleten akkor sokat mondok.
és akkor este azt m. a dokinőm akihez azóta is járok, hogy ki volt ez az állat aki eddíg hagyta bennema halott babát???
a páromnak mikor kihoztak a műttőből annyit mondott a doki, hogy volt 1 napom és meghalok hulla és vérmérgezésben.
Ezt most nem értem.
Mire válaszoltad ezt?