2009-ben babát tervezők (beszélgetés)
Mesét néz. Közben én befejeztem a gyümölcslevest. Még mosogatok.
Vera jól van? Mit csinál? Néztem a lovas képeteket!:)))
Igen ez így van.
DE véleményem szerint nekem legalábbis még mindig jobb, mintha lenne egy kb 10 éves gyerekem, valószínűleg Apa nélkül.
tegnap pont azon gondolkodtam, hogy hihetetlen, hogy sok éven keresztül arra figyel az ember hogy nehogy teherbe essen, utána meg pont az ellenkezőjéért küzdünk....
Ver mellett nem olyan egyszerű. De lehet hogy ebéd után az lesz. Gyümölcs levest csináltam.
Mgagi! Akkor szundizz egyet!:)) lehet, hogy tényleg baba, és akkor aludni kell egyet, jót fog tenni.
Sikerülni fog!!!! Holnap már te is így látod!!!
Hát akkor levegőzz egyet! A fejed is fáj?
Ez még jó hír is lehet!!! :)))
Egyébként ettél ma már valamit?
Tudod, már Én is meg tudnék őrülni, ha valaki azt mondja, ne görcsöljek.....
Mikor lassan két hónapja nem járok normálisan dolgozni, hogy csökkentsem a stresszt!
Szerintem ilyenkor hosszú távon kell gondolkodnunk, majd valamikor sikerül. Nem biztos, hogy most, jövő hónapban, de valamikor IGEN:)))A cél meg ez, hogy sikerüljön!!! Ne add fel!!!
Nincs étvágyam, márha rágondolok hányingerem van.
Rágcsálj valami kekszet, sütit, finomságot:)))
gyerekek most elég negatív vagyok, de holnap már úgyis másképp gondolom, csak az zavar, hogy nem görcsöltem rá, nem ovu teszteltem, nem hőmérőztem és még se.....jaaaaajjjjjjjjjjjjjj........
Akár beképzelem , akár nem nekem hányingerem van.
Hát sajnálom, nagyon....:(((
Sőt, tudom, hogy ez az első nap lelkileg nagyon nehéz!!! de próbálj meg zenét hallgatni-vidámat, nekem az mindig segít!
Itt is leírom, hogy nagyon nagyon sajnálom!!!! :((((( Ez már tuti????
nekem ez a hónap sem jött össze......elketdtem vérezgetni :-(((((((((((((
Még nem teszteletem. Egyenlőre várok vele. Legkésőbb pénteken megcsinálom. Még van barnafolyásom. A hasam is fáj időnként. Nem tudom mi van. A derekamat is érzem most.
Mi újság Mgagi? Van valami? Teszteltél?
uuuuúúú az már itt van. Én is várom azt a napot, akkor megyek UH-ra megnézni, hat / hatott -e a stimuláció!:)))))))))
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mgagi! Nem szabad! Amúgy is neked egyszer már sikerült, másodszor is fog, sőt, talán harmadszor is!!! Ne aggódj.:))) Ma olvastam 100.000 nő szeretne évente teherbe esni Magyarországon. 90%-uknak 2 éven belül sikerül..... Benne leszünk abban a 90%-ban.
aug. 12
++++++++++++++++++++++++
Köszi, aranyos vagy! De már kezdem egy kicsit feladni a dolgot.
Ne gondolj rosszra, nem lesz rossz! Punktum:)))
További ajánlott fórumok: