2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
mennem kell,Dalma elaludt,én meg megyek mosogatni...brrrrrrrrrrrrrrr........de utálok mosogatni...:P
utána meg megyek a városba az önkormányzathoz kell bemennem,na az a másik agyhalálom..ügyet intézni..::(((
Ja, én nem ARRA gondoltam!!! :))
Mi sose szerettük egymást Gergő kiságya mellett, az nem ment volna....szigorúan a nappaliban. :)
Én arra gondoltam, hogy este amikor mentünk lefeküdni, és bebújtunk az ágyba, forgolódtunk jobbra-balra, és ennyi már elég volt, mert ha éppen éberebben aludt Gergő, akkor ezzel a kis fészkelődéssel simán megzavartuk az álmát!
A külön szobás alvás bejött, igaz nekem is hiányzik Gergő, ahogy Vió is írja, hogy nehéz lesz az elszakadás, ha esetleg a külön szobás alvásra kerül náluk is a sor.
de enyni kell neked is,nem??
Andikáról tudsz valamit?????????????
ez nálunk is gond,bár nem kel fel rá,de ha szeretni akarjuk egymást,akkor ki megyünk a nappaliba,ez viszont azért gond,mert Berni ha kijön,akkor ..na akkor??????????......:DDDDDDDDD
akkor benézett a ló az ablakon.::DDDDDDDDD
Mi 11,5 hónapos koráig egy szobában aludtunk, mi a nagyágyban, Gergő mellettünk a kiságyban.
Utána átköltöztünk a nappaliba a kihúzhatós kanapéra.
Én azt vettem észre, hogy azóta jobban alszik Gergő.
Előtte mindig elkezdett mocorogni, mikor bementünk a szobába aludni. Igaz, kicsit recseg a parketta, és az ágy rugója is régi, így mire befészkeltük magunkat, a Maki már elkezdett mocorogni.
Szerintem nálunk jót tett a külön szoba az éjszakáknak!
A betakargatás az nekünk is jól jönne. Gőzöm nincs, hogy miben altassam Petrát, mert a takarót lerúgja magáról, miközben pörög az ágyon. Próbáltam már hálózsákot, meleg polár kezeslábast, de elég hideg a szobája. Pedig a konvektor 4és 5 között megy...
Valami tippetek?
Lehet, hogy tényleg nincs semmi baj, csak cicás a tekintete.. mint pl a Détár Enikőnek.
De én is biztosra mennék a helyedben, természetes, hogy aggódsz! Remélem nincs semmi baj a szemével, vagy ha igen akkor könnyen helyrejön!
Mi még nem, de ez inkább rossz szokás, mellettem van és ha felébred akkor cicit kér. De én a lassan 3 év alatt el is szoktam attól, hogy egyhuzamban aludjak végig, felébredek többször, betakargatom őket stb.
Még mindig megy a hasa Gegének? :( jobbulást!
Sziasztok! Irigylem azokat, akiknek már átalussza az éjszakát a gyerkőc.Nálunk nagyon nem jellemző.
Már mindenkinél külön szobában és ágyban alszik a Kicsi?
A színtévesztésről tudtam, hogy csak férfi ágon öröklődik, de a kancsalságról nem hallottam.
Én is ismerek kancsal nőt...
Megküszködünk ezekkel a szembajokkal, először a könnycsatorna átmosása, most meg ez....:(