2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is ugy tudom!De nekünk a házi mézet ajánlották!
szia,
kismamablog pont hu szerint 1 éves kor felett már adható.
gugliba beírtam h méz babáknak, és több helyen a 12-15hónapos kort írják.
szomszédommal ugyanaz a gyerekorvosunk, mézes teát mondott az anyukának a 10hónapos babának.
én asszem megpróbálnám, de a csajom nem iszik meg akármit... - kivéve a Damnedke ikrektől :)
Sziasztok!
Segítsetek nekem: tehetek már mézet a Kicsi teájába? Nem tudom, mézet szabad -e már adni nekik, aki tud erről bármit, írja meg.Köszi!!!
jól van, persze :):)
meg a hajuk alatt más a fülbevaló :)
de már tudom, amelyik kukázik az Fanni, amelyiket az asztal tetejéről kell leszednem az Viki. meg már több különbséget is tudok :)
:D:D Sziasztok! Hát nem sűrűn vagyok mostanában.. :D Elkezdtem melózni így hirtelen, a lányoknak intézzük a bölcsit és amíg nincs más megoldás, Nóri volt olyan aranyos és bevállalta a csajokat :) (örök hálánk érte!!!)
Nóri nem direkt szivattalak :D Tényleg a pulcsi alatt más színű ruha volt rajtuk :D:D
azt a reklamálós mindenit... :D:D
visszaveszem! :) :D
Köszi! :)) Ez a legújabb szórakozása. Ha lát egy fát, akkor rögtön elbújik mögé, és onnan kukucskál. Kis zsivány gyerek! :)
Kicsi Matyi nagyon édes volt! Gyönyörű baba! Tényleg nagyon sajnálom őket! :( 23 évesen megözvegyülni...ez valami borzasztó tragédia. :((
Sok erőt, kitartást kívánok a barátnődnek, és a Családnak!
de Nórika..
piros pontról volt szó,nem sárgáról.:)))
:DDDDDDDDD
ez jó..:)))
a sorrend nem stimmel, de amúgy igen :):)
Viki, Fanni, és Polett. - de én is csak a nadrágról tudom őket megkülönböztetni :)
bár, hétfőn szívatott Évi és egyforma felsőt adott rájuk :)
ma is készültek fotók, szebbek is, majd feltesszük - bár még az anyjuk se látta a képeket :):)
Csatlakozom a válaszhoz!!!!(szerintem is)
Nagyon édesek!!!!!!!:)))))
sziasztok,
tegnap tettem fel egy képet az adatlapomra, aki eltalálja, hogy ki kicsoda rajta, azé a piros pont :)
Roni.
sajnálom szegény Zsoltit és a kis családot...
de a lényeg,hogy azért jól vannak...
sziasztok..
sima naplómba tettem két képet,az új konyhámról...:)szép lett...:)
A fogkefét Nóri is rágja(nekünk is az a Dm-es 3 db-os van), de azt nem szereti, ha Én csinálom...gondolom úgy gondolja, hogy Ő már "megmosta", akkor meg Én mit vacakolok a szájában!:-))
Na de sebaj, nem adom fel!
Főnix, Neked pedig drukkolok, hogy összejöjjön a babóca!
Pussz!
Hát igen, voltunk is a barátnőméknél kedden, de olyan fura volt, hogy nem volt ott a Zsolti:-((((
Én is mindig megnézem a velük készült riportokat, de nagyon felzaklat...már többször megfogadtam, hogy nem nézem meg, de nem bírom ki!:-(((
Olyan édes a Matyi, kicsit dajkáltam...olyan fura, hogy tavaly az enyém is ilyen kicsi volt!:-)
Bandus meg tiszta aranyos volt, menekült a Nóri elől!Nóri négykézláb ment a Bandi után, az meg szaladt el előle!:-))))kb. fél óra kellett, mire közeledni mert a kisfiú, pedig nem egy haramia a lányom!:-))
Annyira jó az a kép a kisfiadról ami kint van az adatlapodon!Nagyon vagány!
Sziasztok!
Roni ne csüggedj, megy a gólya! A fogmosás nálunk még csak úgy megy, hogy étkezés után kezébe adom a fogkefét és ő rágja, mossa, de a lényeg hogy élvezi a dolgot! Doktornénink mondta, hogy 1,5 éves koráig a fogkrém nem szükséges, elvégzi a fogkefe anélkül is a szükséges dolgát!!!!