2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
szia,
amikor Polett elkezdett járni szinte csak jobb lábbal lépett, a bal meg "ment utána". mostanra nem látom ezt. cipőben kicsit még nehézkes, ott néha látom h hol egyik hol másik lábát részesíti előnyben, nem felváltva lépeget. remélem csak szokja.
nekünk az ortopéd doki azt mondta, ha 3-4 hete önállóan jár, akkor látni akarja. eddig elfelejtettem felhívni, de így most eszembe jutott, felhívom a szakrendelőt...
Sziasztok!
A ti babáitok szépen járnak? Bencénél megfigyeltem, hogy a bal lábát nagyon befelé rakja...
Ez javulhat magától vagy meg kell nézetni?
Sziasztok. Nálunk még mindig hasmenés.
Sajnos én jó messze lakok tőletek, de ha erre járnátok nagyon szívesen látnálak bennetek.
Ma kaptam dm-es kuponokat, úgyhogy délután rohanok bugyipelenkáért, azt hiszem a huggi...-ra van kupon. Meg a pemp... most 40 Ft/db.
szija :)
mi ez a rövid köszönés.... olyan szótlan vagy....
én Budakalászon a nullás végénél a megyeri híd környékén tudok egyet, ami nemrég nyitott, gyakran csak 3-4en vagyunk. szép új :)
de nekünk is bárhol jó.
akinek van ötlete írjon, aztán összeszámoljuk melyiknél hányan lennénk, és ahol több, oda megyünk :)
Sziasztok,
ez a kérdés passz.... azóta kiderült esetleg valami?
sziasztok
Van esetleg köztünk olyan, aki veszprémi, vagy környéki? Kiadó apartmant keresek. Köszi.
Én benne vagyok. Fehérváron tudok egyet ami elég nagy..
de mondjon más is ötleteket, mi elég rugalmasak vagyunk :)
Sziasztok.
Visszaolvasok.
sziasztok...
Norchy..
pedig jó,én is eleinte a drágát vettem,de mivel nem érzékeny a bőre,igy már nen válogatok,vagyis még is,azért akármit nem veszek meg,de a Pennys jó,tetszett...
Csajok, tudom h bejött a rossz idő, de valami játszóházban nincs kedvetek összehozni egy kis talit?
Vagy akárhol, ahol össze lehet ülni vmi klubhelyiségbe és összeereszteni a miniket?
hello
megmondom őszintén azt nem ismerem, azt is olcsóbban szoktuk beszerezni, és csak azt használjuk. tecsóst meg még onnan ismerem h az első 3 hónapban még nem tudtunk "olcsósítani" :)
kész..nehezen ment,mert a reklámok rálógnak,és nem reagál semmire...:S
de azért meg van...:)
persze..
rögtön..:)