2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
Hát, sajna drágább. A Huggies Little Walker pl. a DM-ben 1500Ft és csak 20 darabos, szóval 75Ft darabja, az elég drága. Nekem a Libero bugyishoz volt nyáron kedvezményes kuponom, szintén DM-es volt, ráadásul vagány futball címeres pelus. Tudom, tök mindegy mi van rajta, de akkor is vagány volt, amikor 30 fokban itthon rohangált Gergő egy szál pelusban és egy nagy 8-as szám volt a popsiján, elől meg Barca, vagy Liverpool címer. :)
érdemes figyelni, hogy mikor akciós. Én imádom, hogy menet közben csak ráhúzom, és már futhat is tovább! :) Igaz, most hogy harisnyás szezon van, azért tovább tart, mint nyáron, de akkor sincs az a macera, hogy le kell fektetni. A harisnyát elintézzük úgy, hogy az ölembe ültetem, utána mehet a dolgára! :)
Bence is imádja a kukucát! Most már ha mondom neki hol a kukuc? Akkor vigyorogva tapogatja... :D
Ez olyan férfi dolog... :)
Sziasztok, vagyok en is.
Mercica,udv ujra. Mik tortentek miota nem voltal?miert lattatok sok dokit?
Nadragpelus megy nalunk is neha, de ahhoz meg le kell venni a harisnyat es sokszor csak gyors csere lenne,minimalis oltozessel...de azert jo talalmany foleg h oldalt le lehet tepni. Mi 38ft-ert vesszuk,sztem boven kiraly :)
Kaja nalunk is nehezkes,neha tobb van a szek alatt, mint benne.apukam szokta hozni a kutyat,ha tudom h jonnek,megvarom elobb takarit a kutya utana en :)
Polett 9kg +/- 10dkg korul ingadozik a centiket meg nem tudom... Ha egyszer megall fel masodpercre,lemerjuk :) imadja h jarkalhat, meg rugdossa a labdat, meg tapos amit eler :)
Ó, szegény! :(
Hát, már előre sajnálom a kis Makimat...:(
Ő már ahogy fehér köpenyt lát, sír, de olyan keservesen, ahogy máskor soha.
Múlt héten sétáltam vele az utcám, egyszer csak ugyanezen a keserves hangon elkezdett sírni. Nem tudtam mi lehet a baj??? És akkor vettem észre, hogy jött velünk szemben egy nő, aki amúgy egy konyhás néni volt, éppen ment be a közeli menzás helyre. Lényeg, hogy a fehér köpenyt viselt. Gondolom azt hihette Gergő, hogy orvos. Hihetetlen, hogy fél tőlük. (igaz, a mi dokinénink nem visel köpenyt, de ennek ellenére riasztja ez az öltözet)
Mi is küzdünk a peluscserével. Nekem is le kell kötnöm a figyelmét ahhoz, hogy ki tudjam alatta cserélni a pelenkát.
De enni szépen eszik az etetőjébe, azzal nincs gond nálunk, nem kell utána fussak.
Sziasztok!
Szia Mercica!Jó, hogy újra itt vagy köztünk!
Mi ma voltunk védőnőnél méreckedni! 1074 gr és 81 cm a nagylány:) Nálunk van étvágy, ha épp nem taknyos és kap is levegőt a nóziján.
Szia! Én új vagyok, engem biztos nem ismersz! Igaz, már február óta itt vagyok, szóval annyira nem is új, de Neked biztos ismeretlen vagyok.
Nekem is Gergőm van! :) (csak Ő nem Gergely, hanem Gergő)
Mi 5 hónapos kora óta nem használunk pelenkázót, mert már akkor össze-vissza forgott. Franciaágyon, pelusalátéttel szoktam. Mi is mindig küzdünk, mert nem tud 2 percig nyugiban feküdni. Én is általában tiltott gyümölcsöt adok a kezébe, amit amúgy nem szabad. Mobiltelefon és társai. Akkor van baj, ha nagy a kaki, mert Gergő szokása, hogy rögtön nyúl fütyiúrhoz, ahogy kibontom a pelusból. :( Nehéz egyszerre lefogni a két kezét, meg a popsit is kitörölni.
Mióta totyog, veszek neki nadrágpelust, és a pisist könnyen letépem róla (oldalt tépőzáras), úgy, hogy fut közben. A másikat is egyszerű ráadni, egyszerűen belelép, felhúzom, mint egy bugyit és kész! :) Ha kaki van, akkor persze muszáj lefektetni, és normálisan tisztába tenni. Nem olcsó ez a pelus, de én mindig tartok itthon ilyet is, meg hagyományosat is. Szerintem próbáld ki Te is. (Huggies Little Walker, meg a Libero Up&Go, ami nekünk bevált)
Bocsi, hosszú lettem...