2008 Novemberben születendő babák (beszélgetés)
Olvasom hogy Csacsának milyen jó lesz a kórház.Hát örülők neki.Én végig sirtam az egy hete amit bent voltunk:nem segitettek,de persze leszurtak a csecsemősők.Nagyon durva volt.És a vérnyomásom is jobb lett mikor haza jöttünk,ott gyomor idegem volt.talán holnap lesz idő részletesen leirni a szoptatás féle körülményeket.Mert sajnos nem tudtam a Fannit mellre tenni mert nem tudta bekapni,erre az egyik nővérke mondja hogy hozassak mellbimbó védőt,mert úgy könnyebb.Erre másik jön másnap reggel és azzal kezdi gúnyosan hogy :-kismama,félti a mellét!!!!!!!!????????????
Dehogy féltem!Folyt köv.
sziasztok!
csacsa: nagyon jó hely a kórház ahol szülni fogsz, nagyon irigyellek,jó lenne ha nálunk islenne ilyen, hát igen már nincs sok hátra,de még jól bírom, ma ismét annyit jöttünk mentünk sétáltunk,tök jól esett kimozdulni.és olyan jó h ilyen szép idő van.
Sziasztok!
Képzeljétek szerdán a ctg fájásokat mutatott,hát ami azt illeti fájt is a hasam meg keményedett is,de elmúlt!Van para.......
Termeszetesen, es azt is mondtak hogy arra is van lehetoseg hogy egyutt egyen a csalad. Meg a lanyom is bejohet hozzam :D
Nagyon + elmeny volt. En is meglepodtem nagyon.
Sziasztok csajok, a naplomban leirtam hol fogok szulni, tegnap elmentunk meglatogatni a helyet. Hihetetlen volt.
Nalunk nem lesz keresztelo, a lanyom sincs megkeresztelve. Nem vagyunk hivo emberek. Viszont ugy dontottunk ha idosebbek lesznek a gyerekek es ugy dontenek hogy szeretnenek megkeresztelkedi akkor szivesen allunk melletuk. Legyen ez az o dontesuk.
Keresztelő : valószínűleg február vagy március :) kapott Detti is ruhát , 68-as tehát addig kellene amíg az jó rá :)
Vaterán vettem rengeteg ruhát potom pénzért, és egy polcnyi van amit le se fényképeztem azokat kaptuk, szóval ez ami fentvan csak egy kis része :)
Lia-és jók a képek.Jó sok babaruhát halmoztál fel te is.
Nekem a 3 polcos pelenkázószekrény nem lett elég Dominka ruháinak pedig csak 56 és 62-es méretüeket tettem bele.Sok a téli overállja ami sok helyet foglal.
Tamás főnöknőjétől kaptam még egy fehér overállt is-fehéret nem igen szeretem de keresztelőre tök ari lenne.
Tényleg ki mikor akar keresztelőt tartani?-mi még nem tudjuk.(Dorinával jobb volt mert ő nyári baba volt).
Örülök hogy kész a babaszoba!Szerintem is ez jóleső fáradság-én is olyan szívessen vasalom mindig dorina meg dominika ruháit-nem ugy mint a mieiknet.
Mi is kész vagyunk teljessen a gyerekrésszel-már az ágyneműszett minden fel van rakva.
Viszont ma voltam fodrásznál vágatni meg dorina hajából is vágatattam kicsít.És kérdezgették hogy kész-e a kórházi csomagom-hát én még nem pakoltam azt össze-valahogy ugy érzem ráérek még.
Meg az eggyik lakó is mondta tuti könnyű szülésem lesz(bár csak igaza lenne-de nődokim mondta biztos most is nehéz szülés elé nézünk-jól el is keseredtem),mert mindig lát az ablakból hogy én egész nap jövök megyek.Fel a 4.-re le a 4.-ről gyerekkel kutyával,mindkettővel....
A lábam az jó vízes is.Ma lefeküdtem dorinával aludni ebéd után,meg apa is.
Most még leviszem a kutyát-Dorina addig mesét néz-közbe mambo cukrot töm.Ma velem alszik mert apa éjjeles.
nagyon.. de inkább ebbe mint másba :)
jóleső fáradtság :)
Sziasztok Csajok!
Hazaengedtek 4 napra, bár már azt se értem miért eröltetik, hogy visszamenjek.Igazából már csak akkorra mennék vissza, ha már szülnöm kell.
Veletek minden oké?
Képzeljétek már 3050g a manóm....
sziasztok!
itt is pocsék idő van egész nap, itt volt barátnőm a szüleinél ő a szembe szomszédba lakik, mindíg náluk vagyok pletyózni, ma is ott voltam délelőtt. délután meg film nézés meg pihi. aztán még volt itt barátnőm a 6hónapos fiával, kis vasgyúró, ül , mászik és feláll, kissé durva nagyon előre van haladva, totál kiakadtunk.aztán végre idejutottam a géphez mert egész nap ült itt valaki, főleg bátyám mert itt vannak .aztán most még eszik gyorsan ide jöttem.
szia!
örülök h kész van, mostmár akkor jöhet bármikor Detti, akkor mostmár nyugalom van?
sziasztok :)
Jelentem, kész a gyerekszoba :) El se hiszem... letapétázva, parkettázva, kitakarítva, bepakolva , a gyerekruhák is, minden... Azt hittem sose lesz készen, de a végére csak sikerült :)
Ma jot aludtam. Bar nagyon mocsok ido van odakint, de ez egy hegy labanal nem meglepo
A babocim meg mindig nagyon keveset mozog. Inkabb azt mondanam hogy csak mocorog, nem mozog. Tuti keves kis helye van odabent.
Itt nalunk nincs szunet , igy a lanyom iskolaban a parom dolgozik.
Es kepzeljetek jon a tavasziszunet. Jovoheten 38 hetesen a lanyom vegig itthon lesz es utanna heten is meg 3 napot. Vagyis ez a 39. hetemre esik. Majd 2 nap suli es uttana a hetvege. A 40. hetemen is kedden es szerdan szunetuk lesz. Bevallom nagyon remenykegdtem benne hogy suliban lesz mikor szulok, mert nincs aki vigyazzon ra. Igy este fel 5-ig nem kellet volna azon toprengeni hogy mi legyen. Szeptember ota nem volt ennyi szunet, mint a szulesem kornyeken. Szegenykem a legrosszabb esetben jon velunk a korhazba .