Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 Novemberben születendő babák fórum

2008 Novemberben születendő babák (beszélgetés)

2008. okt. 24. 19:19

Olvasom hogy Csacsának milyen jó lesz a kórház.Hát örülők neki.Én végig sirtam az egy hete amit bent voltunk:nem segitettek,de persze leszurtak a csecsemősők.Nagyon durva volt.És a vérnyomásom is jobb lett mikor haza jöttünk,ott gyomor idegem volt.talán holnap lesz idő részletesen leirni a szoptatás féle körülményeket.Mert sajnos nem tudtam a Fannit mellre tenni mert nem tudta bekapni,erre az egyik nővérke mondja hogy hozassak mellbimbó védőt,mert úgy könnyebb.Erre másik jön másnap reggel és azzal kezdi gúnyosan hogy :-kismama,félti a mellét!!!!!!!!????????????

Dehogy féltem!Folyt köv.

4339. Niki1
2008. okt. 24. 18:38
Nekem még kb 4-5 hét. De én sem akarok beruházni kabátra. Úgyis mindenhová kocsival megyünk, így nem zavar ha nem tudom felhúzni a cipzárt.
4338. csacsa (válaszként erre: 4337. - Niki1)
2008. okt. 24. 17:46
Hat igen , bar nekem elvileg mar csak 3 het. Szerintem erre az idore mar senki nem venne egy nagykabatot :o)))))
4337. Niki1 (válaszként erre: 4336. - Csacsa)
2008. okt. 24. 17:38
Én is múlthét vasárnap reggel szerettem volna felvenni az egyik kabátomat, mert nagyon hideg volt, és amire azt hittem be fog érni, sajnos csalódnom kellett. Úgyhogy én is itt vagyok kabát nélkül, és még messze van november vége.
4336. csacsa
2008. okt. 24. 17:30
ne is mondjatok , itt viszont egyre rosszabb az ido. 3-ra havat mondanak. Ami meg nem is lenne nagy god, mert imadom a havat de az mar nagy gond hogy a pocim mar nem fer bele egyik kabatba sem igy nem tudok kimenni majd az utcara.
4335. Csibe22
2008. okt. 24. 16:19

sziasztok!

csacsa: nagyon jó hely a kórház ahol szülni fogsz, nagyon irigyellek,jó lenne ha nálunk islenne ilyen, hát igen már nincs sok hátra,de még jól bírom, ma ismét annyit jöttünk mentünk sétáltunk,tök jól esett kimozdulni.és olyan jó h ilyen szép idő van.

4334. csacsa (válaszként erre: 4333. - Gabyanya)
2008. okt. 24. 15:39
Hat bizony elvileg 3 hetunk. De lehet ez kevesebb es tobb is :o))))
4333. Gabyanya (válaszként erre: 4332. - Csacsa)
2008. okt. 24. 15:23
Hát igen,ezt mondták a dokik is!!! Már nem sok van hátra!!!!
4332. csacsa (válaszként erre: 4331. - Gabyanya)
2008. okt. 24. 14:56
Ez a 36-37. hettol mar teljesen normalis. Mar az lenne furcsa ha nem lenne ilyen :D ;o)
4331. Gabyanya
2008. okt. 24. 13:48

Sziasztok!

Képzeljétek szerdán a ctg fájásokat mutatott,hát ami azt illeti fájt is a hasam meg keményedett is,de elmúlt!Van para.......

4330. csacsa (válaszként erre: 4329. - Niki1)
2008. okt. 24. 12:22

Termeszetesen, es azt is mondtak hogy arra is van lehetoseg hogy egyutt egyen a csalad. Meg a lanyom is bejohet hozzam :D

Nagyon + elmeny volt. En is meglepodtem nagyon.

4329. Niki1
2008. okt. 24. 11:57
Csacsa olvastam a naplód. Hát írigyellek ,nagyon klassz lehet a kórház, ott biztosan szivesen marad a kismama annyi időt amennyit kell. Ebből látszik, hogy nem Magyarország. Gondolom a szobába a férjedék is bemehetnek.
4328. csacsa
2008. okt. 24. 10:54

Sziasztok csajok, a naplomban leirtam hol fogok szulni, tegnap elmentunk meglatogatni a helyet. Hihetetlen volt.

Nalunk nem lesz keresztelo, a lanyom sincs megkeresztelve. Nem vagyunk hivo emberek. Viszont ugy dontottunk ha idosebbek lesznek a gyerekek es ugy dontenek hogy szeretnenek megkeresztelkedi akkor szivesen allunk melletuk. Legyen ez az o dontesuk.

4327. 19ba18c379 (válaszként erre: 4325. - 9d825e1bc8)
2008. okt. 24. 10:14

Keresztelő : valószínűleg február vagy március :) kapott Detti is ruhát , 68-as tehát addig kellene amíg az jó rá :)

Vaterán vettem rengeteg ruhát potom pénzért, és egy polcnyi van amit le se fényképeztem azokat kaptuk, szóval ez ami fentvan csak egy kis része :)

4326. Niki1
2008. okt. 23. 19:47
Sziasztok! Mostmár én is haladok. Ma végre ide került a kiságy. Most végeztünk az átsúrolásával. Holnap jön az egyik barátunk átrendezni a szobát, hogy a kiságyat össze tudjuk rakni. Szerintem hétvégére én is készen leszek. Tegnap megvettük a baldacshint, meg még pár apróságot ami hiányzott.
2008. okt. 23. 19:01

Lia-és jók a képek.Jó sok babaruhát halmoztál fel te is.

Nekem a 3 polcos pelenkázószekrény nem lett elég Dominka ruháinak pedig csak 56 és 62-es méretüeket tettem bele.Sok a téli overállja ami sok helyet foglal.

Tamás főnöknőjétől kaptam még egy fehér overállt is-fehéret nem igen szeretem de keresztelőre tök ari lenne.

Tényleg ki mikor akar keresztelőt tartani?-mi még nem tudjuk.(Dorinával jobb volt mert ő nyári baba volt).

4324. 9d825e1bc8 (válaszként erre: 4323. - 19ba18c379)
2008. okt. 23. 18:58

Örülök hogy kész a babaszoba!Szerintem is ez jóleső fáradság-én is olyan szívessen vasalom mindig dorina meg dominika ruháit-nem ugy mint a mieiknet.

Mi is kész vagyunk teljessen a gyerekrésszel-már az ágyneműszett minden fel van rakva.

Viszont ma voltam fodrásznál vágatni meg dorina hajából is vágatattam kicsít.És kérdezgették hogy kész-e a kórházi csomagom-hát én még nem pakoltam azt össze-valahogy ugy érzem ráérek még.

Meg az eggyik lakó is mondta tuti könnyű szülésem lesz(bár csak igaza lenne-de nődokim mondta biztos most is nehéz szülés elé nézünk-jól el is keseredtem),mert mindig lát az ablakból hogy én egész nap jövök megyek.Fel a 4.-re le a 4.-ről gyerekkel kutyával,mindkettővel....

A lábam az jó vízes is.Ma lefeküdtem dorinával aludni ebéd után,meg apa is.

Most még leviszem a kutyát-Dorina addig mesét néz-közbe mambo cukrot töm.Ma velem alszik mert apa éjjeles.

4323. 19ba18c379 (válaszként erre: 4321. - Tobiasnéangi23)
2008. okt. 23. 18:35

nagyon.. de inkább ebbe mint másba :)

jóleső fáradtság :)

4322. 19ba18c379 (válaszként erre: 4317. - Csibe22)
2008. okt. 23. 18:34
mostmár teljesen :) tettem fel pár képet :)
4321. tobiasnéangi23 (válaszként erre: 4316. - 19ba18c379)
2008. okt. 23. 18:02
Bizti jól elfáradtál! De legalább megvan és kész! Megvan az öröm.
2008. okt. 23. 18:00
Sziasztok! Én is pihiztem ma sokat kivételesen. De a lábaim nagyon fájnak hiába pihizek mindig vizes és fáj. Délután próbáltam aludni de nem sok sikerrel. Momo szép nagy a babócád!
4319. Momo72
2008. okt. 23. 17:37

Sziasztok Csajok!

Hazaengedtek 4 napra, bár már azt se értem miért eröltetik, hogy visszamenjek.Igazából már csak akkorra mennék vissza, ha már szülnöm kell.

Veletek minden oké?

Képzeljétek már 3050g a manóm....

4318. Csibe22
2008. okt. 23. 17:36

sziasztok!

itt is pocsék idő van egész nap, itt volt barátnőm a szüleinél ő a szembe szomszédba lakik, mindíg náluk vagyok pletyózni, ma is ott voltam délelőtt. délután meg film nézés meg pihi. aztán még volt itt barátnőm a 6hónapos fiával, kis vasgyúró, ül , mászik és feláll, kissé durva nagyon előre van haladva, totál kiakadtunk.aztán végre idejutottam a géphez mert egész nap ült itt valaki, főleg bátyám mert itt vannak .aztán most még eszik gyorsan ide jöttem.

4317. Csibe22 (válaszként erre: 4316. - 19ba18c379)
2008. okt. 23. 17:33

szia!

örülök h kész van, mostmár akkor jöhet bármikor Detti, akkor mostmár nyugalom van?

2008. okt. 23. 17:07

sziasztok :)

Jelentem, kész a gyerekszoba :) El se hiszem... letapétázva, parkettázva, kitakarítva, bepakolva , a gyerekruhák is, minden... Azt hittem sose lesz készen, de a végére csak sikerült :)

4315. csacsa (válaszként erre: 4314. - Tobiasnéangi23)
2008. okt. 23. 10:37
Hat igen ha mar jobban megmozdul, ami nagyon ritkan van, akkor mar nagyon tud fajni. Olyan mindha direkt nem akarna fajdalmat okozni :o))) Ezert csak mocorog nagyon aprokat.
4314. tobiasnéangi23 (válaszként erre: 4312. - Csacsa)
2008. okt. 23. 10:21
Hát akkor van miért izgulnod. Nekem sem mozog annyit a babócám mint egy héttel ezelőtt. Az biztos hogy kevés helyük van bent.
4313. csacsa
2008. okt. 23. 10:09
Oszi nem tavaszi :o)))))))))))))))
4312. csacsa
2008. okt. 23. 10:07

Ma jot aludtam. Bar nagyon mocsok ido van odakint, de ez egy hegy labanal nem meglepo

A babocim meg mindig nagyon keveset mozog. Inkabb azt mondanam hogy csak mocorog, nem mozog. Tuti keves kis helye van odabent.

Itt nalunk nincs szunet , igy a lanyom iskolaban a parom dolgozik.

Es kepzeljetek jon a tavasziszunet. Jovoheten 38 hetesen a lanyom vegig itthon lesz es utanna heten is meg 3 napot. Vagyis ez a 39. hetemre esik. Majd 2 nap suli es uttana a hetvege. A 40. hetemen is kedden es szerdan szunetuk lesz. Bevallom nagyon remenykegdtem benne hogy suliban lesz mikor szulok, mert nincs aki vigyazzon ra. Igy este fel 5-ig nem kellet volna azon toprengeni hogy mi legyen. Szeptember ota nem volt ennyi szunet, mint a szulesem kornyeken. Szegenykem a legrosszabb esetben jon velunk a korhazba .

2008. okt. 23. 09:34
Sziasztok! Mindenki olyan álmos mint az időjárás??? Mi újság veletek? Én ma éjjel türhetően aludtam. Tegnap szenvedtem este 11-ig, de találtam végre egy megoldást a fájós forgóimra. A Megoldás: a csípőm alá tettem egy szivaccsal kibélelt párnát + a hasam alatt is egy és így türhetően aludtam az éjjel. Forgolódtam de nem annyit és így jobban aludtam. A bokáim mint az elefánté, sőt a bal bokámon az ér nagyon fáj és be van lilulva. Ma délelőtt azthiszem hogy összerakom a kislányom ruháit, mert megy a mamáékhoz "nyaralni". Amíg anya a kórházban lesz. Szerencse hogy várja már a "nyaralást". Én ma sem fogok különösebben csinálni semmit, mert be vagyok egy kicsit ilyedve, és nem szeretnék idő előtt szülni. Kikéne huzzam a Hétfőt legalább. Senki nem tudja hogy mi a helyzet de tegnap a háziorvosom asszisztensnője is mondta hogy nagyon lement a pocim és legközelebb ha találkozunk már szerinte meglesz a pici. Ezt kapom mindenhonnan. Kiváncsi leszek mikor jön világra drága manónk.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook