Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 Novemberben születendő babák fórum

2008 Novemberben születendő babák (beszélgetés)

4400. madyson
2008. okt. 27. 16:43

Sziasztok lányok,asszonyok :-)

Jó régen szóltam már hozzá, de olvasni folyamatosan szoktalak benneteket!Ezt a kiló témát nem hagyhatom ki! Zsiráfbébi úgy látszik ketten vezetünk 54-ről indultam, múlt héten a védőnő 72-őt mért.A párom nagyon aranyosan azt mondta nem híztam el, csak kicsit stabilabb lettem :-)

4399. Csibe22 (válaszként erre: 4398. - Csacsa)
2008. okt. 27. 16:00
hát nekem is mondták h a hormonok miatt lesz az ember szülés után is sírós, de hát majd túl éljük. a kg meg majd leadjuk ,
4398. csacsa
2008. okt. 27. 14:42

En ugy 14-15kg-nal tartok. De en szm banom egy cseppet sem. Epp eleg bogyot kapott szegenyem tolem muszajbol, epp az kellene hogy meg fogyozzak is :o))) En is annyit eszek mint eddig, semmivel sem tobbet, de az elmult 2 honapban jott fel sok. Foleg az elmult 2 hetben. Valoszinu en vizesedek, bar nem erzem nagyon csak a kezemen meg hogy ha megnyomom a labam allor olyan feher folt esz , mint a lanyommal volt mikor nagyon vizes voltam.

Egyebkent a lanyommal is 17 kilot szedtem fel, amibol 4-et sosem sikerult leadnoom. Ja es emlekszem a szules utan megmertem magam es csak 5 -6 kilo jott le. A tobbi egy ev alatt a szoptatasnal. Emlekszem szules utan faradt voltam, fajt mindenem, hisztis voltam a hormonok miatt es meg mikor meglattam hogy csak 5 kilo ugrott le, egy napig sirtam. (na persze nem birom hangsujozni hogy foleg a hormonok okoztak a nagy sirasokat :o)))

2008. okt. 27. 14:05
Csajok, én egyáltalán nem vagyok érzékenyebb, nem is tudom mikor sírtam utoljára. Kilóban viszont vezetk, 18-nál tartok, 20 alatt már nem úszom meg sajnos, de hát alkatilag ez nálam sejthető volt, a durva persze továbbra is az, hogy nem eszem többet, mint a terhességem előtt, mégis jönnek a kilók, de most néztem a méréseket, és az utolsó 3 hónapban a 18-ból olyan 4-5 jött föl, a többi mind az 5. hónapig, szóval most elvileg már nem hízok olyan ütemben, de szépen lassan azért csúsznak fel a dekák :) Nem baj, nem érdekel, csak babóka egészséges legyen, majd csak lemegy valahogy. Egyébként mindenki azt mondja, hogy nem látszik, hol van az a 18 kiló, és vizesedeni se vizesedek különösebben, szóval valahol csak rajtam van pedig.
2008. okt. 27. 14:01
Na nekem megvolt ma reggel az első nst-m, mondanom sem kell, hogy babókám míg kint vártam a rendelő előtt, majd szétrúgta az oldalamat, de ahogy bementem, és rámtették a gépet, persze semmi, nagy nehezen bökdösődés után, sikerült kicsikarnom néhány rúgást tőle, és akkor emelkedett is a pulzusszám, szóval minden rendben. Utána kenetet is vettek, állítólag van valami kis fertőzésem, amire kaptam hüvelykúpot, én nem vettem észre, igaz, kicsit több volt a folyásom, de azt hittem az természetes, hát kiderült, hogy nem. A méhszájam teljesen zárva van. Jövő hét hétfőn megint nst. Amúgy minden oké, holnap megyek a dokimhoz rendelésre, és tudok méreteket is végre megint, már biztos jó nagy a babókám, reméljük, csütörtökön meg védőőnő, programban nincs hiány.
4395. Csibe22 (válaszként erre: 4392. - Calyxgraphic)
2008. okt. 27. 13:43

igen egy napra vagyunk kiirva.hál isten engem nem piszkál senki ilyenekkel. anyu se szól semmit h sokat jövök megyek, ugy van vele h én érzem mit bírok. amugy nem értem meg az olyan embereket akik beleszólnak, mire jó. mindenki maga érzi mit bír még, na meg nem mindegy h mikor érkezik a baba, majd ha akar ugyis kibújik,

én eddgi 9kgnál tartok. a 13 kg se sok, az elvileg szinte mindd le kell h menjen, de pár hónap alatt ugyis letudod adni ami feljön.

2008. okt. 27. 12:45
Ti mennyi kilot szedtetek fel eddig? En mar 13nal tartok... Mi marad rajtam vajon szules utan? Mar kivancsi vagyok. Ha nem kezdhetem kiramolni az XS-es cuccaimat.
2008. okt. 27. 12:37
Nahaaat. Most latom hogy Csibe22 is ugyanakkorra van kiirva mikorra en. Nov 26ra. Hajraaaa!
4392. calyxgraphic (válaszként erre: 4380. - Csibe22)
2008. okt. 27. 12:31

Jaj ne is mondd. Szerintem is gaz. Nem ismerek neha magamra.

Az igazsag hogy mostanaban egy kicsit kimaradt ez a sirossag, de neha csak ugy a semmi miatt is sirni kezdek.

Talan az idegeskedes miatt, amit sokszor magunknak sem vallunk be.

Annyi mindenfele remtortenetrol lehet hallani... na meg kozeledik a szules kiszamithatatlan idopontja is.

Minden olyan bizonytalan. En az elso babankat varom nov 26-ra es mindenki velemenyezik, tanacsokat osztogat, lassa mar elore hogy...... (pl. hamarabb fog megszuletni... lent van nagyon a hasam.... lesz/nem lesz tejem..... tul nagy/kicsi a baba... kevesebbet kene jarkaljak.... mar nem kene vezessek....stb) kiborito!!!

Miert szolnak bele??? Eleg kerdesunk van megvalaszolatlan amugy is, mit kell feszegetni a dolgot???

Remelem elmulik, de allitolag szules utan meg (plusszba) faradtak is leszunk. Akkor aztan jon a hadd el hadd :-))

4391. calyxgraphic (válaszként erre: 4343. - Csacsa)
2008. okt. 27. 12:21
nekem kb egy ora az ut. Talan 60-70km lehet. Remelem idejeben odaerek es nem kesek le a szulsemrol. :-))
4390. csacsa (válaszként erre: 4388. - Csibe22)
2008. okt. 27. 12:12
A pocicsik , genetika. A lanyommal sem volt , pedig akkor nem kentem. Most azert kenem , mert idosebb vagyok jovan ...hatha. De szerencsere nem csikosodik. De ne legyel szomoru, mert ez annak a jale hogy egy csodas baba van a pocidban :D
4389. csacsa (válaszként erre: 4387. - Csibe22)
2008. okt. 27. 12:05
Hat a heten kell hozza mennem csutortokon es leelenorzi uh-al. Akkor leszek 38 hetes. Szerintem utanna a 40. heten kell majd mennem legkozelebb. De lehet hogy mar hetente :D Na ami mar csak 2 lesz :D Majd csutortokon meglatom mi lesz . Meg en sem ertem a rendszert. Az elso furcsasag az volt hogy nincs kiskonyv. De sok mas is mashogy megy itt.
4388. Csibe22
2008. okt. 27. 11:55
neked is lejebb van a pocid a multkori fotóhoz képest. de neked nagyon szép pocid van h nem csíkos, nekem sajna vannak csíkjaim hiába kenem , de zaért kenem folyton de már beletörödtem, végülis már ugyse fogom mutogatni a pocim, de majd elhalványítom őket szülés után.
4387. Csibe22 (válaszként erre: 4385. - Csacsa)
2008. okt. 27. 11:53

mért nincs addig NST? és akkor így dokihoz kell járnod? vagy h nézik h minden oké e?

hát igen elég bosszanó h néha ezek a kis babók ilyen lustik, dehát alig van helyük, néha csak lesek miko r beindul.

4386. csacsa (válaszként erre: 4383. - Csibe22)
2008. okt. 27. 11:42
Nalam is ezt csinalja mostanaban. 5 napig alig moccant meg, mar kezdtem aggodni, bar a szivet mindig hallotam es ugyan ugy vert. Aztan jott 2 nap amikor egesz nap aktiv volt. Bar nem olyan intenziv mint eddig. De folyamatosan mocorgott. Es most varom a kovetkezo szunetnapokat :D
4385. csacsa (válaszként erre: 4379. - Csibe22)
2008. okt. 27. 11:31

Hat bizony lejjebbb van a pocid neked is. En is epp most keszululok berakni egy kepet anaplomba a pocimrol, nyilatkozzatok :D

Nekem addig nincs NST mig tul nem lepem a 40. hetemet :(

4384. Niki1
2008. okt. 27. 10:26
Jó reggelt mindenkinek! Végre nálunk is elkészült a babaágy. Elkezdtem a csomagokat is összerakni ami a kórházba kell. Ti vettetek már szoptatós teát? Milyet érdemes? Én naturlandot vettem de volt herbária is csak annak magasabb volt a kömény tartalma és azt mondták arra figyelni kell. Tudtok erről valamit?
4383. Csibe22
2008. okt. 27. 09:09

jó reggelt!!

látom sehol senki, remélem mindenki jól van?

nálam minden oké, jót aludtam.

manócskám napok óta csak este mocorgott. most meg beindult itt ficánkol meg csuklik. tök örülök neki h végre ujra viszatért a reggeli mocorgáshoz. mert olyan rossz volt h csak este mozgott.

4382. Csibe22 (válaszként erre: 4381. - Gabyanya)
2008. okt. 26. 20:45
megnyugodtam akkor nem vagyok egyedül. az a baj h állítólag szülés után is ilyen érzékenyek leszünk, én ma már sírás közbe röhögtem , mikor anyu rázta a fejét h ne sírjak és mondtam neki ne is foglalkozzon velem és sírtam közbe nevettem,annyira rossz,
4381. Gabyanya (válaszként erre: 4380. - Csibe22)
2008. okt. 26. 20:39
igen,ez velem is így van.Már úgy unom!!!!
4380. Csibe22
2008. okt. 26. 19:27
jaj csajok mostanába nagyon érzékeny lettem, mindenen sírok és hamar kiborulok és ideges leszek,eddig is volt ilyen de most egyre sűrűbben tör rám. veletek is van ilyen?
4379. Csibe22
2008. okt. 26. 19:21

én is készülök a fodrászhoz de énmajd csak jöv hónap elején 10.körül, mert én is ugy vagyok vele utána kitudja mikor jutok majd el, én 3ánmegyek NSTre, h elment az idő.ó én tükör nélkül borotválkozom elég jól megy, utána vizitel a párom h jó lett e , és segít ha kimaradt valahol.

nézzétek meg a naplómba tettem fel pocis kéept, mintha lejebb ment volna a pocim, szerintetek?

4378. 9d825e1bc8 (válaszként erre: 4377. - Bf310ae20b)
2008. okt. 26. 18:24

Nekünk is holnap lesz az első Nst.(Dorinával voltam gondolom ugyanolyan- szívhangot néznek az szól hangossan-tök jó hallani,meg gombot kellett nyomogatnom ha éreztem hogy mozog-aztán lehet azóta változott.)

Én magam borotválkozok,de tükörrel és már egyre nehezebb.-nekem a gyantázás mindig fáj...Meg gépem is van,de azt se bírom.

Amugy tényleg jobb mint ha a kórházba csinállnák.A beöntés ami rohadt kellemetlen.Jó lenne már túlleni és babázni...

4377. bf310ae20b (válaszként erre: 4366. - 9d825e1bc8)
2008. okt. 26. 18:09

Ez lesz az első nst-tek? Vagy a második? Milyen volt, én holnap megyek először.

Mennyire egyformán gondolkodunk, én is megyek jövő hét után még fodrászhoz meg kozmetikushoz, gyantázunk is, engem ne a kórházba kaszaboljanak egy életlen borotvával. Tökérdekes volt, kb 2 hete voltam fazongyantán, és egyáltalán nem fájt úgy, mint szokott, szerintem az ember szervezete elkezd felkészülni a fájdalom elviselésére.

4376. Gabyanya
2008. okt. 26. 17:55

Sziasztok!

Nagy gratula vabnak!!!!

4375. Niki1
2008. okt. 26. 16:42
Sziasztok! Csibe: nagyon jó a táblázat. Ma volt itt egy ismerősöm és ő is azzal jött, hogy lejebb van a hasam, most kicsit megijedtem. Holnap majd kiderül mi a helyzet, megye délután a nőgyógyászhoz. Fodrászhoz még én is mennei akarok jövőhéten vagy legkésőbb utána levő héten.
4374. csacsa (válaszként erre: 4373. - 9d825e1bc8)
2008. okt. 26. 16:13
hat igen :D En is bejelentkeztem keddre :D
4373. 9d825e1bc8 (válaszként erre: 4372. - Csacsa)
2008. okt. 26. 16:06
én is voltam már fodrásznál-utánn ki tudjamire lesz időnk...
4372. csacsa (válaszként erre: 4371. - 9d825e1bc8)
2008. okt. 26. 16:02
Hat engem is ledobbentett ez a lista 19 nap :D Meg fodraszhoz kell mennem , es 4-en lesz karacsonyi vasar a kedvenc boltomba es oda is el akarok jutni :D :D Huha :D
2008. okt. 26. 15:54
bocs-ez a gép néha nem hagy szóközt csak ha erősebben nyomom.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook