2008 májusi-júniusi babák Anyukái (beszélgetés)
ilyenről már én is hallottam.
nekem vszínű marad majd a tabi, akármennyire is gyógyszerellenes vagyok...még mindig ez a legjobb és legbiztosabb megoldás.
Akkor apának a feje is írtóra fájhat már!
De ebben az esetben megérdemli! Nem?
Csajok!Apa nagggyon "beteg"!!!
Macskajajjjjj!!!!Kibérelte a mosókonyhámat....semmi nem marad meg benne,még a vizet is kihányta!!!
Jaaaa kérem....minek iszik aki nem birgya!!!!????
Szülinap ide vagy oda....ennyit azért nem kellett volna!!!
Nekem is spirálom van,de teljesen nyugodt vagyok,mert ez az új fajta más mint az eddigiek!
Van benne egy pici hormontartalmú kapszula,ami folyamatosan adagolja a hormont,viszont a szervezetet nem éri akkora dózis,mert szinte csak helyileg hat!!!
A nevét nem akarom leírni ,mert reklám lenne,ha valakit érdekel priviben leírom.
Semmi gondom vele,és a felhelyezés sem fájt,pedig baromira féltem tőle!!!
Az alsógatyókat igen,mert a párom is és a fiúk is száras alsót hordanak...azt muszáj!!!!
Ja!És a törölközőket sem vasalom!
nem is köszöntem, sziasztok!
eddig tartott a visszaolvasás, most megyünk szopizni
a találkát még este lebeszélem a Férjemmel :)
de én bizakodó vagyok
nekem sem tanácsolta a doki a spirált, bár ő nem is rak fel, csak 2 gyerek után, pont a szövődmények miatt.
amúgy itt a hoxán is több olyan sztorit olvastam, hogy spirál mellett estek teherbe...
Ujjujjjj...
Akkor végképp tanácstalan vagyok.
Akkor jó, mert nem akarok már neki venni erre az 1-ból egy főzisset is, hiszen már 5 hónapos.
Olvastam a naplódbna, hogy spirált akasz majd. Nem akarlak elkeseríteni de igen sok ismerősöm lett terhes spirál mellett.
Igen azt írt fel a doki, mert már a 2-eket nem lehet feliratni.
Mi anno a Nutrion tápot kaptuk, és az olyan sűrű volt, hogy alíg tudtam a cumisüvegből kiönteni!
Na ott biztos kapsz, én is ott vettem. Ja meg ismét 3 kg cukkinit, mert a kisasszony imádja.
Telik rendesen a fagyó!
Hát akor kapaszkodj meg, a sajátunkat nem vasaom, de agyerekek zokniát és butyiját igen. Mond hogy hülye vagyok!
Még nem váltottam ki a tápot, de sok reményt nem fűzök hozzá, mert mát kapott gél állagú tápot, és fuldoklott tőle. De akkor majd jó lesz a tejberízshez!
Én azért nem azt főztem,mert bár én imádom, a párom viszont ki nem állja.Tavaly baba előtt volt egy két hónapos fogyim és rávettem tartson velem.Amikor a tejfölös pörkölt mellé párolt brokkolit csináltam,mint köret,az sok volt már neki:-D
Így sajnos nem szereti...