2008 májusi-júniusi babák Anyukái (beszélgetés)
Erre én is gondoltam.De Zoli rávehető!Azt mondta,hogy ha a többi Apuka is ott lesz,akkor ő is jön.
Majd elbeszélgetnek.Fűzzed!
arra mérget vehettek!
Itt vagyok még, de Zizi is minden pillanatban megunhatja
Szandra!Feltétlenül ott leszünk:)))Már alig várom!!!!
Kérdés:Apák is jönnek???
Dóri!
Timonak is boldog hófordulót!
Adra! Ati babának utólag is boldog hófordulót!
Gabb! Zazi bébinek is ugyanezt kívánom!
Igen, az ujjától én is félek! Öcsém is sokáig szopta az ujját, hát meg is van az eredménye: fogszabályozó. Mondjuk nem katasztrófa..
A cumival inkább az a bajom, hogy ő sem és mi sem tudunk pihenni normálisan, mert vissza kell dugni a szájába, ha észreveszi, hogy kint van.
Viszont én arra gondoltam, hogy a kutyája jó szolgálatot tenne,így is lehet látni az orrán, hogy néha azt nyalogatja. Mondjuk azt mosni kell, vegyek még egy ugyanolyat? :-) Szerinted az jobb, mint a cumi? és azt sem szeretném, ha jobban rászokna a cumira, pl. később játék közben, vagy az utcán.
Hát ezt neked kell eldöntened. Ha cumit nem adsz, akkor nagy valószínűséggel megtalálja az ujját, vagy zsepizik (mint a 3 éves keresztlányom). A lényeg, hogy valamit nyugtatásképpen fog csinálni.
Cumi, ujj vagy más kellék?
Azt hiszem ma én is megőrültem.....
Nem szeretnék még egy ilyen napot!
Sziasztok!
de jó Nektek!! Timo tündérke lett! :-)
Én ma nagyon a föld alatt érzem magam, semmihez sincs kedvem, pedig apa ma itthon van, így elmehetnék kicsit vásárolni (nincs egy normális göncöm). Szóval kész vagyok! tej sem nagyon van, hiába szopatok ezerrel. vagyis van, csak nem annyi, mint amennyit én szeretnék. Úgyhogy átállítom az agyam, hogy ez is jó!!! Csak sokat kell mondogatnom :-) Viszont tegnap mondtam a dokinak, és semmi kérdezősködés, felírja a tápszert, amikor csak kell. A hozzátáplálást még hanyagolom, gyümileveket adogatok neki pár kanállal, hogy szokja. Utána meg gyümiket esetleg, aztán meglátjuk.
Na, ezt most jól össze-vissza leírtam. Ez már nem csak neked ment Dora!!
Na csajok én most adom fel!
K.O
Baba dél óta némi szünettel visít, néha beájul 5 percre, de alvásról szó sincs. Teljesen kifordult önmagából. Annyira sajnálom, mert láthatóan szenved, de ma már a ringatás sem segített.
Mindjárt jönnek haza Julcsiék, alig várom, hogy átadhassam Apának a csomagom!
basszus nem vagyok 2 orat es 3 oldalt irtok! Tim ma 3x aludt 1 1,5 es 2 orat. Nem ismerek ra!!! REmelen nem csak atmentei, es igy is marad minden nap :D
en mar kivasaltam reggel, pedig UTTTALOM :)
Tapolcan laknak a nagybatyamek :) bar gondolom eleg nagy ahhoz hogy ismerd öket.
Szandra, ugye nekem elfogadod a tul messze lakunk kifogast a talira? :D Amugy ha lemegyünk telen vagy nyaron majd legközelebb en is szivesen benne lennek egy taliban. Akar nalunk is Zircen. Bar nalunk ugye ott a kutya akit nem sokan viselnetek el ugyanis nincs elzarva, es nem is lehet mert eladja a hazat.
Hú régen mi is soat jártunk a az auchanba Budaörsre, de nekünk meszse van főleg Melcsi miatt!
Így most beérjük a Lidl és Tesco-val
Jó nektek!!!Itt Tapolcán csak egy nyamvadt Tesco van,ha valami normálisabb dolog kell,irány Keszthely....de szerencsére nincs messze!
Ja és van még nálunk Lidl,Penny...de oda tényleg csak ritkán megyünk.