2008 májusi-júniusi babák Anyukái (beszélgetés)
Jó reggelt!
Azt hiszem ma én keltem legkorábban.(fél 5)Ennek megfelelően úgy is érzem magam mint a mosott fos.Kisasszony csinálta a fesztivált.Mire visszaaludt én már nem voltam álmos.
jo reggelt, csak nem en vagyok az elsö? :S
Egy oraja fenn vagyunk mar, es Tim azota folyamatosan beszel, valami nagyon fontos lehet annyira mondania kell es nem aludni :D De ez mar igy szar ahogy van, mert igy 8 körül mar almos lesz mire Arturt kene vinni setalni, megint veig fogja bögni az egesz utat aztan nem fog aludni, engem meg mar a gondolot is idegesit :(
Na csajok!
Megint jó éjszakának nézek elébe....Nóri felébredt...sír...!!!
Nem bíííírooooommmmm!!!!!
Dehogy ítélünk el!!!!Ne legyél butuska!!!!
Ez sztem csak hozzáállás kérdése,minket soha semiben nem korlátoztak a gyerekek,pedig igen csak fiatalkán lettünk szülők!(én se változtatnék rajta)
Ezt úgy értem,hogy kicsi koruktól úgy neveltük őket,hogy totál felvették a mi pörgős életünket,jól elvoltak közöttünk felnőttek között.
A személyes szabadságunkat pedig megpróbáltuk megőrizni,ebben egymást segítettük.Én is eljárhattam a barátnőimmel,meg a párom is a barűátaival.Ha közös progi volt,akkor vagy vittük őket,vagy ha éjszakai buli volt,akkor fürdetés,altatás után a férjem anyukája jött vigyázni rájuk.
Ma meg már nem hiányzik a buli....nagyon sokat buliztunk régen.
És olyan a házunk,hogy van egy kimondott bulizásra kialakított hely,...mostanában inkább ide jönnek a barátaink,és itt bulizunk!
Így én se maradok ki.....!
Nem akarom senkire otthagyni a Nórit!
jó éjt!!!!!!!!!!!
remélem a legjobbakat!
pá
Zazi ébren van!
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Luca 4050 grammal és 51 centivel született:(((Ha rágondolok,még most is kész vagyok:(A barátnőm ma szült.Első gyerek-és 4 óra alatt megszülte!!!3250 és 49 cm.Alig van varrata-kiszedni egyet sem kell!
Mostmár értem miért sajnált annyira mindenki:(((
na leviszem a blökit es lefekszem. Felek kicsit hogy a sok napközbeni alvasnak ejszaka lesz meg a hatasa.
mindenkinek jo ejszakat
Éva!
Ugye???Én is sokkal türelmesebb vagyok most,mint anno 21 évesen.
Mégiscsak lehet valami ebben a "korral jár" dologban!
Dóra!
Hidd el,nem olyan gáz ám,mint aminek hiszed!
Szép lassan belerázódik az ember lánya!!!
Így visszagondolva...nekem is az első volt a legnehezebb...mert furcsa volt....felfordult az életem fenekestől.
A másodiknál már nem volt ilyen tragikus...végülis egy gyerekkel több vagy kevesebb....a feladat ugyan az.Most meg.....már nagyok a fiúk....öröm a babázás(kivéve az elmúlt hetet,mert ordított megállás nélkül).
Kitartás....és ezt magamnak is mondom....
Szia!
Örülök hogy ízlett a leves!!!!
Sziasztok csajok!
Most összefoglalom ami a 3 lap olvasása közben eszembe jutott!
Igen minket apa visz, mert Melcsi egyedül nem marad el hátul, és valki kell aki szórakoztatja. Ha egyedül mennék, akkor lehet hogy megőrülnék míg odaérek.
Apákat elküldjük városnézésre, vagy műszaki boltokat nézegetni. Nekik ez úgyis jól megy.
Forgás: Melcsi is 2 hónaposan fordult hátról hasra, majd pár hétre rá hasról hátra, na azóta meg mint az örült forog. Egyszer kifog forogni a világból. Ja és ő is csak jobbra hajlandó ezt a tvékenységet végezni.
Még az alvási poziciója is az, ha a jobb oldalára fordul.
Több gyereke sanyaként nagy a boldogság, de néha azt kivánom hogy legalább 1 órára szabadítsanak meg tőlük.
Fogszabályzó: Szegény Evikém már közel két éve hord éjszaaki fogszabályzót. ÉS most kellett újjat csináltatni poton 30 rongyért, mert közben lecserélődtek a fogai, és most más fogakat kell neki helyreállítani.
Én sem félek a fogorvostól, de kerülöm. Nekem aterhesség alatt tömtek be fogamat, de én olyan bátor voltam, hogy injekció nélkül kértem, nehogy ártson a babának. Hát azt hittem össze sz.rom magam. A karfából vizet fakasztottam!
Nekem is van egy kis problémám az együtlétekkel, de nem mindig. Nekem is fáj, és már 3x vérzett is szerintme a gátsebem, mert ha más lett volna akkor nem áll el 1-2 órán belül. Vissza kellene mennem a dokihoz, csak nem tudom mikor. Egy az bejelnetkezős, és valahogy Melcsivel elindulni időre? Ja és őt is vinnem kellene, mert eladná az autót vagy arendelőt, ha otthagyom az apjára. De minnél hamarbb orvosolni kell a problémámat az biztos!
Evelin se nagyon forgott még ilyenkor, viszont ő jól elvolt hason. Viki kb 2 percet bír ki.
Próbálkozik hasra fordulni de útban van a keze.
Viszont a kiságyban már nem forog éjjel egy ideje.