2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
:-))) te átmész az augusztusiakhoz, én meg egyre többet olvasgatlak titeket...
:-))
az én mostani parám mintha 3napig küzdött volna Gréti, hogy 15hét után ismét faros legyen...
lehetséges még, hogy a 35.hét után visszafordul normál helyzetbe?
Húha, mi lehet Timivel, ha még semmi hír?! Vajon egész éjszaka vajúdott szegény??? Liliről akkor arjta kersztül fogunk tudni híreket. Pici meg azt írta lesz internete, csak persze kérdés, mikor fér hozzá.
Nagyon drukkolok mindenkinek!!!
Ha Ti hárman is megszültök hamarosan vagy kihal a topik, vagy átmegy gyermekágyasba. :)
No át is nézek az augusztusiakhoz, lehet, hogy az lesz a mi helyünk, időnk. De persze mindenkit szemmel tartok továbbra is! ;)
Tudom!!! Én biz' tudom..;)
Anno császárért fohászkodtam.. most egyelőre ez a parám..;) az egyik.;)
Hát anyu is azt mondta, hogy várjak egy picit még, és van egy újfajta spray, próbáljuk ki először.
A párnás dolog nem szokott sajna működni...:( he nem vittük még be is gyulladt..:( de ma még akkor megpróbáljuk ezt a sprayt..
Bocsi, hogy eltűntem, közben válaszoltam pár privire.
Elég jól aludtam volna - amíg aludtam, jó is volt - de iszonyú sokat kellett wc-re járnom, a szeméremcsontom meg mindenem ott alul pedig annyira fájt, hogy mozdulni is alig bírtam. Mostanra kicsit bejáródott, de éjjel azt hittem, elpusztulok. Nem bírtam rendesen felállni, kiegyenesedni, alig vánszorogtam el a klotyóig...
Amúgy az indított szülésra annyit, hogy mindenki szerint az sokkal rosszabb, fájdalmasabb, mint amikor magától indul be. Szóval én inkább magam indítanám, ha rájönnék, hogy kell....
na megyek kajalni valamit...en is ehes vagyok....
Tegnapi vacsoram ket reszben kijott az ejjel:-(
Jól látod!:)
Hát Timi szerintem még nem.. akkor üzent volna a párja, így beszéltük meg.. és hát csak 1 ujjnyira volt 23 óra után.. ha nem segítenek be, akkor még onnan hosszú az út.. ez a saját tapasztalat..
Én is rohadtul. Már máskor is volt ilyen, de apája szokta vinni mert én nem bírom. De most azt mondta erős lesz, hogy megkíméljen, mert ugye Apa Amerikába, Zsó meg dolgozik..
Vajon mi lehet Timivel és Lilivel..??
ahogy olvasom te most inkabb zsembi vagy...de nyugi...fel a fejjel.
TIMIRE GONDOLTAM SOKAT...PICIRE S LILIRE IS....REMELEM LATTAK MAR A CSEMETEJUKET:-)
Nálam nincs doki! SE szex! Se szülés! Se Balubaba!
Éhes vagyok! Az van!:)
Jaaa.. de van orvos, csak nem olyan.. ma vihetem Bencét, mert a nagy medencézésnek az lett a vége, hogy bedugult a füle és nem hall.. ki kell mosatni. Ezen is parázhatok..
hat lanyok...sokat nem aludtam....reggelfele inkabb...fajasok gyengebbecskek...s apaval beszexeltunk is..de Matet nem ahtotta meg..:-)))..Ugyhogy nekem meg vannak napjaim hatra..:-)))..Ma doki..lassuk mit mond:-)
Ti??
Szia Kinga!
Milyen volt az iccakád???