2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Nálunk is ez van..
Kinga sokat ír. Az remélem jó!!!
szoval..a doki megerositette amit az este ota erzek..azt, hogy 180 fokban atfordult az urasag a masik oldalara...a normalis szulsei pozicioban...eddig a labacskai a bal oldalamon voltak most a jobbon..ezt ugyebar tudtam..:-)
Mondtam is neki....ahogy odaertunk s kerdezte, hogy jobban vagyok ma?
Szoval a odarakta magat a draga ahova kell...koldokzsinor a nyakan de nem veszes...most mintha lazabban lenne....nem lessz csaszar csak ha bibi van a szulesnel..:-DDDDDDD..akkor helyben eldonti.....ja...s szerinte van meg 1 hetem amig megszuletik:-)...Elmeletileg barmikor johet...akkor hivjam csak nyugodtan az elso jelnel, fajasok, magzatviz szivargas, folyas.....ha nem lessz semmi akkor csutortokon uh es hetvegen bemutathatjuk a nagyvilagnak:-)
Ujjdobolás a laptopon.. várok...
Kinga ír...
nem szólok mer lecsesz, hogy türelmetlen vok...
Na mizu???
Egyelőre csak képen láttam...;))
Igen.. kérdezni is akartam..miért ne vigyem túlzásba..;)))
Nehogy megszüljek még a végén mi??..;))
Én jövő héten majd ezt a nappalival csinálom gondolom.. jobb híján. :DDDD
De jó Timcsinek.. babázik biztosan.. És vajon a többiek?? Lili, Pici..??
Köszi, nem bánnám, ha tágulgatnék... Függetlenül attól, mikor jön a kiscsaj, minél kevesebb tágulás marad addigra, annál jobb nekem, gondolom...
Ezt a szekrénytetős karácsonyis nagytakarítást a múlt héten csináltam....:-) Ismerős, nekem is mindig meg kellett állnom pihizni egy kicsit. Azért túlzásba ne vidd! Bár végülis mindegy, ha beindulna a melótól a szülés, annál jobb, nem?:-)
Vagy még, Cash? Mi kajáltunk, azért tűntem el.
Akartam kérdezni, hogy ha egészen lenn a méhem legaljánál olyat érzek, mintha szét akarna szakadni, akkor esetleg nyílok tovább? Fura egy érzés és nem túl kellemes. Akarom mondani eléggé fáj. Azon kívül csak keményedgetek, de nem fájok igazán. Te hogy vagy?
cash...amikor a hozzaszolasnal rajzoltam mas formaja volt...hidd el nekem...most engem se arra emlekeztet amire szantam..:-)))))
Jovok aztan....jok legyetek:-)
Engem ez másra emlékeztet... de a leggyengébb is ami eszembe jut róla az a barátfüle.. mondom a leggyengébb..;))
Jelentkezz doki után.. naon remélem, hogy.. tudood!!
-----
/ \
\ /
-----
1 gomboc....