2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
sziasztok..Remélem nem zavarlak Titeket a kérdéseimmel..
Tudom,nem ide tartozik,meg csak remélem,hogy babás vagyok, még nem tudom..eddig a cicim annyira nem fajt,most este kezdett hírtelen nagyon fájni.. lehet,hogy ez mar a mens.jele? :(
mas tünetem: néha szurkálás, mensi görcs néha, ma du volt alvás után hányingerem,de aztán magától elmult..van esélyem? :)
en meg egyben......veletlenul talalkoztam a nodokival...aztan holnap tali a rendelobe is.....csovalta a fejet nekem:-)..Fajasok vannak de nem veszes...en nem sietek lanyok..:-)beelozhettek:-)
Értem-értem!! Azért írtam..:) Szóval drukkolok!!!
Helló, te maradsz egyben?:-)
Az a baj, hogy anyu hármunkat szült tulajdonképpen fájások nélkül. Most ne értsd félre, normális ember örül, hogy nem fáj, anyu azt mondja, csak a dereka sajgott, aztán szóltak, hogy most már fel az ágyra és nyomjon.... De nekem tényleg fontos, hogy tudjam, mikor kell szólni Áginak.
Ha nem muszáj, nem mennék...
Szijja!:) Te, hogy vagy???
Ezt megértem!! De az esetek nagy százalékában inkább a fájások a jellemzők úgy tudom.. nekem nem folyt el anno.. de szorítok, hogy így legyen nálad, mert tényleg a Te helyzetedben fontos lenne, hogy biztos legyél a dolgodban..
szep estet...kitartast timi:-)
Értem én.. akkor meg majd a héten otthon.. de tulajdonképpen már akkor nem is tervezel dokihoz menni ha jól értem..
Nincs is sok értelme nekem sem, mert a nagysága miatt nem indítja meg.. amúgy meg csak annyi, hogy kevesebb a vizünk.. A királyfinak ez sem számít..:))
Csapkodhatnának ezek a villámok errefelé is!
Timinek azért természetesen örülök és szurkolok! Ráadásul irigykedem nem csak a baba miatt, hanem azért, hogy neki is a magzatvízzel indult a dolog, mint Ankának. Én ezt azért szeretném, mert akkor egyértelmű lenne, hogy szólni kell Ágiéknak. Ha csak fájok, már nem is merek szólni róla, hiszen annyiszor megtévesztett már...
Timivel estefelé beszéltem jó hosszú ideig, és akkor még semmi jele nem volt.. komoly, hogy csak így jön, mint derült égből a villámcsapás..:))
Ja és olyan nem lehet, hogy a jövő héten, mert akkor lehet balhé nálunk... Én itthon szeretnék szülni, nem abban a rémes kórházban... Ma is forgott a gyomrom, amikor benn voltam.:-( Én ott nem szülök, inkább tényleg benn marad karácsonyig!
DETOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO:))))))))))))))))
Na ezt az előzőt nagyon egyszerre írtuk! Szóval a kis királyfi is aktívka? Valami van a levegőben, mert a Réka is meg se áll.
Amúgy nekem ma nagyon aktív a Réka, még mindig izeg-mozog, pedig mostanában lustácska volt. Nem akar ő még innen kijönni.
Velem együtt a héten!:)) Tényleg..
Ne legyél már szomi!!!
Én az éjjel még tuti nem, mert Balu olyan szinten aktív, hogy hihetetlen.. mé'nem lapít már??!!;))))
De ha nem a héten, akkor max egy hetünk van, nektek és nekünk is! Tovább úgysem maradhatnak bent..
Na! Csííííz!! Én olyan happy vagyok!!:))
És szerinted én mikor? Már ha Timinek ilyen jól megjósoltad... Most már teljesen el vagyok keseredve.:-(
Ja, és ennyit a nagy jóslatokról.. a 35. hét óta vagyok nyitva, meszesedett a méhlepény, nem is első baba.. oszt ez van..;))
Sokan vagyunk még, Alexa..;)) ne csüggedj na!!:)
Én egy ideje mondtam neki, hogy szerintem nagyon sanszos..;) És hihetetlen..:))
Na nemááá!!!!!
Baba bent még nem marad!!!:)))
Én is így éreztem, amikor szólt Timi! Persze neki nagyon örülök, de magamnak már kevésbé... Félórát bőgtem. Már mindenkinek lesz kisbabája, csak nekem nem.
Az ráfér..:)majd mondom neki, bár már csak akkor fog szerintem jelentkezni ha megvan Bercibaba!:))
Aha!:) Ránk sem hatnak a frontok, illetve annyiban, hogy hatalmasat alszom olyankor!
Ma egész nap görcsölgetek...de ennyi..kicsit úgy érzem, hogy sosem jön el a mi időnk, főleg, hogy a környezetemben több babát is hoztak ilyen-olyan frontok...nálunk semmi.
De ahogy olvasgatlak Titeket, már mindenki türelmetlen.
bocs csajok en meg bealudtam egy kicsit.
Akkor mindenkinek nyugodalmas jo ejt!
Hát akkor neked is bármikor jöhet.. hogy érzed magadat??:)
További ajánlott fórumok: