Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 júliusára babát várók fórum

2008 júliusára babát várók (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
19178. Lili13
2009. okt. 6. 06:25

Koszi a bokokat. Apja volt szoke kiskoraban, de a kek szeme meg mindig talany, nagyszuloknek van zoldes-kek szeme, mi barnak vagyunk. Majd meg teszek kepeket, van allatkertes osszeallitas es testkozeli videofelvetel egy 2 honapos tigriskolyokrol is.

Bumbu: melo oke, de nem tudom megszokni, hogy nem itthon vagyok, buntudatom van meg mindig es stresszelek is, ez van... a naturopata dokim vitaminkurara fogott, meg masszazsra akar kuldeni, de mondom en, akkor sem vagyok a gyerekkel, igy is eleg 40 ora tavol tole.. sajna nem mehetek reszidoben dolgozni, epp ugy alakult, hogy ahogyan visszamentem talaltam eby mentort, es tudnek tovabblepni ha jol mennek a dolgok.. ha most kilepnek szinte ujra kene kezdenem... igy viszont csak felszivem van benne a meloban is. Paradox.

19177. bumbu23
2009. okt. 5. 23:11

Sziasztok!!!


Moki:nemtudom mikor megy el.A jelenlegi allas szerint ugy tunik soha.grrrrrrrrrrrrrrr....


Timi:ne aggodj Berci megsem fogja erezni.Davidemnek is van vagas mindket oldalon az agyekanal.Gondolom a csipomutet miatt vagtakl ott is.A par nap alatt gyonyoru volt a seb.Arra figyelj, hogy alaposan tisztisd ott neki a kaki+pisi miatt.Inkabb sirjon kicsit mint begyulladjon.

19176. timihugi
2009. okt. 5. 21:11

Móki, Bumbu, ha érdekel, itt a link Orfűről, ha érdekel, vannak látványtervek is:-). Nekem teccik:-)). Hogy akkora lesz-e, mint Mogyoród, azt nem tudom. Mi is nagyon szeretjük, nem beszélve arról, hogy Ktarcsával szomszédos;-).


[link]


Nah, megnéztem a csattogó lepkét, sajnos műanyagból van, hát nem az igazi:-(. A szárnyai sem érnek teljesen össze, és nincs a lényeg: a csattogás!!! Helyette vettem egy tologatható békát, az is nagyon aranyos, fából van., a kerekein piros fagolyók lógnak. Már ki is próbálta Berci, fürdés előtt azt tologatta. Ma még ami érdekes történt, először tettem be gyerekdalos cd-t hallgatni. Az első óvodás dalok gyűjteménye (Bújj-bújj zöld ág a címe), legtöbbjüket szoktuk énekelni. Gyerekek énekelnek rajta, és nagyon aranyos, vidám a zenéje. Hát Berci annyira örült neki! Csak úgy vigyorgott, és pörgött körbe-körbe, ahogy a kislányok szoktak, mikor pörgős szoknya van rajtuk. Nem is tudom, hogy találta ki, de már 1-2 hete csinálja. a kezével pedig úgy mutogat, mint a rapper-ek;-D. Ennivaló! Szerintem felismerte a dalokat, főleg, amikor együtt énekeltük.


Bumbu, még elfelejtettem, hogy a műtét már nagyon közelít...jövő héten hétfőn megyünk általános vizsgálatra, és ha minden ok, akkor szerdán lesz a műtét. Egy barátunk a minap megnyugtatott, hogy bár ők is nagyon izgultak, de nem kell aggódni, alig fogja Berci megérezni. Legalábbis náluk így volt. Nagyon remélem, nálunk is így lesz.

Egyébként nagyon igazad van, az ex-szel kapcsolatosan, én úgy szoktam fogalmazni, hogy ma már megköszönöm neki, hogy így történt:-), hisz ha nem így lett volna, akkor ma nem vagyok itt, és nem találom meg soha az igazi boldogságomat.

19175. Mókicaaaa
2009. okt. 5. 19:50

Szijjasztok!

Timcsi! Gergőnek csattogó papagája van...az valóban fiúsabb, de szerintem ez ilyenkor nem nagyon számít...

jó lenne egy olyan komoly méretű aquapark, mint a mogyoródi, mert eddig az viszi a pálmát..:-)

Lili! Tényleg jól megnőtt ez a kissrácod, aranyos...kire ilyen szöszke? Apukája?

Time azért jó lenne, ha nemcsak olvasó üzemmódban lennél, írogass csak szorgalmasan.. :-)

Bumbu mikor megy el sógorod?

19174. bumbu23
2009. okt. 5. 15:50

Sziasztok csajaim!;)

Van egy kis idom leulok gepezni.

Nelly:forma 1???Na azert az mar tenyleg komoly:))


Lilly:nagyon jok a kepek.Adrian is jo magas.Hogy birod a melot?En decemberig beteg szabin vagyok hala Isten.


Timi:gondolom, hogy nehez lehet egy vallas.De minden rosszban ugye van valami jo.Megtalaltad Csabat es ennek gyumijekent ott van a kis Berci.Pecsrol tegnap jott vissza a baratnom.Hozott par dolgot.O is mondta, hogy nagyon szepen alakul a varos.O kertvarosi es meselte, hogy a nevkonal a buszmegallot is lebombaztak es park lesz ott.Tok jo.Alig varom,hogy menjek haza.Kb. januar megint.Az aquapark meg ahhhhhhh ott leszek vegig amig otthon leszek.Na jo nem mindig.:)

Time:azert a 3 napos semlehet egyszeru.Nalunk am minden rendben.Csak olvasni rossz min ment keresztul a kis bogaram de valojaban nagyon jol visel mindent.

19173. timihugi
2009. okt. 5. 14:57
Lili, tudom dolgozol, de azért jó, hogy néha bejelentkezel. Adinak nagyon menő a kis body-ja, aminek a popóján zipzár van;-))! És Ő is már milyen nagyfiús lett!
19172. timihugi
2009. okt. 5. 14:55

Sziasztok Csajok!

Csattogós lepke:-). A múltkor én is szemezgettem már vele az itteni Régió játékboltban. Kicsit kislányosnak tűnik nekem, de akkor is olyan jó...miért ne Bercinek is egyet? Meg is nézem, van-e még, ha esetleg kell még valakinek, szívesen veszek én is.


Time: igaz, már értekeztünk, de örülök, hogy Emmacica meggyógyult, és visszatérnek a jókedvű napok. Nem is kérdeztem - én figyelmetlen - Te jól vagy? Gondolom, kimerültél kicsit.


Bumbu: én is megfigyeltem ám, hogy mennyit leadtál:-)! Ügyes vagy, és kitartó az edzőteremmel, de gondolom, sok összetevős a dolog. Rád is rád férne már egy igazi, kiadós pihi. De majd ha Daviddel már túl vagytok mindenen, Neked is könnyebb lesz, addig pedig Ő a legfontosabb...ez érthető.

Képzeld, az elmúlt hónapokban erőteljesen megkezsődtek az EKF beruházások, ha látnád, hogy szépül a város! Öröm nézni!:-) Persze, nem a feltúrt utakat, de a látványterveket. A Széchenyi teret is újjá éítik, nagyon szép lesz. És most olvastam, jövő júniusra Orfűn Aquapark lesz:-)!

Mókikám, Ti közel is vagytok valamennyire:-).

Igen, szerencsére nagyon jól megvagyunk itt hármasban, persze vannak ám nálunk is döcögők, de megoldunk mindent. Szeptember kicsit nehéz volt, mert Csabának volt "saját" munkája is az egyetem mellett, nagyon sok időt és energiát igényelt. De lezárult a projekt (igen nagy, egy itteni közszolgáltatónál)és mostantól minden visszaáll a régi kerékvágásba.

Picivel kapcsolatosan pedig, nekem is nagyon jól esnek a beszélgetéseink, és ezen felül pedig külön jó érzés, ha esetleg csak lelkileg segíthetek egy kicsit. Ismerős az érzés, én is váltam egyszer (hajaj...régen volt, talán igaz sem volt:-), igaz, könnyebb volt a dolgom, mert még nem volt gyermekünk, de akkor is nagyon nehéz. 9 év után ezer szállal kötődik az ember a másikhoz...hát ez van, nem kevés idő kell, míg az ember teljesen feldolgozza.


Nelly: végre Te is rendszeresen szaporítod itt a szót;-). Tehetnél fel friss képet Zsófi hercegnőről;-).


Tényleg, ma is milyen dönöjűűűű idő van!:-)

Élvezzétek Csajok!

Pusszantás!

19171. time
2009. okt. 5. 12:14

Sziasztok! Vagyok ám csak szinte kizárólag olvasó üzemmódban. Nelly ugrasztott ki a lepkével. ;) Ma is megyünk a városba, ha van még a kirakodó, veszek Nektek, amúgy én is ilyen vásárra vártam, hogy végre legyen ilyen Emmának.

Mi is túlestünk a háromnapos lázon, nem volt könnyű. No de olvasva Bumbut egy szót sem szólok. David tényleg igazi HŐS! No meg az összes kis fognövesztő is az. :)

Olyan régen voltam, hogy még Vucknak sem tudtam gratulálni a pocakossághoz. Nagyon örülök neki!!!

Szép napot Mindenkinek, csodás ez az indiánnyár!

19170. Lili13
2009. okt. 5. 03:10
na feltettem egy slide-show-t augusztusrol, majd folyt kov
19169. annelly (válaszként erre: 19167. - Bumbu23)
2009. okt. 4. 22:47
Hát én igyekszem azért visszatartani. mondjuk terhesen még a forma 1-en is sikerült elpityerednem. Ez mára már nem jellemző...még jó:)
19168. bumbu23 (válaszként erre: 19140. - Pici04)
2009. okt. 4. 22:25
Pici:Ferjed azota latta egyaltalan Marcust?Hihetetlen de komolyan.Csak tudod az ilyen ostoba csabitok mint akivel megcsalt a ferjed nem gondolkodnak am.Ha veled megtette nagy valoszinuseggel vele is megteszi.Azert sokszor racsodalkozom a ferfiak merhetetlen onzosegere.Nem semmi....:-(
19167. bumbu23 (válaszként erre: 19164. - Annelly)
2009. okt. 4. 22:21
termeszetesen en is konnyeztem de ez nem ujdonsag.Szerintemolyan film nincs amin en ne tudnek konyezni.A Te naplodba is szeretnek majd valamikor benezni.A szandek megvan marcsak egy kis akar kellene.;-)
19166. bumbu23 (válaszként erre: 19146. - Timihugi)
2009. okt. 4. 22:19

Timi:eloszor is orulok, hogy Picivel igy tartjatok a kapcsolatot.Gondolom neki is sokat szamit ez most ebben a nehez heyzetben.Olyan jo olvasni a Te soraidat is , hogy milyen jo bekeben eltek harmasban es milyen jo kis progijaitok vannak.


Kukac mutet mikorra esedekes?

19165. bumbu23 (válaszként erre: 19152. - Mókicaaaa)
2009. okt. 4. 22:17

Moki:koszi szepen.Fogyogatok azert.A gyerek van vagy 20 kilo gipszestul.Heti 4x jarok edzeni meg azert mostanaban sokat kellett ejszaka ebredni.Van mikor nem is a gyerek kellt csak lecsekolom jol van e.


Kepzeld nalunk eleg jol bevalni latszik ez a paramentesito.Igaz meg a nagy teli szezon hatra van.Kukackad?Lesz egy kis idom bekukkantok a naplodba kepeket nezni.A rovid frizkodat lattam es tok jo.

19164. annelly (válaszként erre: 19162. - Bumbu23)
2009. okt. 4. 22:16
Na látod ennek én is nagyon örülök. Én sem vártam ettől a filmtől sokat, de aztán mégis sikerült elmerülnöm benne, egész vicces volt. A drámai jeleneteknél még egy kicsit be is párásodtam, de ez titok...:)
19163. annelly
2009. okt. 4. 22:15

Szia Bumbu! Kitartás, tudjuk, hogy nehéz most neked, nem haragszunk, ha nem reagálsz minden bejegyzésre....

Puszi

19162. bumbu23 (válaszként erre: 19160. - Annelly)
2009. okt. 4. 22:14

Nelly:mi is tok szeretuk az apafejet.Nem egy nagy kaliberu film de jol el lehet rajta szorakozni.A tesom kisfia az hasonlo karakter mint a filmben szereplo kisgyerek.


Orulok, hogy jo a geped ujra.

19161. bumbu23
2009. okt. 4. 22:13

Sziasztok csajok!


KOszonom a kedves szavakat.Delutan mar egyszer ideultem irni.De sajnos annyira nem vagyok kepben.MOstanaban csak kutyafutaban olvastam a forumot.MIndennap megigerem magamnak , hogy behozom a lemaradasomat.De valaami mindig kozbejon.Tanulok a KRESZ vizsgara is itt van meg a ferjem tesoja is.MOndanom sem kell a hocipom is kivan.


Na probalok legalabb a legfrisebb dolgokra reagalni.

19160. annelly (válaszként erre: 19157. - Mókicaaaa)
2009. okt. 4. 21:47
Néztem az apafejet, és lekötött. Igazából egész nap ment a gép, és mikor volt kis szabadidőm ideültem. Mi délelőtt voltunk odalent, sétáltunk egy nagyot, meg útbaejtettük a boltot, mert elfogyott a pelus. Utálom, ha hétvégén fogy el, mert akkor máshol kell vegyem, és drágább. Bíztam is benne tegnap este, hogy nem pisil be éjjel, de persze ilyenkor nem jön össze...
19159. annelly (válaszként erre: 19156. - Mókicaaaa)
2009. okt. 4. 21:44
Az a retrós régi igen, és tologatni lehet. Régen mindenkinek volt ilyen, mára már kihalt...
19158. Mókicaaaa (válaszként erre: 19157. - Mókicaaaa)
2009. okt. 4. 21:19
vártalak.. de akkor én is nyugovóra térek...-(
19157. Mókicaaaa
2009. okt. 4. 20:41
Na hova tűntél?
19156. Mókicaaaa
2009. okt. 4. 20:34
mi az a csattogós lepke? Arra gondolsz ami fából van, tolnak és a lába vagy a szárnya csattog?
19155. Mókicaaaa (válaszként erre: 19154. - Annelly)
2009. okt. 4. 20:33

Helló-belló! :-)

Jó volt, voltunk triciklizni 3 órát..

19154. annelly
2009. okt. 4. 20:32

Na végre, nem egyedül társalgok:)

Mi a helyzi, jó napotok volt?

19153. Mókicaaaa (válaszként erre: 19151. - Annelly)
2009. okt. 4. 20:31
úgy is jó buli lehet..:-)
19152. Mókicaaaa
2009. okt. 4. 20:30

Szijja Mindenki!

Ó Bumbu! ez a gyerkőc egy csoda! Az a száj, szem, haj.. tényleg nagyon szép...ahogy írtadés továbbra is a kis Hősünk!!!

Egyem meg a Kisszivét.. de Te is jól nézel ki azon a képen.. sokat fogytál, nem???

19151. annelly
2009. okt. 4. 13:13
Móki az ilyen autó és egyebek alá mászós, mászókára vetődős, hempergős bulik nálunk leginkább akkor vannak mikor szoknyában vagyok... lassan le is szokok a szoknyáról....
19150. annelly
2009. okt. 4. 13:05
Ó Time, olvasom a naplódban, hogy csattogós lepkét tudtál venni...egész nyáron azt keresetem égre-földre, és még a várban sem lehetett kapni. Pedig mennyire vágytam rá...
19149. annelly
2009. okt. 4. 13:01
Jó reggelt! Bumbu nagyon szép a kisfiad, a hajába kifejezetten szerelmes lettem.
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook