2008. Januárban született babák (beszélgetés)
A mozi is nagyon jó program, utoljára a Verdákon voltunk Dáviddal, azelőtt meg 7 évig egyszer sem jutottunk el apával moziba! Pedig mi amikor még "fiatalok":D voltunk havonta egyszer tuti voltunk moziba! Most a Madagaszkár 2-re mennénk el, Ádit is elvinnénk, de nem tudom hogy bírna az egy helyben ülést!:))
A Mamma Mia-t még nem láttam, abban énekelnek Abba slágereket a színészek ugye?
Lehet valami enyhe kis vírus átment rajta, és csak ennyi tünetet okoz! Nálunk már előfordult ilyen párszor! Nálunk is azt mondja az orvos hogy inkább vigyem el, és max feleslegesen sétálunk egyet a dokinéniig, mint hogy valami gond legyen!
Remélem semmi komoly!!! Jobbulást!
Az sem rossz program!:DDD De most minden tiszta! Azt én is szeretem!:)
Én ma nem győztem magam utolérni, mert kicsit később keltem, és kapkodtam egész nap! Vasalni nem sikerült, majd holnap. Meg aztán kedvem sem volt semmit csinálni, kicsit le vagyok amortizálódva!
De a kirándulás óta nem voltam sehol kikapcsolódni, táncolni meg évekkel ezelőtt voltam utoljára! Most ez olyan jól esett!:)
És hogyan veszitek észre, hogy felmegy a nyomás a szemében? Van otthon olyan kütyütök amivel méritek? (Ezt kivételesen tudom milyen, mert egyszer nekem is csinált a doki:D) Vagy látni rajta? Megnagyobbodik a szeme? Vagy más lesz a színe?
Majd leírod milyen volt annál a dokinál ahova mész?
Mivel foglalkozik a párod hogy tud maszekolgatni?
Örülök, hogy a kisfiad jobban van:)
Lehete egy kérésem?:D Olyan nagyon jó lenne, ha kikapcsolnád a Caps Lock gombot és nem csupa nagybetűvel írnál!:)Már csak azért is, mert a neten ha csupa nagybetűvel írsz, az általában a kiabálást jelenti:)
Sziasztok!
Csak bekukkantottam, de megyek is aludni. Norbi tegnap óta iszonyat nyűgös, folyamatosan hőemelkedése van, holnap megyünk dokihoz.
Sziasztok!
Ildi, nagyon örülök hogy Ricsike szeme jól van, és csökkent a nyomás!!
Edit, gratulálok Mesike első szavához!!:)
Szerintetek az hogy mondogatja Máté, hogy te-te-te-te, és ma azt mondta hogy tej, de tök véletlenül, ezt vehetem első szónak?:D Mondjuk arra gondoltam hogy anya-aja lesz az első, de ez sem rossz!:))
Képzeljétek, tegnap éjjel bálban voltam! A suliban minden évben rendeznek szüreti bált, és idén elmentem én is a barátnőimmel! Annyira jó volt kikapcsolódni kicsit! Apa volt itthon a srácokkal. Hajnali 3-kor jöttem haza, aludni nem sokat aludtam mert főznöm kellett, de akkor is megérte!:)
Nektek hogy telt a hétvége?
Én nem tudok róla, hogy a fogzás okoz ilyet. Max. úgy, ahogy orrfolyást is. Legyengíti az immunrendszert, és benyal valamit a kicsi, könnyebben taknyos lesz, vagy Milán esetében, valami vírust kapott.
A doki meg tudja mondani, mitől lehet. Csak ne allergia legyen!
Szia!
hol vannak ezek a pöttyök? Sok?
Piros?
Sziasztok!
szerintetek miért van Milánkámon apróbb ill, picit nagyobb kiütések és persegések? Nem minden nap van de már nagyon idegesít.A babaúszáson volt egy anyuka és azt mondta hogy az ő kisfián is vannak valószínű a fogzástól.Ti mit gondoltok erről?Talán allergia lenne?Eddig 1 foga van és talán most jön a második.
Ma megyünk anyucimhoz, megkérdezem!
Örülök, hogy jó Ricsike szemnyomása! Ha ilyen jó marad állandóan, az nagyon jót jelent?
Keszthelye az aranyér miatt mész? Talán a Tege Jánoshoz? (Ha jól emlékszem a nevére) A kolléganőim nagyon dícsérték. Tényleg altatásba csinálják? Nekem ez nagyon durván hangzik. :S Bocsika.
Annyira örülök, hogy jó a szemnyomása!! Ugye ez már nem fog változni? Vagy még előfordulhat? :-o
Tudom én minden nap megnézem a lapjukat. Minden nap nagyon sokat gondolok rájuk!!
SZÉP JÓ ESTÉT MINDENKINEK!!AJACSKA!IGEN MEGKÉRDEZHETNÉD ANYUKÁDAT NEKI MIEN VOLT?ÉS HOGY MILYEN MÓDSZERREL MÜTÖTTÉK? MAJD MEGYEK KESZTHELYRE MAGÁNKLINIKÁRA, MERT OTT ALTATÁSBAN TÜKRÖZNEK, AMI UGYE NEM EGY UTOLSÓ SZEMPONT. NAGYON FÉLEK AZ EREDMÉNYTŐL ,REMÉLEM SEMMI KOMOLY MERT MÁR RÉGÓTA VÉRZIK IS, ÉS AZ NEM IGAZÁN JÓ!CSAK NAON FÉLTEM ELMENNI!!DE MÁR MUSZÁJ!EZ MÁR NEM JÁTÉK!:-O :-( RICSIKÉM JÓL VAN!ÉS KÉPZELJÉTEK 10-ES A SZEMNYOMÁSA!!!!!!!!!!!OAN BOLDOG VAGYOK!MÜTÉT ELŐTT MÁR 30 FELETT VOLT NEKI, ÉS HA UGY MARAD MEGVAKUL.....AMIBE BELE SEM GONDOLOK.......!!AZ ELSŐ MÜTÉTJE UTÁN ILYEN HAMAR NEM MÉRTÉK VISSZA CSAK 3 HÉT MULVA, ÉS AKKOR MÁR ROSSZ VOLT NEKI 20 FELETT VOLT...A KISBABÁKNAK 16 ALATT KELL LENNIE A SZEMNYOMÁSNAK, EGY FELNŐTTNEK PEDIG 18 ALATT.HA EZ MAGASABB KÁROSODIK A SZEM VISSZAFORDITHATALANUL....NA EZ JÓ HOSSZÚ LETT.DE MOST JÓ NEKI ÉS HISZEM, BIZOM HOGY IGYIS MARAD. MAJD 4 HÉT MULVA MEGYÜNK MEGINT...AKKOR KIDERÜL....KRUCIFIX!MEGNÉZTEM A KISBOTOND OLDALÁT A PICIBABA.HU-N.!!UGY SIRTAM MINT AZ ÁLLAT!MOST JOBBAN VAN, ÁLLAPOTA STABIL!IMÁDKOZOM ÉRTE!!!!ÉN BELEHALNÉK!!!!IMÁDKOZZATOK!!!!!!!!!!!!PUSZI NEKTEK!JÓ ÉJSZAKÁT!!
szia!
Hogy van a kislány ?