2008. Januárban született babák (beszélgetés)
Nekünk úgy lesz a bölcsi h idén szeptembertől írták be, de október vége felé kezdünk majd beszokni, és januártól megy.Hú, már ettől görcsbe rándult a gyomrom h leírtam:((
Nóri 51cm-el született.
Én 160cm vagyok, Apa 190cm:)
Marcsi nekem még megvan a munkahelyem, csak nem akarok oda vissza menni.
Te milyen területen keresgélsz?
ja szóval ti 1 éves kor alatt kaptátok meg?akkor azért kellett nektek 1 hónap külömbség...?
És már ti is kettőt kaptatok?vagy többet?
Milán akkor kapta meg amikor betöltötte az 1 évet januárban...
bocs lenyomtam az entert
szóval utána min. 6 hónappal a 2. életévben az emlékeztető.Ha 12 hónapos kor után kezdik adni, akkor annyit ír, hogy 2 oltás kell, emlékeztető pedig nem. Valószínűleg ezért van. Mert ti már csak 2-t kaptok összesen.
Már nézegetem a munkalehetőségeket,és pénteken be megyünk a munkaügyre is megérdeklődni ezt azt!
Az is lehet ha nem találok munkát akkor megyek tanulni...a munkaügy fizeti,gyes mellett is!
Te vissza mész dologozni valahova?
Tényleg nem akartalak megbántani, eszemben se volt. Megértelek. Elhiszem, hogy senki nem mondta, hogy le kell vonni 0,5-öt, ez nem a te hibád, sokkal inkább a gyerekorvosé, vagy a védőnőé. Azt hívtam túlaggódásnak, hogy minden tünet nélkül megméred Nóri lázát 2-3-szor. Persze ha gyanús, mindenképpen mérni kell!
Kopp... tudod...
Fogmosásról: mi ugyanazt használjuk, amit Szilvi a fogmosó szettet fogkrém nélkül.
Marcsi, és aki megy majd dolgozni ha betölti a Babója a 2 éves kort és nem a régi munkahelyére: mikortól kezdtek munkát keresni?
Teri jobbulást Norbinak!
Sziasztok!
Nóri elaludt.
Vera természetesen nem haragszom meg.Szerencsére eddig kb. 2-szer kellett Nórinak lázat mérnem, azt popsiban mértem digitálissal.Az első kötelező után volt ő is lázas, 38 volt, de nem vontam le, mivel senki nem mondta és ha hiszed ha nem, nem tudtam.Másodszor melegnek éreztem, de még hőemelkedése sem volt.Ennyi.Az hogy megmérem neki elővigyázatosságból 2-3 alkalommal ma, sztem nem túlaggódás.
Luca hogy van?
Vissza olvasok.
Tündi, ugye nem haragszol meg, ha azt mondom, hogy kicsit túlaggódod ezt a láz dolgot? :-) Ne parázz! Mondjuk nem értem, soha nem mértél Nórinak lázat? Vagy eddig hol? Vagy nem vontad le? Figyeld Nórit, és ha gyanús, akkor mérd. Én nem is borogatnám az oltás helyét a helyedben, csak ha piros, vagy fájlalja.
Kívánom, hogy ne legyen beteg!
Amúgy Luca az első kötelező után egyből lázas lett. A többitől közvetlenül nem.
Tündi!Nekünk nem volt semmi a gond az oltástól!még csak be sem dagadt a helye se,pedig Milán is combba kapta!
Nyugodj meg ne aggódj!:-) ha már előre méred a lázát a végén tényleg lázas lesz! és ezt most nem azért mondom hogy úgy legyen,ne érts félre csak jót akarok! :-))) De a vizes ruha jó ötlet lehet!én is tettem rá Milánnak mikor haza értünk...
Artemon teljesen jól, semmilyen baja nem volt. Nem kellett borogatni stb...
De észlelsz valami furcsát Nórin???
Most nyüstölöm ezt a bölcsi ügyet...
Komolyan ha nem lenne itt pesten munkahelyünk akkor leköltöznék vidékre.
Olyan elegem van ebből...
Sziasztok!
Milán is nagy baba ám,82cm és valamivel több mint 11 kiló!
Ildi!: én is 176cm vagyok!apa pedig 182cm!
úgy hogy szerintem Milán se lesz pici! :-)