2008. Januárban született babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Csak bekukk, majd este jövök.
Pont azért, mert előre kell állítani az órát, azoknak is jó, akiknek koránkelő babájuk van:) Ha eddig 1/2 6-kor kelt, most 1/2 7 lesz addigra:DDD Feltéve, hogy minden marad a régiben és a babák nem változtatnak:P
Én Norbinak használtam a Stodal szirupot, neki jó volt. Az, hogy egyeseknek nem használnak a homeós cuccok, azért van, mert nagy valószínűséggel nem a megfelelő készítményt szedik. Tulajdonképpen a köhögésre is többféle dolog szedhető, akárcsak az orrfolyásra. Ha jól írod le a tüneteket a patikusnak, akkor nagyobb eséllyel a megfelelő pirulát fogja adni. Viszont ha csak egy kis dolgot is elfelejtesz megemlíteni, már lehet, hogy nem olyan szert kapsz, ami használ.
Jaj, ezekkel én is mindig bajban vagyok!
Most akkor 3-ról 2-re, vagy 2-ről 3-ra kell állítani?
Szia!
Hogy vagy?? Minden rendben van veletek? Tudsz pihenni valamennyit a gyerekek mellett??
Ildi!!
Én is nagyon gondolok ma rád!!!!! Puszi
Szia! De rég hallottam/olvastam rólatok!! De jó hogy írtál! :) Örülök nektek! :)
Sajnálom a gyűrűdet, remélem megtalálod.
Ja azt nm is írtam,hogy elhagytam hétvégén a karikagyürüm :(
Nem találom sehol.Lehet még a pincében van vagy már el dobtuk.
Sziasztok!
Sajna Rebeka nem hagy idöt a gép elött ülni.Már megint it is van.be ma´szik az ölembe és megfogja a kezeimet.Nem enged írni :)
Beteg is volt egymás után 2x.Szerencse már éjjel nem köhögött,viszont helyette 4x fennt volt és már 1/4 7 töl fennt van.
3 nap óta tiszta gáz a kis csaj.nyügös,semmi nem tetszik neki.Ha nem úgy van ahogyan kigondolta már ordít is.Dondolom a foga lessz a bünös,mert a felsö hátsó kibújt de jön az alsó.
Ugye 2 hónapja mar csak 1x alszik azt is 1/2 2kor 1-1,5 órát.Addíg meg próbálom csina´lni a dolgom.Este pedig a fe´rjem cövekel a gép elé.
Hát röviden ennyi.
Remélem,hogy mindenki jól van..
Majd megpróbálok jönni valamikor.Még az ebédet oda kell rakjam.Persze azt is közösen.Mindég ott áll felettem egy széken.minden le´ben kanál az én lányom.. :D
Vera szivi:)
Edit így már értem!
Szia!
Nagyon szorítok neked!! Gyors felépülést kívánok a műtét után!! Puszi!!:)
Edit ez furi, de én nem tudom,járnék-e így, mert csak 1 Babám van:)
A kabát nagyon jó, de hogyhogy tegnap vetted és már Mesin is van?
Verus örülök h minden ok, én még nem tudom...
Jó reggelt!
Edit, előfordul az ilyesmi:)én a dokinál azt sem tudtam, h hány éves vagyok...negatív lett a rákszűrésem!
Ildi gondolunk rád!
Jó reggelt!
1/4 7-kor ébredtünk ismét.
Ildi sokszor gondolok Rád!!!!!!!!!!!
Szép napot nketek Csajok!Csak elköszönök, megyek a műtétre.Tegnap felvettek az osztályra, de hazaengedett a dokim a gyerekekhez.Minek is lennék ott,ugysem csinálnak semmit.Ma 11 felé kerülök sorra.....Gondoljatok Rám!Remélem minden ok lesz....a műtét alatt!Kicsit félek....kicsit?Na jó nagyon!!!áááááá!Bárcsak már jönnénk haza..!Annyira fognak hiányozni a gyerkekek!!!!:'-(
Sok puszi mindenkinek.....jók legyetek,ha megjöttem irok majd.Kb.1 hét-10 nap(De szeretnék előbb itthon lenni):-)))Vigyázzatok magatokra és a csöppségekre!!!Puszi:Ildi