2008. Januárban született babák (beszélgetés)
Ezt bentinek vettem, mert nem jó a kövön, parkettán mezítláb, mert hideg. Akármennyire egészséges. Asso a márkája, az a Siesta, enyhén keményebb talppal. Ez 7000 volt.
Tavaszi van.
Ma kaptam a recit és most keresem meg az árát:(
Arról én mindig elfelejtek kérdezni.Mit tudsz róla?
Nagyon szép a szandi Vera, megkérdezhetem mennyi volt? Ez kinti lesz?
Tavaszi cipőtök van?
Igen, nem lehet egy fecskendőbe szívni, és ellenkező végtagba lehet adni. Az 2 szúrás. De jobb egyszerre, mint még egyszer menni, szerintem.
Kiváltottad már a vakcinát?
Ki adatja be a kullancs ellenit?
Még nem kapta meg Luca a 15 hónapost, de azzal tervezem.
Most töltöm fel a képet a szandálról, majd írok, ha fent van.
Szia!
Igen, ez a Pici Babó jönni akar!Olyan szép a természet:)Tudom hogy nehéz, de kitartás!!!Meg lesz a gyümölcse!
Hát én nem tudom, de ha huzamosabb ideig fájlalja, sztem mutasd meg dokinak.
Nórinak a bentije csattos, vagy kapcsos vagy milyen, de ritkán van rajta.
Most akkor milyen kintit vettetek?
Kati gyógyulást Rebekának.
Vera szandiról fotó?
Ildi hihetetlen ami történt!Az a lényeg h jól vagy, kíváncsi vagyok mit írnak a záróra.
Sziasztok!
Gyorsan vissza olvasok, Nóri alszik.Aztán irány a konyha:(
Tudtátok h a bárányhimlő elleni oltást 3 hónap múlva meg kell ismételni?Ma mondta a védőnő.
Fú ez tényleg érdekes. :) És a mióma nem fogja "bántani" a babát?
Attól hogy nem terveztétek, hogy hatott rád a hír? Már csak azért kérdem mert én tuti nem bírnám már a 3-at, egyáltalán nem tervezek, és ha velem közölnék én lehet hogy magam alatt lennék a hírtől. Mert azért az más amikor az ember úgy érzi, hogy na most akár jöhet a következő, nem? Vagy csak én vagyok ilyen? :S
Szia!
Remélem hamar helyre állsz az új gyógyszerektől. Bajod biztos hogy nem lesz ha szeded a mgb6ot. Hány hetes vagy most?
Szia!
Nagyon érdekes amit írsz. Csoninak is tépőzáras volt a benti szandija (az első) amit vagy fél évig hordott mire kinőtte és ha jól emlékszem még utána is ilyet vettem, de az is igaz hogy kizárólag Siestát. Mert Csoninak voltak problémák a lábával, viszont emiatt sose sírt. Mesinek most kapcsos van, ha jól emlékszem Asti márkájú.
Viszont mostanában sokszor fájdítja CSoni a lábát, bokáját sípcsontját tér hajlatba, és azt mondja mindenki aki megkérdeztem, hogy álítólag azért mert hogy nől. És ezért fájnak a csontok. És vissza emlékezvén nekem is vannak ilyen emlékeim gyerekkoromból hogy este felé fájni szokott a lábam, és anyu mindig rá mondta, hogy azért mert nőlsz.
Szia! Voltam egy hetet kórházban, kicserélték a vérnyomi gyógyszereim. Még koválygok rendesen mert az ujra még nem állt rá a szervezetem. Tegnap vették le a 24 órás EKG-t minden rendben a szivemmel is. Ugyhogy remélem nem lesz semmi gond a terhesség alatt sem. Állanodan csak aludnék. Én nem voltam igy az előző terhességeknél. De probálj meg aludni Hanna mellett. Ált fél orát alszik napközben. Reggel 5-6 már kel. De nem panazskodom, hisz vállaltam :-)
A Magne B6-ot lehet már a terhesség elején is szedni? Most láttam az nyugtato hatásu.
Jó reggelt!:)
Ha valakit érdekel, ide fogom feltölteni Norbiról a fotókat. 25 kép már fent van, ezek a fotós által készített és szerkesztett képek. Majd lassan pakolom a többit is.