2008 februári babák :D (beszélgetés)
Nekünk van, még Dorkánál vettük, ha az autóülés-hordozóra gondolsz :) Az van, mert az autóba mindenképp kell, de amúgy én is gyűlölöm, mert dög nehéz benne a gyerekkel és nekem is mindig beleütközik a lábam :) Viszont kényelmesebb az egész hordozót kivenni, mint a kisbabót, aki nyeklik-nyaklik :) Szóval nekünk van :DD
Mózesünk nincs.
Nem vettem zokon abszolút, csak gondoltam elmondom mit is gondolok. Természetesen elgondolkodtam a dolgon, sőt még a mai napig gondolkodunk rajta, hogy mi is lenne a legjobb és nyilván nekünk is van egy csomó más felesleges holmink, amitől jobban érezzük magunkat. :) Pl. lakásbiztosítás, életbiztosítás meg ilyenek.
Sajnos szerintem is a többség anyagi okok miatt nem veszi meg végül. A sajnos-t úgy értem, hogy ma magyarországon minden a pénznél dől el, még egy ilyen is, sőt sok családban az is kérdés, h egy túró rudit vegyenek-e. Ez nagyon szomorú. :((
De visszatérve a légzésfigyelőre, mindenkinek szíve-joga a döntés és ha egy család nyugodtabb attól, hogy ott van... Mint mondtam még mi sem biztos hogy nem veszünk :)
én kaptam a babakocsihoz hordozót.
én miért nem kaptam mózest senkitől?
pedig örültem volna :). nem muszáj abban hordozni, otthon is lehet benne. és miben szeretnéd hordozni?
Szia!
Látom, Te is maratoni nem-alvó lettél :-((( Én is forgolódtam, bár fél háromkor mentem ki utoljára - a konyhába... Lehet, hogy az időjárás változását is érzed, én pl. baromi frontérzékeny vagyok, és akkor sosem tudok aludni.
Napközben legalább tudsz pihenni? Nem ér annyit, de fontos, mert lehet, hogy szegény babikánk bioritmusát is megbolygatjuk. Legalábbis én emiatt aggódom.
Málnalevél tea? Finom? Akkor rászokunk, sokan dicsérik.
Sziasztok,
Nem tudok aludni!!!!!
Most készítettem el magamnak életem első málnalevél teáját. Hmm...... Nem is olyan rossz. Én nem tettem bele semmit, olyan is, de én rosszabbra számítottam.
Iszik még közülünk más is ilyen teát??
nekem a gyomromat nyomkodja a drágagyöngy. de a borda se rossz.
jóccakát Nektek is!
Lackó is ma hiperaktív volt, szívesen benéztem volna, h mit művel, mert így érezni elég fura volt, hasrengésem volt, sokáig :)
most éppen keresztben fekszik, fent.
Most hogy lett ilyen felkapott tema az aloe vera? Mintha valami uj dolog lenne, pedig par amiota az eszemet tudom, tudok rola.
Az biztos hogy egyre tobb dologra hasznaljak, de most miert beszel errol mindenki?
Mindenkinek ugyanaz a baja, nekem is:)))
Es a babaruhak...hat igen...vegulis most kimosva meret szerint veglegesult a csoportositas:D
A hangulatvaltozasaimtol nem tudok szabadulni, most eppen ok nelkul erzem magam szomorunak, es nincs kedvem semmihez. De az is lehet, hogy kezdek beteg lenni, mivel a parom mar napok ota influenzas.
Szió,
Az én babám ma rengeteget mozgott, és a mai nap főleg a bordáimat célozta meg. Nekem még nem szállt le a babó, pedig a 36.hétre írják a "nagykönyvben".
Ma kaptam végre málnalevél teát, remélem hatni fog, mindegy pszichésen mindenképp! :)
igen, ezt én is eljátszottam párszor(szín,méret stb.) :)
hát, igen nagyocskák már a picikéink! mindjárt vége a pocakosságnak! :)
Szia! Picike jól van, bár úgy érzem, már igazán nem "picike" :-) Az éjszakai pisimenetek valóban mókásak :-D
Ti hogy vagytok ma?
Én a ruhákat hol szín, holméret, hol típus, hol mit tudom én, micsoda szerint csoportosítom. Néha centivel mérem össze őket, néha még egyszer kimosom, hát, nem tudok betelni velük :-D
helló lyányok!
ki hogy van ma? jól viselkednek a lurkók odabent?
mi jól vagyunk, bár sokat nem hagy aludni a kedveském. alig bírok felülni az ágyból, nyomja a pocit rendesen. az éjjeli pisilések felérnek egy 'menettel', úgy megkönnyebbülök. :)
ma is vasalom a bébirucikat.
Szió,
ÉN még mindig fent! :)
Igaz napközben is aludtam kicsit.
Hová költöztök?
Remélem, hogy most hétvégén már kész lesz a gyerekszoba. Akkor már megnyugszom, hogy bármikor jön is babó, minden készen áll!
Szia,
Nekem is átküldheted, ha még szükséged van kismamára, aki a 36. hétben jár. :)
Üdv.,
Szisszó
Szia bikkmakk!
Én szívesen segítek. Egy gond van, szerintem csak kb 10 nap múlva tudnám megcsinálni, nekem is vizsgám van, ráadásul a jövő héten költözünk.
Ha még akkor jó, és egy 35 hetes kismama hiteles, küldd át :-)))
szia
Berni
Igazabol ez csak az amit itt a hoxan tapasztaltam, az anyagi meg a regimodi gondolkodasmod.
Ha viszont te igy erzel, az mas, de te nem is filoztal rajta. Aki viszont gyotrodik, az biztos anyagi okok miatt nem?. Hogy oszinte legyek, szerintem is inkabb azert kell, hogy a szulo tudja, mindent megtett. En pl. nem tudnek eszamolni magammal, ha nem vennek, es baj lenne. De aki nem ilyen parazos, annak nincs ra szuksege.
De mondom nem akartam senkit megbantani.
Lányok!
Nekem farkaséhségem van! Ilyet még nem éreztem, ettem vacsit rendesen, és még utána is két piritóst és most is kívánós vagyok!
Érzem, hogy vissza kell fogni magam, ha ez így folytatódik akkor az szörnyű lesz.....
Mi nem ilyen infókat kaptunk a dokimtól, így mi mellette döntöttünk. Az igazság az, hogy mi is gondoltunk rá, hogy lehet, hogy mire szükségünk lenne rá, addigra már egy hajszálból is tudnak előállítani bármit.
Most megtehetjük, ezért megkötöttük, mi így nyugodtabban alszunk......