2008 februári babák :D (beszélgetés)
A kívánóságról ne is beszéljünk. Én olyanokat kívánok (de csk a végétől, az első és második trimeszterben nem voltam kívánós) hogy magam is meglepődöm. A babánt pudinggal, a sósat édessel. A narancsot a kefirrel... Szóval magam is ledöbbenek.
Ez jo otlet, en olyat is lattam, amin a papir olyan, hogy rogton a korhazban ranyomod a baba nedves kezet-labat, es ottmarad a nyoma:))
Nekem a gyogynovenyes konyvemben van, hogy terhesek tegyenek bele.
Én meg kinéztem a Brendonban lehet kapni, lenyomatos fényképtartót. Ahol a babának a kis kezét és a lábát egy gipszbe lehet belenyomni, megköt és megmarad emlékbe. Nem tudom, hogy mennyibe kerül, de biztos veszek egyet.
En ilyesmit nem ihatok, de tegnap annyira akartam egy hatalmas hamburgert, hogy el mentunk abba az etterembe, ahol a legjobb, es befaltam az egeszet salataval!! Pedig most kevesebb hely van a gyomromnak ugye, megis belemfert az ami terhesseg elott sosem. (a cukrom persze kicsit kilogott a tartomanybol:P)
Én este iszom 2 dl belőle, és ennyi. Nem szoktam ízesíteni, mivel általában a gyógynövényeket nem is lehet. Nincs ráírva, de biztos ami biztos alapon nem rakok bele.
Halozsakot en is nemreg vettem, nagyon edi:))
Meg micimackos babanaptarat az elso evre. Alig varom hogy elkezdhessem, es van babaemlekkonyv is, a szules elotti resz mar ki van toltve:)
En nem szeretnek a 36. hetig varni a teaval, mert nem hiszem annal sokkal tovabb huznam, de persze ezzel eloidezni sem akarom a dolgokat. Bar a tean is, es a gyogynovenyes konyvemben sem irja hogy mikortol lehet. Na majd meglatom. Ti tesztek bele palastfuvet, gyombert es fahejat?
Én forró csokizni szoktam, vagy egy kis kakaó, mivel egy kis élénkítő abban is van.
Mi is nagyon sokat gondolkoztunk az őssejten, de végül úgy döntöttünk, hogy nem vetetjük le.
Hová szerződtetek?
Jó étvágyat!
Én pedig engedélyezek magamnak egy cappuccinot.
A nescafé-s cukornélküli, habos a kedvencem! :)
megprobálok megnyugodni...
jo volt leirnom...
köszi a hozzászolásokat jol esett.
Köszi, megnézem. :)
Nekünk az őssejtre ment el most sok!
Elmegyek ebédelni, majd utána jövök.
Erről az jut eszembe, hogy anyósom is mesélte, hogy mikor páromat várta a doki mondta,hogy nagyon pici a baba, hogy ez nem is ember, hanem egy macskakölyök! Kedves!!!!!
Aztán megszületett párom 3,6 kg volt!!
Nyugi :)
pofán is töröltem volna a hölgyet és felkerestem volna a felettesét! ez tuti!
[link]
Az én párom is ki van akadva, hogy mennyibe kerül a gyerek, főleg, hogy nem csak dokit, de szülésznőt is fogadtam, plussz alapítványos szobába szeretném eltölteni azt a három napot amit bent leszek.
nálunk a klinikán nem is doki nézi az Uh-t, hanem vadidegen szonográfus, a doki meg megnézi a leletet. csak ha nagyon problémás, vagy nagyon fizetős a páciens, akkor megy be a doki az UH-ra.
igen a saját dokim.ö nyugtatgat,de most teljesen összekavarodtam...
azt le sem itram,hogy a hölgy aki mérte nem elég hogy igy mér,még szerintem bunko is volt.közölte igy szemtöl szembe..._anyuka a baba nagyfejü törpe.
ezt sem tudom hova rakni..a hanksulya olyan volt mintha gnomot hordanék a hasamba...
Köszi, én is szeretnék!!!
Bár apa már le fog nyakazni, annyit költöttünk mostanában!
De hát annyi mindenre szüksége van egy picinek!
29? Négy évente lesz szülinapja?
egyáltalán, miért nézik 3* pár napon belül??
többször hallottam már ilyet, és szt mondták, h ha egy picit is másképp méri be a géppel, 5 perc múlva is mást ad ki a gép.
és mit mond a dokid?
Az UH-n nem tudnak pontos méreteket megállapítani, csak találgatnak. Az egyik ismerősömet is azzal riogadták, hogy nagy babája lesz, mivel a UH-n annyit mértek, és a hasa is nagy volt. A szülésnél kiderült, hogy az átlagnál kisebb. A magzatvíz volt sok. Pontosan nem lehet ezt megállapítani.
Ez érdekes, mert ez tényleg irtó nagy különbség!!!
A szülész orvos a saját dokid?
Mert én úgy vagyok, hogy a saját dokimét fogadom el aki végigkiséri a terhességet és nem csak beugrik vaktában. Igaz akkor is tudnia kéne a dolgokat. Bár állítólag az UH eredmények nem igazán pontosak.
én is azért vettem hálózsákot, és nagyon tetszik!
pláne majd ha meglesz a belevaló Lackó!
feb.29. a mensi szerint.
6 nappal kevesebb az UH-k szerint.
12 nappal kevesebb az uccsó UH szerint.
max. 2-3 hét, szerintem.
További ajánlott fórumok: