2008 februári babák :D (beszélgetés)
Az utobbi 2 hetben sehol nem voltunk, csak utcan, meg a nagyieknal a gyerekkel. Nem mondtak hogy a rota lenne, remelem hogy nem az, bar az se lehet ennel rosszabb.
Na megyek aludni, ramfer.
Szió!
Képzeld Alíz 1 hete pancsol. Annyira édes.
mi még mindig nem alszunk. holnap veszek valamit a fogzásra, nagyon sír a drága.
jóéjt és minden jót nektek!
jaj, szegénykéim! vajon mitől lehetett?
jobbulást kívánunk!
De jó nektek, hogy szeret babakocsizni. Alíz nem szereti. Állandóan pörögne, forogna, kúszna, de egy helyben nem szeret. Mondjuk még nem tud magától ülni, lehet, hogy ha már tud, akkor talán már ülve jobban fogja szeretni a babakocsit?
Jó lenne, mert én itthon 2 nap után megbolondulok, kell a mozgás, és az emberek.
irtam a naplomba. Nagyon koszi mindenkinek!!!!
most mennem kell.
Ti viszitek már közösségbe? Úgy értem, hogy ahol több különböző korú gyerek van?
Ma vagyunk 7 hónaposak. Hogy rohan az idő.
Mindig olvasom a történeteteket, hogy mennyit vagytok fenn egy este, mennyire nem alszanak napközben. Nekem nagy szerencsém van Alízzal. Meg tudok főzni mellette, ki tudok takarítani mellette.
Sőt a hétvégi 3 fogásos kaját is simán megcsinálom. Nagyon jó kislány.
Ez nálunk is így telik. Délelőtt általában 2x alszik vissza, majd délután is legalább egyszer.
Annyira édes már a hangjából tudom, hogy most fáradt, és aludni akar. Általában a szemeit is elkezdi intenzíven dörzsölni. Akkor beteszem az ágyába, odaadom a kis morzsolókendőjét. Azt az arcához teszi bekapja az ujját, szív rajta egyet-kettőt és már alszik is.
Reggel felkel, cicizik, felöltözködünk, játszok vele, viszonylag gyorsan, 1-1,5 óra múlva elálmosodik. Alszik kb. egy órát, majd felébred, nemsokára eszik, aztán hagyom egyedül játszani (ált. még nem vagyok kész a főzéssel, vagy amit épp csinálok :-)), játszik amíg elvan egyedül, aztán én szórakoztatom. Ha jó idő van, kimegyünk kicsit, aztán alszik megint. Délután cicizik, majd játszunk, akkor már sokat foglalkozom, foglalkozunk vele, apa is, meg kivisszük babakocsizni, nagyon szereti. Vacsi és már este is van (:-)), fürdés, cici, alvás.
Milyen egyszerűnek hangzik! :-))
... írj majd, ha már tudsz, mi van veletek. Mindannyian aggódunk értetek!
(mi lett Cézivel? Mi az hogy rosszul lett?)
Csajok! Esküszöm, néha Csirkéék sztoryját olvasva az jut eszembe, hogy ez nem is igaz, csak tesztelve vagyunk, hogy hogyan reagáljuk le a dolgokat! :( Hihetetlen!
O koltozott hozzam anno, de aztota mar egy kozosben lakunk.
De most nem tudok ezzel foglalkozni,
Cezi nagyon beteg, az ejjelt a korhazban toltottuk, most megyunk ellenorzesre. Meg nem tudni pontosan mi a baj, tegnap du. 2-kor lett rosszul.