2008 februári babák :D (beszélgetés)
kozben a gyerek az olembe..........
szoval megy a hasam mint a vizfolyas!! felek elapad a tejem, vettem be egy szentablettat, de meg semmi pozitiv
hat Balint nem szereti...:) ugy lokom be a szajaba azzal az adagoloval....:)
egyebkent nem ertettem felre :) bocsi ha ez jott ki a beirasombol :)
Gondoltam hogy nem adod neki ha kell ha nem :))
Alíz is szívesen megitta.
Bocs ha nem jól fogalmaztam :)
Igazából szerintem se a kúp se a folyadék nem jó, de ha kell, akkor kell :((
Üdv az újaknak.
Etetés: Dorci általában
- 6-kor cici
- 10-kor cici, utána gyümi (kb. fél óra múlva, böfög egyet,meg meglangyítom picit a gyümit, ha hűtőben volt)
- 14 óra: tegnaptól úgy gondoltam, mivel a héten már betölti a 6 hónapot, így elkezdem ezt "kiváltani". TEhát valami főzi, utána rögtön cici, de nem cicizik már sokat. (aztán rögtön fejek, estére jól jön)
- 18 óra, 19 óra: attól függ: ha kibírja, tegnap pl. kibírta, gondolom, hogy főziből evett többett hosszabb ideig jóllakott, akkor már csak fürcsi után eszik CSAK CICIT, meg előtte a lefejt tejcit. A lefejtet cici előtt kell adni, mert utána már nem kell neki, hiába nem lakik jól.
Szóval kb. ez a menet, de a reggeli ha tolódik egy fél órát, akkor még jobb, mert akkor simán fürcsi utánra jön ki az utolsó etetés, van bőven tejci és már alszik is 8 előtt.
Ráadásul az ébrendléti idők is nagyon jól jönnek ki, mert ugye 2 óra fent, 2 óra alvás. Nagyjából.
Tehát reggel 8-ig ébren van, ekkor van Apa is még itthon, aztán 8-10-ig alvás, ekkor meg tudok mindent csinánlni, aztán újabb alvás 12-14-ig, ezt tök jó, mert így mi is nyugodtan tudunk ebédelni, aztán ezután már csak kb. 17-18 körül alszik el egy fél, háromnegyed órára. Szóval így nekünk nagyon jó.
Az este is csak a miénk, ráadásul korán kelők és korán fekvők vagyunk, tehát tökéletes.
nálunk éjjel volt ilyen, nappal is, de nem végig.
éjfélkor már magam mellé vettem próbaképp, de akkor is csak forgolódott és most a cicim is fáj, annyit lógott rajta. de egyszer csak elmúlik ez az időszak! a hűvöset jobban bírta piciként, talán most is segít.
Ha így mindkettőtöknek jó.. Mi baj lenne ezzel??
Dorka sokszor még most is velünk alszik ha felébred éjjel rögtön lejön hozzánk. Sőt ha wc-re kell mennie, utána eszébe sincs visszamenni a szobájába, automatikusan közénk bújik :))
Nálunk inkább az a baj, hogy lassan kell egy nagyobb ágy, amin majd négyen is elférünk :DD
Ezt nem is hiszem, már 3x elolvastam annyira megdöbbentem.
És ezek után mi van? Vagy mit csináltál vele?
Ha az én párom ilyet tenne a lányunkkal tuti hogy már az aznap éjszakát sem töltené velünk.
Hihetetlen hogy ennyire szarik a gyerekre.
A minimum lenne hogy egy 20kg-os kalapáccsal szétvered azt a rohadt számítógépet.
Szerintem nálunk még nem akar fog jönni, vagy ki tudja...
Dorkánál a dentinox vált be szerintem most is inkább ezt fogom használni. Az biztos hogy könnyebb mint kúpot adni, csak szerintem ez a gyomrát terheli le nagyon.
Üdvözlök minden kedves új "tagot" :)
[{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]pink[{[{[/A]}]}]ybaba: az én lányom is pont ekkora volt súlyra :), csak 58 cm
Sziasztok!
még új vagyok itt :) nekem is februári babám van. Kislány é Dorinának hívják.62cmvel és 4280grammal született a picur
Panadol Baby szirup. 3 hónapos kortól adható.
Ez a torokra is jó meg a lázra is, a kúp csak lázcsillapító.
azt mondjak, a lanyok rosszabb evok, de megeszik ami nekik kell ok is, nem kell idegeskedni rajta (en is ilyen volram, most megeszek mindent, foleg ha valaki megcsinalja, es nem en kell azzal is foglalkozzak).
Balint nappal meg mindig keveset van el magaban, eleg nehez mindig csak ot szorakoztatni mikor ebren van....
elvan o is masokkal, leteve nagyon keveset jatszik egyedul...:( viszont ejjel alszik, ha nyekereg is, magatol visszaalszik, max. el kell igazitsam az agyaban mert keresztbe fordult, nagyon ritkan kell simogatni a fejet vagy ha nagyon nagyon sir akkor kivenni megnyugtatni utana vissza es szunya.