2008 februári babák :D (beszélgetés)
Na megkeresztelkedtünk tegnap :)
Mostmár csak hétvégén tesóm esküvője, utána hétvégén irány az egyetem, aztán Dorka születésnapja :)) Jó lenne már ha vége lenne a hétvégi buliknak.
Alízka mászik előre-hátra, a felülés még csak féloldalasan megy neki. Úgy látom szinte mindenkihez képest le van maradva :)
Nagyon ari volt a keresztelőn, nagyokat kiabált mise közben :DD Az olajozás jól tűrte a víz nem tetszett, hideg volt és elég jól meglocsolta :))
Csirke: Apa ügyben mi újság?
jaj, nem tudom mi lesz, jön a hó?
Bálint múlt éjjel óránként megébredt ma kétszer aludt talán 30-30 percet...most még a kezemben !!! annyira fáradt, attól nem bír elaludni...:(
De ugyes! Gratulalok!
Cezi egy het mulva lesz fel eves, es rengeteget valtozik mostanaban. Par napja tud ulni szepen:)
Meg mindig nem gyogyult meg. Ma probaltam adni neki egy kis banant a hasmenesre, de a kanal lattan elfordult, nem is erdekelte mi van benne.
sziasztok, ma reggel a fiam felállt, a földön játszottunk, szőnyegen, tüsszentettem és megijedt, a ruhámba kapaszkodott és felállt! Aztán nem akart leülni már, feszítette a kis lábait.
De továbbra is nyűgös, a foga még nem jött ki.
KÉt egyidős baba, és mekkora különbség:) szülésnél nem mind1....
MIndenki mondta előtte, hogy még tíz dkg is sokat jelent.Addig nem tudtam, amíg meg nem született második fiam 470gmal kevesebb súllyal:)
Vasárnap kereszteljük Alízt :))
Egész délelőtt főztem meg ilyenek már kivagyok. képzeljétek Alízt letettem fél7-kor és Dorka is elaludt.. Sajnos a mi ágyunkban, ruhában :(( Úgyhogy majd fel kell keltenem...
Az én nagyobbik lányom 2770 gr és 51 cm (2002 október), a kicsi meg 4280gr, 58 cm (2008 február) :)))
Nekünk is fura volt egy ilyen nagy baba :))
Nekünk nics, a nagylánynál se volt és nem is pártolom, de kinek hogy kényelmesebb. Szerencsére a mi lakásunk szinte egy tér az egész, így mindig látom Alízt a földön, akár a konyhában is vagyok.
Ha nem így lenne biztos fontolóra venném, de per pillanat nincs szükségünk rá :))
Elég optimista vagy még most is. Csatlakozva a többiekhez én is csodálom hogy ilyen higgadt tudsz maradni. csak nem értem, hogy mit akarsz még menteni?? Hogy tudod ezek után még szeretni azt az embert? csak mert a gyereked apja?
Még hogy falba vágná a fejét... Le vagyok döbbenve. Hogy mondhat ilyet, egyáltalán hogy gondolhat ilyesmire?? Mikor eldöntöttétek hogy gyereketek lesz még nem tudta hogy egy kisbaba néha sírni szokott??
Bocsáss meg hogy ilyen vagyok, de nem bírom szó nélkül megállni. :( És téged semmiképp nem szeretnélek megbántani!!!!!
Most olvastam a cikket a járókákról, közületek ki használja és mi a véleményetek?
Nekünk van, nemrég kezdtem használni, de csak kevés ideig van meg benne, bár annak is örülök. Addig tudok ezt-azt csinálni.
Így van, tényleg sokat gondolunk Rád/Rátok mi is!
Ügyes vagy! Vigyázz magatokra és gyógyulgassatok!
Pusssssssssszzzzzzzz
örülök, CSirke, hogy jobban van a lányod!
Lackó is jól van, azóta is kakil, ma pölö 3* is :)
fájdogál az ínye, így az éjszakák ha lehet, még nehezebbek, de nem kiabálom el talán, most csak 2 óránként kelt fel eddig. nagyon szépen csücsül, igyekszik felállni is, de persze még nem megy neki.
na, jóccakát! :)
borzasztó lehet Neked most! hogy ez a helyzet(gyermeketek született, akivel törődnötök kell, sok lemondással, de sok örömmel is jár) ezt hozta ki az általad szeretett férfiból? hatalmas csalódás. de nagyon erős vagy, úgy tűnik az írásaidból és tudom, hogy Cezi számíthat Rád!
nagyon jól gondolkodsz a helyzet súlyosságát nézve!
Veled vagyunk!
ésszel és okosan.! sajnos, ilyeneken kell gondolkodnod!:(
de tényleg mindent át kell gondolni szervezni alakítani, hogy később ne legyen gond.