Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 2006. október 23.-tól harc a kilókkal fórum

2006. október 23.-tól harc a kilókkal (beszélgetés)

❮❮ ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... ❯❯
4180. schybie
2009. máj. 10. 17:01

Bizonyos dolgokban hagyománytisztelő vagyok, ergo, ha lesz lakodalom, akkor az olyan legyen ahogy a nagykönyvben meg van írva:) de nem zárkózom el a gyerekáldástól házasság előtt. Ne öregíts, ez mégcsak a 27. lesz:) Egyébként meg ikrek a csillagjegyem, szerintem erre magatoktól is rájöttetek volna, oda ez a kettősség bennem:)

Újlány, mi van a férfi emberrel?

4179. ujlany
2009. máj. 10. 15:08

akkor meg direkt osszezavarsz. :-)

Multkor azt mondtad, hogy hagyomanytisztele meg ilyenek.

De ha tenyleg mindegy, akkor lehet valoban megfontolando, hogy elobb a gyerek inkabb.

ez a 28. szulinapod lesz, ugye?

Andi, nem mentel haza a hetvegere?

4178. schybie
2009. máj. 10. 14:50

ja nem félreírtam de nem azt a részét:) szóval júniusban szülinapom kísérőgyúrú, de maga az eljegyzés október mert akkor lesz az évfordulónk és baba SZÜLETÉSNAPJA:)

Esküvő még nem lesz, vhogy nincs másfél 2 milliónk erre. Előbb lakás, aztán a nagy banzáj.

Egyébként meg akár fordítva is jöhet majd: gyerek - házasság, nem esem kétségbe. A lakás jobban izgat

4177. ujlany
2009. máj. 10. 12:42

kozben terultem-fordultam es arra jottem ra, hogy oromodben ezt elirtad, ugye?

Szulinapra megkapod az eljegyzesi gyurut (tehat eljegyzes), es oktoberben eskuvo, ezt akartad irni.

ha igen, akkor az elozo hozzaszolasom atugrando :-)

4176. ujlany
2009. máj. 10. 12:32

Schybie, en gratulalok. :-)

De surgesd mar me ga Robit? Eskuvo mikor lesz?

Mondd meg neki, hogy ha nem igyekszik felcsereled a sorrendet, aztan elobb lesz gyerek es utana hazassag. :-)

4175. schybie
2009. máj. 9. 20:31
Ez azt jelenti van 5 hónapom arra hogy csúcsformába kerüljek, de én már előtte szeretnék Istennő lenni:)
4174. schybie
2009. máj. 9. 20:30

Sziasztok!

Nem estem a vízbe, de felemelni nem bírom a karom, kegyetlen izomlázam lesz, ugyanakkor nagyon tetszett, lehet Robival le fogunk majd járni hozzájuk evezni.

Más: októberben lesz az eljegyzésünk, szülinapomra pedig megkapom a kísérőgyűrűt:) Lehet gratulálni:)

4173. schybie
2009. máj. 9. 13:06

Hozzáteszem hogy ma elvileg nem dolgoztam, mégis 9től fél1ig bent voltam, nem gond,hisz jó idő van, kedvem is a helyén.

Nemsokára lemegyek a Sugóra, mivel 2 hét múlva megyünk az evezős versenyre, így gyakorlok egyet a folyón (remélem nem esünk bele mert nincs kedvem elmerülni a hideg vízbe) este jövök

4172. schybie
2009. máj. 9. 13:04

A hír igaz:) mikor lefogytam 145-ről 93-ra sem lett több pasim, igaz nem is lett volna illő a régi számot felülmúlni. Elmondhatom, bár ezt már tudjátok hogy nem éltem ép aszkéta életet fiatal koromban:) lehet hogy a pasik szép, vékony csajokkal szeretnek mutatkozni (de igenis az ágyban szeretik a telt nőket), mégpedig azért mert a telt nők mindent beleadnak, ezzel akarják kompenzálni az alakjukat.

Egyébként személyiségfüggő, én most sem panaszkodom elismerő pillantásokat illetően. Ágyjelenteimet Róbertre koncentrálom, de nem is kéne más, Ő maga a szexisten:)

4171. ujlany
2009. máj. 9. 07:38

jo reggelt!

A teliholdban lehet valami rajtam is par dekaval tobb lett.

Schybie ha lesz idod olvasd el a blikk.hu-n a Katinka cikket. Kivancsi lennek a velemenyedre...

(lefogyas-szex)

En mar tobb eve mondogatom ezt a barataimnak, de sosem ertettek, eddig azt hittem egyedul vagyok.

megyek edzeni, fodrasz, manikur, aztan huzok Amszterdamba.

Holnap szerintem Forma-1-re hazajovok, mert azt nem szeretnem kihagyni.

szep hetveget mindenkinek.

Andi, remelem tulelted a fenyevest, gondolom ilyen tajban van fizetes nalatok.

Magdi, mikor indulsz pontosan az unokadhoz. Tegnap megneztem ,kevesebb mint 100 km-re leszel tolem.

Csibike, azert gyere neha. Sikerult mar felkapnod par dekat?

4170. schybie
2009. máj. 8. 19:09

Lehet, igaz hogy horroráron, de van:)

Magdi a mérleget nem éri meg a napokban elővenni mert holnap telihold lesz ilyenkor többet mutat (legalábbis én ezzel nyugtatom magam:))

Nemrég értem haza, elfáradtam. Holnap jövök

4169. ujlany
2009. máj. 8. 12:13
tenyleg, lehet mar otthon uj krumplit kapni?
4168. ujlany
2009. máj. 8. 12:12

Magdi,

Nagyon ugyes vagy!

Igen, pentek van, az utolso nap es aztan szabadsag, mar nagyon varom.

Remelem jo ido lesz otthon, mert strandolni akarok majd.

2009. máj. 8. 10:30

Dejó, hogy péntek van.

A tegnapi gy.nappal letudtam az első négy napot. Szigorúan sikerült, kivéve az esti gyümölcsözést. A mérleg pedig odaragadt a 73kilóhoz, pláne még 20 dekával több is.

Én jól érzem magam, sőt büszke vagyok magamra, és kifejezetten éhes egyszer sem voltam.

Szép hétvégét!

Csibike mikor jöttök arra a kirándulásra ide baranyába?

2009. máj. 7. 13:55

Sziasztok!

Köszönöm a tanácsot.

Tegnap este utánanéztem, hogy a velem felvihető csomag mérete mekkora lehet. Megmértem a kicsike gurulós táskát, és az pont akkora.

A picinek már vettem egy csomó mondókás mesekönyvet, ma egy CD-t óvodás énekekkel. Az anyukája majd mindegyikre ráismer.

4165. ujlany
2009. máj. 6. 19:15

Magdi, csak arra vigyazz, hogy uveget (folyadekkal) nem tudsz felvinni a repulogepre, csak a feladott csomagban, az pedig... eleg rizikos.

koszi, hogy erdeklodtok. 37 eves, skot (de csak a nemzetisege ;-)), ugyhogy angolul nyomjuk, ez nagyon jo, okos, intelligens, komoly beosztasban dolgozik. Szerintem anyukajat dicseri, hogy egy igazi uriembernek tunik. Haloszobaban, meg azon kivul is. :-))

Meglatjuk hogy alakulnak a dolgok, mert en mar nagyon ovatos vagyok, eppen mas terveim voltak/vannak, nem ferfiak, de hat majd az elet ugyis alakitja.

Egyelore ismerkedunk.

A dietat ma is nagyon betartottam, valami biztos osztonoz mostanaban.... bar, az illeto fiatalember a gombolyu idomokat szereti, mondjuk marad meg belole eleg.

2009. máj. 6. 19:05

Köszi az ötleteket, az a gravírozott üveg tetszik, majd utánanézek.

A tésztám ma nem is volt rossz, szépen megettem egy kis paprikasalátával.

Szép estét!

4163. schybie
2009. máj. 6. 18:22

Réka... szép név!

Újlány mesélj róla: kor, magasság, státusz, belső. Milyen nyelven érintkeztek? :)

Ma elkészült az adóbevallásom, kaptam ajándékba 2 nagy szál lángolt kolbászt (kolbászcimkéket készítettem egy cégnek:)), ügyes voltam a diétámmal, szóval mozgalmas napom volt.

Jó éjt

4162. Csibike.
2009. máj. 6. 18:18

Sziasztok!

Ma nagyon hűvös van..fáztam apközben..

Magdi..bőröv,vagy bőr kistáska féleség..egy üveg bor gravíroztatva..más hirtelen nem jut eszembe:)

Schybie..jól nézel ki!Nagyon csini vagy!

Magdi..jó babázást!

Nálunk is szaporodott megint a család..unokaöcsémnek megszületett a kislánya:Réka:)

2009. máj. 6. 11:55
Ujlány, ha úgy gondolod, arról a fiatalemberről egy kicsit bővebben is mesélhetnél. Egyébként örülök, és szurkolok.
4160. ujlany
2009. máj. 6. 09:20

Sziasztok! Jo reggelt!

Magdi, nem sok otletem van. :-( Mit szeret? Zenet? Markas polokat?

Ma fulig er a szam. :-) Talalkoztam ugye multkor azzal a fiatalemberrel es tok jo volt, de most epp vizsgara keszul,ezert mondta, hogy junius masodik heteig mar nem er ra,de utana minden idomet velem tolti. Erre tegnap sms-ezett, hogy mikor lathatna megint, aztan meghivott Amszterdamba most hetvegere.

Persze meg szombatig izgulhatok, hogy lemondja-e, de remelem nem fogja.

Csutortokon megyek a harmadik ultrashape kezelesre, hihetetlen, hogy mielott belekezdtem mennyit gondolkodtam, mert hat 3 honap kell a latvanyos eredmenyhez, es az mennyire hosszu ido. Erre ket honap mar eltelt  Es nagyon jol latszik mar az eredmenye. Persze majd az orvos megmondja, ha megmer csutortokon, hogy hany centivel vagyok kisebb, de igy ranezesre nagyon latvanyos.

Meg ket nap melo, aztan szabadsag, alig varom…

2009. máj. 6. 07:54

Szép napot!

Itt éppen beborult.

Reggel megfőztem a mai tésztámat, durum teljeskiőrlésű. Egy picit tovább főztem mint kellett volna, hát borzasztó a végeredmény, de meg fogom enni pestóval.

Ha van valami ötletetek segítsetek: a vőmnek most lesz a negyvenedik születésnapja, és fogalmam sincs mit vihetnék neki ajándékba. A lányom sem segít.

4158. ujlany
2009. máj. 5. 20:26

sziasztok! en is kiedzettem magam. :-)

Schybie ,aterzem a problemad, egyszer velem is megtortent, meg fiatal koromban, fele ekkora mellem volt, de en azota is rettegek, hogyegyszer megtortenik.

Futni is mindig kettoben futok, raadasul olyanban, ami tutira nem tud elszakadni.(mar amennyire ez tuti lehet :-))

megyek, pihizek

4157. schybie
2009. máj. 5. 19:41

Így jár az aki ilyen sokáig kihagyja a mozgást, kegyetlenül elfáradtam, ki vagyok facsarva, azt hiszem holnap nem tudok majd megmozdulni, ugyanakkor nagyon jól esett.

Egy kis poén estére: éphogy elkezdtük a tornát, ugrálunk, még 5 perc se telt el, erre szétszakadt a sportmelltartóm, így a bal mellem félig végig kikandikált, még jó hogy a középső varrás szállt el, így azért valamennyire tartott, de képzelhetitek milyen élmény volt a maradék 55 perc:))))

Jó éjt

2009. máj. 5. 17:22

A torna nekem is megvolt, még van tíz percem és irány haza.

Azért egyvalamit biztosan nem fogok betartani. Nekem vacsora után muszáj enni egy kis gyümölcsöt, ha van otthon valami finom. A kedd a párom piacos napja, és ilyenkor mindig ellát valami extrával is.

Éhes egyáltalán nem vagyok, és vacsorára még vár ugyanaz, ami az ebéd volt+saláta is.

Egész vidám lesz ez a f.kúra.

4155. schybie
2009. máj. 5. 16:57

Köszi lányok:) de csak azért mondjátok mert okosan elbújtam Robi mögé:))) így csak a felem látszik.

Magdi, mivel én is ígéretet tettem nektek, lassan készülök tornára. Semmi, de semmi kedvem, viszont ma extra módon jól fog esni, mivel egész nap borítékokat címeztem (nem egy kreatív feladat, de ezt is meg kell csinálni, még jó hogy pc-vel)

Kaptam ma főnökasszonyomtól másfél kg spárgát, így megvan a hétvégi ebédem is. Kicsit vastagszárú, ezért úgy döntöttem rántott spárga lesz belőle.

Kajával ma jól állok

4154. ujlany
2009. máj. 5. 07:43

Schybie, tenyleg bomban nezel ki.

Nem is ertem mit parazol... szerintem ha csak tartod majd a sulyod az is fantasztikus.

Mar majdnem egy meret vagy Robival.

2009. máj. 5. 07:26

Sziasztok!

Schybi nagyon jól nézel ki!

Akkor, ha már a súlyoknál vagyunk én is elmondom, hogy tegnap elkezdtem egy rövidebb távu 90 napos félét. Addig csinálom, amíg az a 3 kg el nem tűnik. Senkinek nem mondom el, csak nektek. De ha már elmondtam, akkor remélem ez segíteni is fog, mert ti fontosak vagytok nekem.

Tegnap husit, joghurtot, paprikát ettem. Mára csináltam zöldpörköltet (mexikóiból) és barnarizst. Újból megtervezem, hogy mit fogok enni, és hozom is magammal az ebédemet. A papám már hozzászokott az evés körüli furcsaságaimhoz, és békénhagy.

4152. ujlany
2009. máj. 5. 06:55

Sziasztok! Jo reggelt!

Magdi, en is orulok, hogy mesz unokazni. Alig varom, hogy kepeket lassak, amint ott van a karodban Ez tenyleg jo hir!!!

Ma reggelre vegre 73-mal kezdodik megint a sulyom. Na erre mar nagyon regota nem voltam kepes, ugyhogy csak igy tovabb (most magamat biztatom)

rohanok, szep napot mindenkinek

Schybie, te is ugyes vagy, de nagyon keveset eszel (mar megint)

4151. schybie
2009. máj. 5. 04:39

Sziasztok!

Magdi, akkor már nincs sok hátra:) Biztos nagy élmény lesz élőben is látnod az unokádat, családodat. Hidd el a 3 hét hamar eltelik. Papa ezek szerint jól van, ennek örülök.

Tegnap megkaptam a postán a bérlapom, vmit elszúrtak mert áprilisra 6 nap szabadságot számoltak el. Kíváncsi vagyok ez csak a véletlen műve, vagy direkt történt-e így.

Hú, egy hős vagyok:) Tegnap nehezen ment a diétás étkezés, de végigcsináltam. Reggeli két db teljeskiőrlésű Zabfalatok keksz, ebédre spárga, vacsira egy banán és egy diétás puding.

Este torna így valószínű nem jövök, muszáj visszaszoknom.

Ép az előbb mutattak egy dokumentumfilmet, amerikai elhízott gyerekről, 13 évesen 174 kg, másik 15 évesen 155 kg. Vannak kint olyan klinikák ahol kövér gyerekkel foglalkoznak, bentlakásos, megtanítják őket a helyes táplálkozásra, mozgásra, szépen fogytak is fél év, év alatt. Na ezt pont jó volt látnom, mert az életben nem szeretnék mégegyszer olyan hurkákat, uszógumikat mint amik nekem is voltak.

Újlány, ok hogy pasizol, azért remélem nem feledsz el minket.

Gyors felrakom a képeket

❮❮ ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook