2006. október 23.-tól harc a kilókkal (beszélgetés)
Én remekül:)
Végre vége egy aktív hétnek, kb két hónapja nem volt hogy itthon lettem volna egész hétvégén. Ma Kalocsára megyünk repülősnapra, jó dolgom lesz, jön Robi testvére is, ilyenkor két 2m-es pasi (mindkettőnek van biztonsági őr végzettsége) vesz körül: azzal szoktam szórakozni hogy nekem annyira összejött az élet hogy egyszerre két testőr vigyáz rám:)
Sógor mesélte hogy anyós jövő szombaton hazajön tehát először csak 2 hétig maradt kinn az új helyen, aztán egy hónapoznak majd a váltótársával. Ahányszor beszélek velük mindig mást mondanak, így nehéz lesz szervezdeni pedig július elején nekikezdek.
Voltam a héten fodrásznál, barátnőm mondta erre az alkalomra összedob nekem vmi isteni kontyot:)
HOlnap egész nap csinálom a netest, bár gondolkodom rajta hogy elkéne menni vhova füdőzni mert a Duna még nem elég meleg, bár jövő hétre 36 fokot mondanak remélem össze is jön mert hétvégén BALATON:)
Sziasztok!
Lassan vége ennek a hétnek is. Tegnap elbúcsúztattuk egy kollégánkat, nyugdíjas lesz. Egyre kevesebben vagyunk.
Tegnap nagy eső volt nálunk este, jég szerencsére nem volt. Jó lehűlt a levegő, még fáztam is míg ideértem.
Remélem mind jól vagytok!
szia Magdi, Papa gondolom nagyon orult hogy hazatertel hozza.
Szabinaval majdnem talalkoztam amikor otthon voltam, csak aztan megsem tudtuk oszehozni, de legkozelebb elobb kezdjuk szervezni es elugrom hozza.
Kiváncsi vagyok ám én is, de nem mertem eddig nagyon kérdezni.
Szép napot!
Nagyon sok a munkám.
Szabina elhagyja a blogját is, ill. nem értem...
Schybie, ez mar nem az a pasi am, hanem egy masik. :-)
De nagyon jo…. (hogy talalkoztam vele)
Most meg a kovetkezo ket estet egyutt toltjuk, aztan megy masfel het szabadsagra, ugyhogy akkor lesz idom.
Zajlik az elet, majd meselek.
Sziasztok!
Csak gyorsan beköszönök..aztán megyek festeni a párommal:)
Már nem sok van hátra..ügyesek voltunk!
Szép és vidám napokat mindenkinek!
Schybie..utólag is Boldog szülinapot neked!!!
Sziasztok!
Tegnap jó kislány voltam (étkezés terén). Délután fodrász végre eltüntetik az ősz hajszálaim.
Magdi, gondolom nehéz volt az elválás, de arra gondolj hogy milyen jó hogy van egy kisunokád és egy kis időt vele tölthettél. Gondolom nyáron még találkoztok, ez éltessen ha elszomorodsz!
Újlány, mióta ez a pasi megvan, szinte nem is jössz! Azt hiszem féltékeny leszek rá:) Mesélj már róla.
Schybikém nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!
Sziasztok!
Itthon vagyok dolgozom már.
Majd, ha lesz egy kis időm mesélek.
Minden jót nektek!
:)
Mától drákói szigor, mostanában sokszor ígértem, de hipp-hopp itt a szeptember, formába kell lendülnöm.
Hugomtól kaptam egy tefal palacsintasütőt, már régóta fájt rá a fogam, elraktam a saját konyhám felszerelései közé;)
Anyuéktól meg pénzt kaptam mivel tudták hogy edényeket szeretnék de ismerik a háklijaimat így rám bízták a kiválasztás jogát. Jó ha az ember reggeltől esig dolgozik mert nem igen van ideje shoppingolni, azért szombaton délelőtt körbefutom a várost, mert különben égetni fogja a zsebem:)
Szép napot!
hat akkor hasonlo programunk volt, Schybie.
A hetvege nekem is hasonloan telt, csak a hajmosas, forma-1, meg eljegyzes tervezes nem fert bele :-)
En mostanaban kajaval jol allok, sok norbis cuccot hoztam otthonrol, kenyeret is, aztan egy magyar srac penteken jott vissza ide, o is hozott 4 kenyeret, ugyhogy most tele a fagyaszto.
Mondjuk most nem fogyozom, csak sulyt tartok.
Jöttem elköszönni mára:)
Elfáradtam bár semmi extrát nem csinálta. 30 fok volt, most meg vihar van, lehet ezért vagyok nyomi. Fürcsi megvolt, irány a tv mert a héten sűrű napjaim lesznek. kedden fodrász, szerda-csütörtök hosszúzás, holnap netes hétvégén meg Kalocsán repülősnap amit nagyon várok, minden évben ott vagyunk.
Holnapra csináltam tespsis krumplit, hagymával, hozzá uborkát fogok rágcsálni.
Köszönöm, megvan:)
Családom, és Robi is felköszöntött. SMS-ek rohama, főnökömék, barátnők, ismerősök, jól esik az embernek hogy a szerettei gondolnak rá.
Délelőtt megcsináltam az epermisu tortát, holnap beviszem a kolléganőimnek (egy kis alkalom a pihenésre napközben:))
BOLDOG VAGYOK, nem kezdek érzelgős szövegbe, de úgy érzem 27 évesen rendben van az életem.
Délutáni program (Maszat felvázolta): Forma1, hajmosás, szex,, és eljegyzés-tervezés.
Holnaptól igazi fogyókúra, mert kb 3 hónapom van arra hogy csúcsformába kerüljek, ez most elég motiváló erő,de kell is mert ez mostanában nehezen ment, megy. De majd most:)
Sziasztok! (kicsit tul koran uzenek, mert nem leszek itthon a hetvegen)
Magdi, udv ujra itthon.
Schybie, nagyon boldog szuletesnapot kivanok neked holnapra!
Magdi, jo utat, ismerem az erzest :-( Orulok, hpgy jol erezted magad es dedelgethetted a pici unokadat.
Csibike, sok sikert a festeshez, en is fontolgatom, neki is kezdek hamarosan szerintem.
Jó utat Magdi..vigyázz magadra..és ne pityeregj,hamar eltelik az idő és újra láthatod az uncsid:)
Mi belekezdtünk a festésbe..a konyha már kész és az előszoba..hátravan még a nappali és a hálószoba..jövőhét péntekre megleszünk teljesen!
Sziasztok!
Holnap indulok mar haza. Reggel mar pityeregtem egy kicsit. Mire legközelebb lathatom a babat mar nagy lesz. Jo lenne hipp-hopp otthon lenni. A bucsuzkodas fajdalmas.
A lanyom elment vasarolni maganak. Anyatej van a hütöben, mi jol elvagyunk itthon.
Szep hetveget nektek.
Legközelebb otthonrol.
Köszi Andi..a lányom úgy néz ki kitűnő lesz..a fiam is sokat javított..az átlaga 4,3 lesz!
Már el vannak fáradva..várják a szünetet!
A lányom most nyári táborba jár..már elkezdte..a Dunai Flotilla szervezte:)
Nagyon élvezi..eveznek és úsznak egyenlőre..illetve a kenuval ismerkednek:)
Ügyes vagy Andi..de azért vigyázz a futással nehogy megsérülj!
Sziasztok!
Szombaton letettem az 1. kreditet a nyelviskolábn, ami nem tesz semmit, de mégis. Sokat fejlődtem, most olvasok egy regényt angolul (tök kis bugyuta h megértsem és legyen sikerélményem). De előremutatóan megvettem egy Marquez regényt is anngolul, ez megvan itthon magyarul úgyhogy ha elakadok nagyon akkor bele tudok nézni :) nagyon szeretem ahogy ír, még így angolul is szép :))
Éééés, büszkék lehettek rám ma felkeltem hajnalban, és elmentem futni átmentem a szabadság hídon,és felfutottam a gellért hegyen a szabadság szoborhoz. Mondjuk ott szívrohamot kaptam, de lehet elsőre sok volt ez, 6-kor idultam itthonról, 6.20-ra már a szobornál voltam. Kicsit sok ott a lépcső :)
Ti, hogy vagytok? Csibi, itt az év vége, gyermekeknek milyen lesz a bizije? tavaly jól sikerült nekik amennyire emlékszem :)
Sziasztok!
Látom nem volt nagy mozgás..
Nem volt jó idő anyuéknál..kimaradt a búcsú is, mert elmosta az eső.
Babáztam egy jót, nagyon édi a kis hugi:)
Voltam sok rokonnál akikkel már nagyon rég találkoztam..nem tudom mikor jutok haza legközelebb, lehet hogy ebben az évben már nem..
Nektek hogy telt a hosszú hétvége?
Magdi biztos élvezi a nagymamaságot!
ma már jobb idő volt egész nap, nem esett az eső.
:) örülök hogy bejelentkeztél Újlány. Ezek szerint komoly az udvarló?
Mi ma grillpartyt tartunk, nemsokára jönnek a barátok, eddig kedvez az idő, remélem így is marad! Hús bepácolva, saláta kész, többivel meg megvárom a csajokat. Előszülinap, névnapot tartunk, megpróbálok óvatosan bánni az alkoholos italokkal:)
további kellemes hétvégét
Sziasztok!
Penteken hazaertem otthonrol:-) Jo volt megint, igy autoval a 12 oras vezetes elegge megterhelo tud lenni, de megcsinaltuk es ez a lenyeg. Igy ujabb elmennyel lettem gazdagabb. 180-190-nel dongettem a nemet autopalyakon.
Otthon volt minden, foleg a noverem gyerekeinek szerettem volna valamit adni,ami picit kizokkenti oket a mostani zaklatott eletukbol. Igy a kicsit kriandulni vittem, a nagyobbnak odaadtam a kormanyt, mert mar egy eve van jogsija, a nagylannyal meg csak torodni kellett egy picit. Olyan erzekenyke mint en vagyok....
Egyebkent meg fizuas, folyamatosan :-) Tegnap este is es majd ma este is, igy totalis alvas elvonasban szenvedek, de hat mit tegyek, ha most jott el az en idom. :-)
szep hetveget mindenkinek!
Hát tényleg nem unatkozok:)
Andi sok siker t a vizsgához!
Magdi, további jó babázást!
Anyósom telefonált, vasárnap indul haza, hétfőn tiszteletünket tesszük otthon.
Ma dolgozom, aztán két nap amit a netesre fogok fordítani. Az idő elromlott, elvileg vasárnap sütögetni szeretnék, de ha így marad akkor elnapoljuk.
Egyébként minden ok, a 2 napban többször jövök.
ÚJLÁNY??????????
Sziasztok!
A babänkat a länyom szoktatja a rendre. Ez abbol äll, hogy nem akkor eszik, amikor ordit, hanem szepen idöben negyorankent. Marlena erre ugylatszik hamar raalt. Beke van es nyugalom, csak az eves sokaig tart. Az ejszakakat viszont szepen vegigalussza.
Szep hosszu hetvegetek legyen.
Sziasztok!
Látom mindenki elfoglalt:)
Holnap utazunk haza anyuékhoz Borsodba..vasárnap jövünk haza.
Bízom benne nem lesz rossz idő..
Babázni is fogok:)
Mindenkinek kellemes és vidám hétvégét kívánok!
Sziasztok!
Magdi, jó lehet babázni, már amikor nem sír a pici:)
Vettem laptopot (mármint egy minit) és van netünk itthon, semmi nem tart vissza h a nyakatokon lógjak:))
Talán h szombaton angolból vizsgázom (krediteket kell szerezni a nyelviskolábn h haladhassak tovább). És ma is egy randin töltöttem az időt, holnap is és csütörökön is, hiába, ha egy üzlet beindul....
Sziasztok!
Szerencsesen ideertem (elnezest, de nincs meg minden betü)
A babänk gyonyorü, es eddig a tiszteletemre´nagyon jo is volt, de most kitort, mint a vulkän ordit, nem tudjak megvigasztalni. A vom rengeteget segit a baba korül, amikor itthon van mindig o eteti. A länyom pedig naponta 5szor egy geppel feji le a tejet, alkalmankent fel orät, mert Marlena nem tud a mellebol szopni. Ez igy együtt eleg rettenetes, de nagyon szeretnek, ha feleves koraig anyatejet kapna a pici.
Itt ma szep ido volt. Delutan voltunk egy kozeli parkban es a Rajna parton setalni.
Minden jot nektek.
Sziasztok!
Itt elég változatos az időjárás..napsütés ezerrel aztán beborul az ég, de nagyon meleg van..viszont eső nem akar esni,pedig már jó lenne egy kicsike!
Holnap megyek kontrollra a kórházba..megtudom mennyit kell még várnom ha babát szeretnék esetleg.
Magdi már biztosan babázik..
Jövő héten én is utazom haza borsod megyébe..én is babázok majd:)
Szép hetet mindenkinek!
Ember tervez, Isten végez, fél 3kor alig bírtam elszabadulni de sikerült így is mindent elintéznünk: papucsvásárlás, gyűrűmegrendelések, stb. Nagyon szép kis köves kísérőt választottam, mivel azt is csináltatni kell így kb. 3 hét mire meglesz minden. A karikagyűrű az egy az egybe az amit már felraktam ide, anyumnak is tetszett mert megmutattam este képen.
Este akkora vihar volt hogy el se hiszem. Arra ébredtem ordítva hogy álmomba megijedtem a becsapódástól, illetve a fénytől (még Maszat is felriadt akkorát durrant), pulzusom rögtön az egekben is volt. Érezni lehetett hogy ez lesz mert kegyetlen fülledt volt a napunk.
Kicsit dolgozok, aztán nekiindulok mert 6kor van az indulás, irány a Velencei-tó, postások, evezős, buli, remélem jó lesz.
Ha előbb nem akkor holnap du. jelentkezem mert úgye napközben bemegyek dolgozni.
Puszi lányok
Én harcolok a kilókkal:)
Na jó, nem, csak dolgozok, ma pl. délig. Rengeteg a munkám, de muszáj eljönnöm havi egy rövid munkanap mindenkinek jár és most fontos dolgom is van: ma nézzük/rendeljük meg a gyűrűket;)
Nálunk az 5000 termék közül szalvéták is vannak, sikerült egy gyönyörű bordó és mintás damaszszalvétát beszerzési áron megkapnom, így már szalvétáink vannak:)
Holnap megyek a postásokkal a Velencei túra az evezésre, nagy buli lesz, korán indulunk, de azért még ma este feljövök, mert utána meg vasárnap bemegyek dolgozni, szóval nehogy hiányérzetetek legyen:)))
Újlány, pasi?