2006 Februári babák!! (beszélgetés)
Sziasztok.
Látom nem sűrűn jártok erre.Nekem speciel most jutott eszembe, hogy megnézzem a kislányom szülidejének megfelelő fórumot.Az én kicsikém 2006 február 11.-én született.Eleven örökmozgó gyerek, sokat tudnék mesélni a biliről, az alvásról, a hisztiről stb...Ha esetleg van olyan köztetek,akinek a gyerkőce ugynilyen tájban született, és van kedve kibeszélni, akkor állok rendelkezésre.Én inkább email párti vagyok, de azért ide is jövök néha .címem:
cony4@citromail.hu
Írjatok bátran.
Szia !
Írtam privit :-)!!
Szia!
remélem még itt vagy!
Az én kisebbikem a fiam, 2006 február 24.-én 14:44-kor látta meg a napvilágot! A nővére simán, Ő sürgősségi császárral született.
Szívesen elmesélem a történetüket, csak most nincs időm - mindkét gyerkőm egy igazi kisördög...:))))
Sziasztok!!!!!!!!!! :o))
Írjon mindneki aki érdekelt ezekben a témákban:
-Szülés :-) Hogy éltétk meg?
-2006. februári a babája.
-Esetleg 2006 február 23 án szült.(Esetleges klub alapításában benne lennétek-e?)
-No és esetleg éjjel 23:05 kor :-D.
-Terveztek-e kistestvért?
-Milyen az anyaság számotokra?
Mindenkinek köszönöm előre is, aki hozzászól, hogy időt szánt erre!!
Szívesen ismerkednék olyan anyukákkal akiknek hasonló korú kis totyogójuk van :-)!
hahó lányok!!!
Ne felejtsetek el írni!!! 2006.02.23-án született babák anyukái gyertek!!!:-)De azok is írjanak akik februárban szültek ,vagy csak dumcsizni szeretnének :-D!!!!!!
Szia tini07!
Nekem a keresztlányom, Petra született 2006 febr 11-én 11:25 perckor, ami azért érdekes az én szemszögemből, mert én voltam bent a szülőszobán a sógornőmmel ( nekem is van babám, csak 2005 júniusi)..Őszintén szólva minden elismerésem annak, aki hüvelyi úton szül (én császárral szültem)! Óriási élmény egy szülést végigkísérni, minden apajelöltnek ajánlom! :)
Petra azóta már 14 hós múlt, jár, kb 20szót tud.
1 éves koráig szopizott, dundi kis hölgy. :D
Nagyon jó barátnők az én 2 éves lányommal, együtt járunk játszótérre!
Szia !
Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz élményed van még mindig. De annak viszont örülök, hogy a kisfiad kárpótol mindenért. :)
Talán az idő elteltével újra vállani mersz majd babát, de szerintem addig amig ezt a félelmet nem teszed helyre magadban, ne tedd. Megérzik a picik.
Minden jót neked!
Kedves maniko, bvdt!!
Nagyon örülök hogy írtatok!!És persze annak is hogy nektek hála isten ilyen "jól" telt a szülés!!!!!Jó ilyet hallani :-)!Irigyellek titeket!!Így elhiszem hogy neked bvdt, már a pocakodban van a kistesó, ti pedig maniko, terveztek még egy harmadik kisbabát is!!!!
Mégegyszerr köszönöm hogy írtatok!!!!
Sziasztok!
Az én kisfiam, Marcell 2006. február 26-án 15 óra 40 perckor született. 3,1 kg és 53 cm. Számomra másfél-két óra volt a húzós, de egyébként nagyon jó hangulatban telt a szülés, csak pozitív élményeim vannak.
Kistestvére már a pocakomban van, július 18-ára vagyok kiírva.
Írjon mindneki aki érdekelt ezekben a témákban:
-Szülés :-) Hogy éltétk meg?
-2006. februári a babája.
-Esetleg 2006 február 23 án szült.(Esetleges klub alapításában benne lennétek-e?)
-No és esetleg éjjel 23:05 kor :-D.
-Terveztek-e kistestvért?
-Milyen az anyaság számotokra?
Mindenkinek köszönöm előre is, aki hozzászól, hogy időt szánt erre!!
Sziasztok!!
Szeretném összegyűjteni a 2006 februári születésű babákat!!Arra is kíváncsi lennék hány olyan baba van itt aki 2006.február 23 án született???Mivel én is akkor szültem a kisfiamat éjjel 23:05 kor!!Kire milyen hatással volt a szülés???Milyen az anyaság számotokra!??Kistestvért terveztek-e??vagy esteleg van már nagyobb testvér??Írjatok!!