Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » 2005-ben petefészek cystám volt, műtöttek, de továbbra is fáj a hasam.Mit tegyek? fórum

2005-ben petefészek cystám volt, műtöttek, de továbbra is fáj a hasam.Mit tegyek? (tudásbázis kérdés)


2010. márc. 21. 10:22
szia! Egyetértek az orvosi vizsgálattal, de ne csak egyhez menj el, hallgass meg többet. Viszont a szervezet öngyógyulását is akadályozza valami. Annyira elcsépelt, amennyire igaz is, helyes táplálkozás. Sok vitamin, kevesebb hús, de az is kell, és én kipróbálnám a csiráztatást. Otthon különböző magokkal (búza, bab, kukorica)állítólag nagyon sok életerő van bennük.
2009. nov. 2. 14:26

Menj el orvoshoz, én is azt tudom tanácsolni. Engem mondjuk nem műtöttek a két oldali cystámmal, de az egyik a vizsgálat közben kifakadt, a másik felszívódott magától. Ez 15 éves koromban volt, azóta is szenvedek vele. Évi több alkalommal van petefészek gyulladásom, felfázásom, volt egyszer adnexitisem is, és sokszor fáj a hasam alul, olyankor melegítem. De mondhatni nekem szerencsém volt így is, mert sikerült 3 gyerekkel teherbe esnem, kihordanom és meg is szülnöm. Pedig azt mondták, hogy nem lehet gyerekem. Ráadásul hátrahajló méhem van, ez is nehezíti a dolgot. Az első gyermekemmel is mikor terhes voltam, 11. hetesen gyulladásom volt, és majdnem elvetéltem, de hála az égnek megmaradt.


Kívánok sok jót és egészséget!

2009. nov. 2. 14:16

okvetlenül menj orvoshoz. Nem jó jel.


Én meddő lettem ez miatt. Nem megijeszteni akarlak.

Gyulladások, összenövések lett a következmény. Még most is sokat fáj, de nekem már a következmények miatt. (47 éves vagyok és engem is 19 évesen mütöttek vele.)

2009. nov. 2. 14:07
2005-ben petefészek cystám volt, műtöttek, de továbbra is fáj a hasam.Mit tegyek?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook