Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2 negatív teszt, de 39 napja nem jött meg, mi lehet ez? fórum

2 negatív teszt, de 39 napja nem jött meg, mi lehet ez? (beszélgetés)

1 2
2011. febr. 10. 10:29

Hát köszi a biztatást!!!

Gratulálok neked,akkor vannak csodák,ugye??

De félek,nehogy csalódjak,sajnos nagyon beleéltük magunkat!!

2011. febr. 10. 10:27

Nekem sose volt rendes a menstruációm. Volt, hogy 2 hetente véreztem, volt, hogy 2 hónapig nem jött meg.

Ha eleve rosszabb passzban voltam, vagy extra sok volt a stressz, akkor tényleg hónapokig nem volt.

Ennek ellenére szültem 3 gyereket...

Viszont a teszt elsőre, másodikre nem mindig mutatja ki a terhességet.

Amúgy meg menj el dokihoz, mert ha terhes vagy, azért kell magadra vigyázni, ha meg nem, akkor meg azért szorulhatsz segítségre...

2011. febr. 10. 10:10
Nekem ma 8.napja késik,...és még mindig bizakodok:)Bár a tesztek sorra negativak,majd vasárnap úgyis csinálok és ha az se mutat,akkor no baby..De annyi történetet olvastam,ugyhogy a REMÉNY hal meg utoljára.
2011. febr. 10. 10:06
mennyi az átlagos ciklusod vagyis hány nap?mert ha ahhoz képest késésben van már pozitívat kellene tesztelned
2011. febr. 10. 10:05
Sztem orvoshoz kellene menni, m sok mindentől késhet. de előbb érdemes átgondolni, hogy nem voltál e mostanában pl. stresszes? vagy hormonváltozásnak van e vmilyen jele? hangulatingadozás, hizás--fogyás nagyon hirtelen...
3. ftundi (válaszként erre: 1. - K.andyka)
2011. febr. 10. 10:05
Szia!Nem szedtél gyógyszert elötte?Én mikor abba hagytam nem jött meg 3hónapig,utánna is csak doki álltal felirt gyógyszerrel jött meg egyszer és ezután estem csak teherbe.
2011. febr. 10. 10:04
Szia és van valami tünet már?
2011. febr. 10. 10:02
39napja,hogy nem jött meg mensesem,csináltam tesztet és mind 2negatív,próbáljam meg 1 hét múlva,mert túl korán csináltam vagy csak egyszerűen a hormonok szórakoznak?amúgy eddig a maximális késés 34nap és volt olyan,hogy már 26 napra megjött.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook