2 negatív teszt, de 39 napja nem jött meg, mi lehet ez? (beszélgetés)
8. feszterkem17
2011. febr. 10. 10:29
Hát köszi a biztatást!!!
Gratulálok neked,akkor vannak csodák,ugye??
De félek,nehogy csalódjak,sajnos nagyon beleéltük magunkat!!
7. 4c1a787e8f
2011. febr. 10. 10:27
Nekem sose volt rendes a menstruációm. Volt, hogy 2 hetente véreztem, volt, hogy 2 hónapig nem jött meg.
Ha eleve rosszabb passzban voltam, vagy extra sok volt a stressz, akkor tényleg hónapokig nem volt.
Ennek ellenére szültem 3 gyereket...
Viszont a teszt elsőre, másodikre nem mindig mutatja ki a terhességet.
Amúgy meg menj el dokihoz, mert ha terhes vagy, azért kell magadra vigyázni, ha meg nem, akkor meg azért szorulhatsz segítségre...
6. feszterkem17
2011. febr. 10. 10:10
Nekem ma 8.napja késik,...és még mindig bizakodok:)Bár a tesztek sorra negativak,majd vasárnap úgyis csinálok és ha az se mutat,akkor no baby..De annyi történetet olvastam,ugyhogy a REMÉNY hal meg utoljára.
5. jozsi.38
2011. febr. 10. 10:06
mennyi az átlagos ciklusod vagyis hány nap?mert ha ahhoz képest késésben van már pozitívat kellene tesztelned
4. Fille
2011. febr. 10. 10:05
Sztem orvoshoz kellene menni, m sok mindentől késhet. de előbb érdemes átgondolni, hogy nem voltál e mostanában pl. stresszes? vagy hormonváltozásnak van e vmilyen jele? hangulatingadozás, hizás--fogyás nagyon hirtelen...
3. ftundi (válaszként erre: 1. - K.andyka)
2011. febr. 10. 10:05
Szia!Nem szedtél gyógyszert elötte?Én mikor abba hagytam nem jött meg 3hónapig,utánna is csak doki álltal felirt gyógyszerrel jött meg egyszer és ezután estem csak teherbe.
2. 171925f409
2011. febr. 10. 10:04
Szia és van valami tünet már?
1. K.andyka
2011. febr. 10. 10:02
39napja,hogy nem jött meg mensesem,csináltam tesztet és mind 2negatív,próbáljam meg 1 hét múlva,mert túl korán csináltam vagy csak egyszerűen a hormonok szórakoznak?amúgy eddig a maximális késés 34nap és volt olyan,hogy már 26 napra megjött.
További ajánlott fórumok:
- 6 napja késik, de a teszt negatív. Mitől lehet?
- 21 napja késik. 2 negatív teszt és 2 teszten nagyon halvány csík. A legutolsót 20-án csináltam és az konkrét negatív. Mi bajom lehet?
- 5 napja késik, de negatív a teszt. Lehetek terhes?
- Mitől lehet, hogy több napja késik a havi vérzés, de a teszt negatív?
- A ciklusom 19. és a 26. napján pár csepp vérzésem volt, a teszt negatív mitől lehet?
- Késik a mestruácium 5 napja, teszt negatív, gyógyszert nem szedek, babát szeretnénk. Mitől lehet?