14 hónapos lesz a kislányom 2 hét múlva, még nem tud járni. Esetleg akik hasonló cipőben járnak/jártak...? (beszélgetés)
Megértem az aggódalmadat, mert én magam is későn indultam el és a gyerekeknél sem egyforma mire kell megtanul majd járni egyik korán a másik pedig később
Vigasztallak mire óvodás lesz addigra minden rendben lesz. Addig is sok szerencsét és sikert kívánok neked. Üdv.Ágnes
semmi gond!!!!!! a kisfiam 8hónaposan már állt, ült, mászott, és csak 17 hónaposan volt hajlandó elindulni!!! addig egyszerűen nem akarta, vagy félt, nem tudom...
a másik kisfiam 12hónaposan elindult, a nagylányom is 14hónapos múlt mire járt, a pici lányom, aki meg most 10 hónapos még nem is áll! szerintem ő sem fog ezzel kapkodni, lesz vagy 15hónapos mire szaladni fog.
vagyis még tesók között is hatalmas különbség lehet a járás időpontjában, ne aggódj, minden rendben, minden gyerek más időben indul el, nem kell sürgetni!!
Nem kell erőltetni, mert akkor a lábboltozat nem fog rendesen kialakulni...
14 hó még nem a világ....
főleg ha egyébként mindent csinál...
ha aggódsz nézesd meg gyógytornásszal, de jön a jó idő mehettek pancsizni :) a víz csodákat tud művelni
akkor ne aggódj
én ne járasd sokat, majd a saját tempójában rájön, hogy is kell
igen
igen
igen!
kúszott?
mászik?
ül?
További ajánlott fórumok:
- Anyósom megsértődik ha megszólalok, mert nem jól fogja a kislányomat. Ti mit tennétek hasonló helyzetben?
- Nem bírom beadni a 22 hónapos, hörghurutos kislányomnak a gyógyszereket! Aki járt már hasonló cipőben, segítsen!
- 6 hónapos kislányom szó szerint visít egész nap és nem akar aludni. Valaki hasonló cipőben?
- A kislányom 2, 5 éves adhatok neki olyan ételeket, amiben nyers tojás van? Esetleg ehet lágy tojást már?
- 22 hónapos kislányom nem akar délután aludni! Van hasonló tapasztalatotok?
- A kislányom arcán kicsi pattanáshoz hasonló pontok jelentek meg, mindkét oldalon. Mi lehet ez?