13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés (beszélgetés)
Nekem a TITIK rajta van a gépemen, de még nem néztem meg, de nagyon készülök rá, mert sok jót hallottam a könyvről is.
Megettem a 10 órás kajámat. Füstliből 3 db volt a 10 dkg. És délben meg már megint finom pipi cici!:DDD
Rajtam nincs??huh de meg mennyi:)de majd 13nap vegere szep karcsu leszek:DDoptimista vagyok.
Tényleg,lattatok A TITOK-ot?
Szia Dia!
Te se bírtad ki mérleg nélkül? Nekem is jobb így, ha mérem magam, mert reggelről ez erőt ad, hogy folytassam!:D Én, mint reggel írtam -1,4 kg-nál járok és nagyon remélem, hogy nem csak víz! De ha víz lenne is, van még hátra bő 10,5 nap, szóval van ideje a zsírnak is csökkenni! Már, hogy nálam, mert rajtad az nincs!:D
el tolhatod,lenyeg hogy 3orankent egyél.Azert ne éjjel 11kor egyél vacsit :DDDcsak vicceltem.
Lassan ehetunk:)ki mit eszik??????
koszi,te nem merted magad?
Nemtudom,laposabb a hasam sokkal bizok benne hogy nemcsak viz:)en 1evig tartottam es ettem mindent..
Szia!
Üdv neked!
Gratulálok az eddigi hét kilóhoz.
Szerintem kezdheted ma. Én maximum annyit tennék a helyedben, hogy nagyjából kiszámolnám hány kalória volt az, amit ma ettél, mennyivel volt több, mint mondjuk a hét órási fél liter tej lett volna, amit eredetileg inni kellene az első napon és ha több volt, akkor a mai nap elosztva annyival kevesebb tejet innék. Hogy ne legyen több a mai kalória beviteled, mint amennyi eszerint a diéta szerint lenne (ez az én 1,5%-os tejemmel számítva kb 1200 kcal).
De lehet, hogy ez sem olyan fontos.
Örülök hoy jól vagy már,én első nap voltam rosszul azóta birom.
Hajrá lányok:))
Lassan itt a 10 orai szalami..
Sziasztok,en el aludtam:)De nem banom a reggeli tej igy kimaradt,es mar lement 2 kilo:))))))2nap alatt.jo lesz ez:)
3.NAP –7:00 ¼ l tej
10:00 10 dkg szalámi
13:00 15 dkg hal/csibe/pulyka
16:00 10 dkg zöldség
19:00 10 dkg gyümölcs
Sziasztok!
Jól vagyok, igazából a melléevéstől voltam rosszul, s ez teljesen hihetetlen, biztosan nem eszek többé mást, mint amit ír ez alatt a 13 nap alatt... Azt hiszem 1 nap elég volt, hogy összeszűküljön a gyomrom, s nem bírta a többlet terhelést.
Most megyek dokihoz, illetve később is keltem, így a tej kimaradt, de természetesen folytatom!:)
Hajrá!!!!
iiiiiiiiigen, nem bírtam ki!:( Ma 64,3 kilót mutatott!:D Hétfő reggelhez képest 1,4 kg a fogyás, de a tegnaphoz képest is 40 dkg!:D Ilyen tempóban tuti meg lesz az álmom, hogy 60 alatt legyek!:DDD
Most megyek a boltba, mert be kell szereznem a 10 órási kajámat + még pár dolgot! Utána rohanok ide vissza, hogy lássam, kivel mi van!?
Jo reggelt!
Nalam minden rendben, de meg nem merlegeltem. Van egy olyan gyanum, hogy nalam nincs fogyas, mert a centik valtozatlanok, azokat megneztem.
De mindjart elkezdem a tornat es utana lehet, hogy eloszedem a merleget, mert mindig torna es zuhany utan merek.
Sarifah, te merlegeltel?
Jó reggelt csajok!:D
Minden ok? Mindenki bírja? Ki állt ma a mérlegre?
Holnap megyek 2re szivdokihoz.aranyos vagy hogy erdeklodsz:)
Mi a szakmad?
További ajánlott fórumok:
- 10 napos fogyókúra
- 90 napos fogyókúrát kezdtem, ki tart velem?
- 30 napos fogyókúra fehérjeturmixszal az életmódváltásért
- Virtuális fogyókúrás társat/kat keresek 90 napos fogyókúrára!
- Könnyített 90 napos fogyókúrám
- Kalóriaszámlálással fogyók, 90 naposozók, és minden más fogyókúrával (életmódváltással) harcolók...tavaszi kezdéssel