120 kg -> 107 kg -> jelenleg 69,5 kg (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: 120 kg -> 107 kg -> jelenleg 69,5 kg
Szia!
Csatlakozom dettianyához és én is augusztus 23-án születtem.)))))
Nagyon ügyes vagy,gratulálok!!!!!
Húha Dóri!
Minden elismerésem a Tiéd!Te egy nagyon ügyes csajszi vagy és külön örülök annak,hogy én is pont ugyan így gondolkodom a fogyásról.Eddig mindenki kétkedett a módszeremben de Te új értelmet adtál neki.
Köszönöm!
Sok sikert,kitartást és boldogságot!:DDDDDD
Ez volt az első IGAZI sikersztori!!!
Remélem soha többé nem lesznek súlyproblémáid.Ügyes vayg!!!
Köszi a bókot:)
A kérdésedre a válasz pedig 171centi magas vagyok.Legalább is pár hónapja még annyi voltam,de ahogy öregszünk úgy megyünk összefele..... :S
Nagyon szépen köszönöm :)
De itt is annyian írtátok hogy mennyi sok kilót adtatok le........és annyira jóóóó.Mert ezzel TI is bizonyítjátok hogy nem vagyok egy egyedül álló "csoda".
Szóval Nektek is nagy nagy Gratula!!!!:)
Dóri Kedves!
Én is tiszta szívből szeretnék gratulálni neked!:)))
Régen olvasom már a naplódat és minden elismerésem a kitartásodnak és a csodás eredményednek!:)))
Ahogy ezt korábban priviben már tárgyaltuk, én is lefogytam Norbival 22 kilót, de az elmúlt pár hónapban (vagyis inkább kb. 1,5 évben) kicsit(?) elengedtem magam és visszajött 8 kiló:(((
Tegnap, ahogy elolvastam a cikkedet ismét erőre kaptam!:))) Legalább olyan lendületet és akaratot érzek magamban, mint amikor anno belefogtam a Norbiba!:))) Tegnap indítottam egy új naplót is, ami csak a fogyiról szól és immár a Te módszereddel szeretnék még megszabadulni kb. 15 kilótól!:)))
Tegnap 4X ettem keveset és 18 után már csak ásványvizet. Valahogy így tervezem a jövőt is!:)
Köszönöm, hogy megosztottad velünk a történetedet, mert tuti nem én vagyok itt az egyetlen, aki visszanyerte a hitét általad, hogy igenis meg lehet csinálni!:))))))
Csak gratulálni tudok. :-)) Minden elismerésem. Én is eszem mindent, nekem normál a súlyom, és iszonyatosan hízékony vagyok. Mondjuk én rendszeresen sportolok, mert imádok futni.Ha elengedném magam, rajtam is lenne 30 kg felesleg. Az a szerencsém, ha feljön pár kg plusz akkor iszonyatosan érzem magam lelkileg, ( utálom magam ) és rögtön visszafogom a kaját.
További sok sikert és kitartást kívánok! :-)
váóóóóó :)
gratulálni szeretnék, nagyon ügyes vagy :O
remélem nekem is sikerül lefogynom, ezekből a történetekbőlmerítek erőt, hogy azért már sok embernek sikerüüült :)
remélem egyszer én is megirhatom az én kis történetem... :):)
huhh, gratulálok =)
a te eseted is ékes bizonyítéka annak, hogy minden fejben dől el =)
csodálatosan nézel ki =) csak így tovább!
Gratulálok mégy egyszer!:)
Nagyon kitartó vagy!
Gratula nagyon ügyi vagy!
Irigyellek, rám is rám férne, sokszor el is kezdem de mint te is irtad egy idő után feladom. Azt hiszem az olvasottak alapján, erőt veszek magamon és megpróbálom utánad csinálni ugyanezt, hisz neked is sikerült, nekem pedig elég lenne 10-15 kg minusz is.
Nagyon jó, és tanulságos a cikk!
NAGYON GRATULÁLOK!
Jól nézel ki és tisztellek a kitartásodért!
Sziasztok!
Csatlakozom az előttem szólókhoz, hogy nagyszerű teljesítmény, és tényleg fantasztikusan nézel ki!:)
Azt szerettem volna még megkérdezni, hogy milyen magas vagy?
Gratulálok neked!!!Bámulatos amit elértél.
(már elég régóta olvasom a naplód)
Ez az, amit minden természetgyógyász hangsúlyoz! Az, hogy minden esetben figyelj a tested igényeire, és optimális módon elégítsd ki azokat.
Gratulálok a fogyásodhoz, hiszen hiába hangzik egyszerűen az, hogy "csak" annyit kell tenni, hogy fele adagot eszel... mikor előtted van még egy kis étel, és a szemed úúúgy kívánja..
MINEN ELISMERÉSEM!
Csak gratulálni tudok :)
csodálatos teljesítmény :)
További ajánlott fórumok:
- Hány fok van jelenleg a lakásodban? :)
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- A jelenlegi törzspontjaid minden egyes számát add össze, és adjál hozzá 10-et
- Mennyit kereshetek ebben az évben, ha nyugdíj mellett dolgozom? Jelenlegi nyugdíjam:90550 Ft.
- Aki most jelenleg szakitásban van...meséld el..hátha tanulság lesz mindenkinek!!