120 kg -> 107 kg -> jelenleg 69,5 kg (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: 120 kg -> 107 kg -> jelenleg 69,5 kg
No comment......szuper vagy!!
Ha délután jönne rád az ehetnék /főleg édesség, amiben mondjuk nagyon erős kiszerelhetetlen "mágnes" van/, mit tennél?
Gratula a cikkhez és a fogyáshoz is! Szuper vagy! :-)))
Szerintem is ez az egyetlen járható út, ugyanígy csinálom én is. Másképp nem is menne, mert ez a módszer(?) - az "ésszel evés" - tartható élethosszig, a diéták viszont csak jojóhoz vezetnek. Kár, hogy számomra ez a "kattanás" csak akkor jött el, amikor már 60(!) kiló pluszt cipeltem... Sebaj, 24-et már legyűrtem belőle és még csak nem is éheztem soha egy pillanatig sem - akkor a többi miért ne menne le?
Minden jót Neked és a gyönyörű gyerkőcnek is! Cupp!
Elalvás előtt ne egyél három-négy órával. A 6 után stb nem eszem elv azoknál működik, akiknek a bioritmusa a nappali időszakra vonatkozik.
Az evészeted mikorja a te más életviteledhez kell hogy igazódjon.
Nem tudom,írták-e már,de az,h úgy aludtál el,h elképzelted magad csinosan,az is nagyon sokat segített ám,csak nem tudtál róla,vagy tudtál...:-)Ez ugyanis egy agykontrollos technika.
Mindenesetre gratulálok!!!Nagyon csini vagy!!!:-)
Végre egy cikk, ami mögött ott áll a valós személy, aki őszintén és erejét megfeszítve küzdött:))
Nagyon hiteles vagy, és őszintén gratulálok a fogyásodhoz mint rendeszeres naplóolvasód, továbbra is követni fogom az eseményeket.
Példa vagy, egy igazi követendő!
Gratulálok!
Én idén január 1-vel kezdtem hasonlóan mint Te, hogy először csak feleztem az adagjaimat, meg nem ettem 6 után. Így le is ment 10 kiló. Csak most hogy jött a nyár átrendeződött a napirendünk és már a 6 utáni evést nem tudom kikerülni. Nekem még 5-10 kiló hiányzik az álom súlyomhoz, de ha már 65 leszek akkor meg vagyok magammal elégedve.
szuper csaj vagy istenien nézel ki!!!
ez nem semmi!!!ez egy nagyon jó példa mindenkinek,nagyon jó hogy megosztottad mindenkivel!
Szia!
Először is,Gratulálok!!!
Én is ezt a módszert találtam ki magamnak.És bevált!Volt olyan nap,hogy csak süteményeket ettem,de nem érdekelt.90kilóról indultam,most 69.5 vagyok,az álmom 65kiló,de 67-nél mindig megállok,aztán "vissza megy" 69-70kilóra.Mindez kb.fél év alatt sikerült.Én is lusta voltam a mozgáshoz,de az elmúlt 2hónapban már tornázok.Párom csinált nekem egy twister és vettem egy gimnasztika labdát is.
Gratulálok neked, nagyon ügyes vagy!
Én is arra várok már régóta, hogy nálam is bekattanjon valami!
Üdv.Kati
:) Elismerésem, végre egy értelmes cikk és ember aki ésszel gondolkodik és eszik. :)
Ha belegondolok tán soha nem ettem hat után vagy nagyon ritkán szoktam megszegni (175cm magas vagyok és 77kg) :D
gratulálok!
megadtad a kezdő lökést a diétához, ÉSSZEL KELL ENNI!!!!!!!!Már régóta olvasom a naplód, és már vártam a cikket! Nagyon ügyes vagy!
Szia!!
Gratulálok a fogyásodhoz fantasztikus!!!!!!!
Cia Drága Dóri!
Nagyon jó lett a cikked, ügyesen összefoglaltad a lényeget!!! Gratulálok mindenhez és további sok-sok örömöt és boldogságot kívánok NEKED és kis családodnak!!!
Puszi
Nagyon ügyes vagy! Komolyan mondom: elismerésem!!!
S a löttyedtséghez hozzáfűzném: én sem vagyok feszesebb nálad, pedig én világ életemben sovány voltam, s vagyok...:-)) További kitartást kívánok és sok-sok erőt a testedzéshez!
Üdv. Viki
Gratulálok!
És köszönöm! Erőt adtál!
További ajánlott fórumok:
- Hány fok van jelenleg a lakásodban? :)
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- A jelenlegi törzspontjaid minden egyes számát add össze, és adjál hozzá 10-et
- Mennyit kereshetek ebben az évben, ha nyugdíj mellett dolgozom? Jelenlegi nyugdíjam:90550 Ft.
- Aki most jelenleg szakitásban van...meséld el..hátha tanulság lesz mindenkinek!!