'11. április 1. Poénból kezdjünk fogyókúrába! Ki tart velem? :) (beszélgetés)
Gratulálok, kaptál tőlem egy érmet, megérdemled!
Sajnos továbbra is stagnálok, 20 deka fel, aztán le. De legalább nem hízom. Mostanában a legkisebb gondom csak a fogyókúra, de azért megpróbálok nem zabálni.
Sziasztok!!
Mizujs?? Átmentem az államvizsgán :)))) yippy. még egy lesz csüt.-ön aztán rákapcsolok újra a fogyira :))) mert muszáj :)))
jujj az ilyen áron való fogyás nem valami jó sajnos.
De nekem még ez sem jönne be mert ha ideges vagyok akkor a fél világot felfalnám:)
Remélem hamar rendbe jön minden nálatok.
Sziasztok. Továbbra is stagnálok, de majd most...
Sajnos nem áll jól a szénánk, bajok vannak a családban, lesz idegeskedés nekem most bőven, és ha idegeskedem, nem tudok enni.
A multkor a tv nagyon nyomta ezt az allit és valami nagy akciót mondott rá a patikákban,gondoltam ha ezt a magyar tv is ennyire nyomja csak nem kamu nagyon meg nem csodát ígér mint a tbbi....nekem az anyagcsere ami szinte egyenlő anullával ezzel kéne valamit kezdenem.
Az Alliról én is olvastam már, hát nem tudom mennyit használna... nekem nincs ismerősöm, aki csinálta volna. Egyébként meg sztem elég drága. Én is nézegetem mindig milyen dolgok jönnek a piacra, de még sosem próbáltam semmit.. utoljára a 30days néztem... ja L-carnitint szedek edzés előtt, ennyi :)
kár hog nem digitális a mérlegem.mostis szerintem mnusz 1kg.vagy másfél talán 74,5 kg körül vagyok:)tehát 2,5 kg talán ami lemennt remélem a heti egy kiló az lemegy:) van azaz Alli fogyis akármi jó lenne kipróbálni de hát a babaprojekt miatt nem szedek be semmit.
Ezekszerint :))) mondjuk még itt nem is vettelek észre... hmm :(
midnenhol ott vagy ahol en? :)))
Szia! rem jó kis mínuszaid lesznek:))) sajna nem nagyon ír ide már senki... mi történt? Mindenki elérte a kívánt alakot? Én tanulok mostanság, szóval majd 2 hét múlva kapcsolok újra rá a diétára, de a tornát nem hanyagolom, elég szépen alakulok úgy érzem :)) a tavalyi ruháim nagy része már mind jó rám :)))) már csak a bikiniben nem érzem magam elég jónak.....
Teljesen kivan halva a fórom::::::::::(nah nem baj én holnap mérlegelek:)
nah ma tartják a suliban az anyáknapját....katasztrófa egy értelmes ruha sem jön rá vagy oldalt az úszógumi kificcen nagyon idegestő,remélem mostmár a kilók ugrálnak majd le rólam....
Szuper:))) gratulálok!!!!! Csak így tovább :)))
Jelentem lement 1kg de lehet 1,5kg sajna nem digitális a mérlegem.Nagyon örülök,
hát nem tudom mennyi lehet,de éhes az vagyok de ha alszom már nem érzem:)
Pihenjél Te is.
Jóéjt:)
hmm ez nem hangzik rosszul, bár lehet kicsit kevés nem? Én most nagyon éhes vagyok, pedig ma már eleget ettem. De fáradt is vok, szóval az alvást kellene választani :D attól nem hízok :D Én teát mindig natúran iszom, úgy szabad :)
Én bírnék enni minde nap valmi édességet nem felétlen csokit azt nem szoktam nagyon én inkább a házi sütire vagyok vevő,,,,de nagyon:)
De most valahogy meg kell állnom
nem számolom a kalóriát de ugy gondolom betartom.Reggel ettem kalácsot tejjel ebédre 3 virslit magában menyér nélkül egy paradicsommal vacsira meg kb 5 dkg párizsit 1 tojással meg paradicsommal sütve egy teáskanál olajon..nah meg kis epre persze cukor nélkül.
Tea helyett is vizet iszom már a héten.
A vizsga napján én sem bírok, de előtte meg mindig pótcselekvésként kaja rohamaim vannak. Pont a szakdoga írás alatt híztam egy csomót, most kéne már ledolgozni. 2 államvizsga és kész, június első hetében.
A fehércsoki a kedvencem nem is hallottam még, hogy az jó, nem vok annyira édesszájú... max így havonta 1-2szer csokizom.
Meddig vannak a vizsgáid?
Sztem kel akkor a fehér csoki azt mondják nagyon hat az agyra.nem ideális idő a fogyira.Mondjuk anno én pont nem bírtam enni mikor volt valami vizsga:)
Én vagyok, csak a fogyi nem nagyon megy... eszek néha össze-vissza, mondjuk az 1500 kcal-t tartogatom, de nem nagyon akar lefele menni, lehet kevesebbre kellene venni... de most tanulós időszak jön :(
Megin tmindenki eltünve...
Mi van veletek?
Én most nagyon betartom a kevés kalória fogyasztást,remélem hamarosn beindul a fogyás mert ez így már tragédia....
A melóban nem tudommegtenni hogy többször egyek,sajna fix szünetek vannak mint egy börtönben és az is éppen akkor mikor kijutok:(
Ma ettem meggylevest vacsira igaz ebben is van cukor de csak másabb,nah meg epret ez volt a vacsim.Próbálok többet inni de az nagyon nem megy nekem ma sem ittam 7dl nél többet:(
De nem jó ha alig eszel, mert akkor tartalékol a szervezet... lassú lesz az anyagcsere.. inkább próbálj enni 4-5ször keveset. Ja az ülés durva, én pont ezért futok mellette, mert kül fáj a derakam, hátam grrr :S
hát ez az alig eszem már sokszor volt és eredmény semmi szinte....a baj ez az átkozott ülő munka..már a hátsóm is fáj de komolyan:(
Hát de ne is koplalj, mert az sem jó. Egyél akkor sok salit csirkemell sonkával, virslivel vagy túróval vacsira :)) sztem jobb, mint ha nem ennél!
nah akkor most irígykedem ám:P
előbb csináltam felüléseket meg lábemelést ilyen apróságokat..de a fejem nagyon fáj ez van ha nem eszek sztem ezért is nagyon nehéz ez.Ittam egy nagy pohár tejet kaja helyett
Nahh hajrááá :) én már próbálgatom a régi cuccokat, és fele már jó rám :))) hihetetlen :)))))
nah csajok most tényleg fogynom kell,nem jön rám semmi tavalyról,mindent végigpróbáltam,szóval azt hiszem elértem azt a pontot hogy jóóó elééééég és nincs más lehetőség csak a fogyás min 5 kg június végéig.
Akkor neked is kitartást:)
További ajánlott fórumok: