'11. április 1. Poénból kezdjünk fogyókúrába! Ki tart velem? :) (beszélgetés)
Sziasztok!!
Sztem nem kell görcsölni ezzel a fogyival, mert akkor úgysem visz előre, azon agyal állandóan az ember, hogy mit egyen. Mióta nem követek semmi divat diétát, azóta ment le az 1 kg, és tökre örülök neki, igaz 2 hét volt,de mind1. Ha valaki belenéz a naplómba látható, hogy heti 1-2 nap bizony szépen mellé eszem.. aztán másnap folytatom ugyanúgy. Sztem ezzel el lehet érni, hogy előbb utóbb végleg olyan dolgokat kajál az ember ami hizlal :))
Iszom az almaecetes vizet minden kaja előtt, nem tudom, hogy ettől-e de a pocim kisebb lett :))
sziasztok
Sajna én is ülök egész nap és ráadásul nálunk nincs bicikliút sem sajna a főúton meg állandó a bicikligázolás így nem merek kockáztatni sem,pedig jó lenne biciklivel menni melóba az nai 16km lenne.Eddig nekem nem ülős volt a melóm és pont azóta jönnek a kilók mióta válás volt:(Most nem megy a nem evés sem szóval stagnálok a héten megint....érzem hogy valamit tenni kéne de olyan semmilyen a kedvem nem tom ez a tavaszi fáradság vagy depi vagy passz..reméelm pár nap alatt helyreállok és jobban belehúzok.
Én is bekukkantok. Most értem haza melóból, egész nap ültem, minden bajom van.
A hazatekerés jólesett, de már nem volt kedvem-erőm bent maradni kondizni.
Így ma csak 14km bicó volt, de kaja se sok, még mindig nincs étvágyam.
Sziasztok Lányok!
Jelentem még élek... de csak alig...
A mai napom volt a 8. és holnap még mindig meló lesz. Totál kivagyok merülve, részben a kialvatlanság, másfelől meg alig tudok enni egy jót. Állandó rohanás, suli, munka, hazarohanás aludni... Szóval szép az élet, de nagyon tartom magam a 6 utáni nem evéshez, pedig későig ébren vagyok és sokszor megkordul a gyomrom. Nem győzök inni... kiváncsi leszek a pénteki mérésre. Most centizek is. Vasárnap meg randim lesz, szóvel jól fog jönni egy kis önbizalomnövelő. :D
:)...most elgondolkodtam Dani vonatozot-e már:D..de asszem igen
itt sem volt olyan xar az idő,de én fagyok meg egész nap...sztem velem a baj mostanában.
Én Danival társasoztam meg kicsit rugdostuk a labdát de mozdulni sem volt érte kedvem...nah meg kicsit nyüstöltem a tanulással.
Nézegettem itt az előbb a neten a zumbát találtam valami olyat bemutató rész hogy extrame zumba elég lightes 5 perc,meg is csináltam talán ezzel kezdem..egyszerűen az állóképességem nulla muszáj alulról kezdenem
A délelőtt kimondottan szar volt :(
Délután elmentünk a kicsivel vonatozni, életében nem ült még vonaton, nagyon élvezte.
Köszi a tippet, nekem a Flector gél vált be, meg a vizes borogatás. De úgy gondolom, lassabban kell növelnem a távokat, kb. 3 km-t futok+fél óra ellipszistréner.
Ja, és a súlyzós edzésre is rászánom magam, meg kell erősítenem a vállamat, meg csontritkulás ellen is hatásos :)
nem baj az ha felborul 1-1 nap, csak utána köv napokban nem szabad hagyni, hanem vissza kell állni a fogyis kajákra, vagy diétára amit csinálsz :) én is elbácsulok szinte minden héten, de ha folytatom rendesen azt vettem észre hogy azért fogyogatok :))
Jajjj nem jó ha meghúztad a bokád, vigyázni kell az ilyennel, jó cipőben futsz, mert attól is lehet, ha fáj.
Tegyél rá mottó vagy tigris tapaszt, én is azt szoktam :)) vagy activon géllel kenegetni, ez egy kicsit drágább, 1500 körül van 1 tubus. ha fáj a térdem mindig ezeket használom, vagy még lóbalzsam.
sehol senki...ez a nap sem valami fényes...
olyan semmiylen a kedvem hogy ááá
Veletek mi a helyzet?
kalóriát számolok, de pár napja felborult kicsit, meg mozgok.
A futás most nem nagyon megy, fáj a bokám, szerintem megerőltettem. Helyette van bicó, napi 14 km legalább.
Szijasztok
pms gratula a centikhez.Nekem a kilo maradt meg sztem a centi is mert minden ugyanúgy szorít.
Nekem sincs valami jó kedvem,én is éjszakás voltam és úgy érzem magam mint akit fejbe vertek:S
ÉS egy rudit is megettem már.hajnalban jóreggelt kekszet mikor felkeltem meg pirítóst ettem...nah meg a 3 az 1 ben sok tejjel mert az nem maradhat el.Nem tudom mihez kéne kezdeni hogy haladjak.
Holnapra tarhonyás krumplit kértek nah az sem fogyókúrás:(
aahhh én depis vagyok ma... már ettem 2 szem csokit is :'((( tiszta sírós kedv, akartam ma nézni egy új farmert, de semmi kedvem nem volt egyedül keresgélni... kísérőm meg nem akadt :'((( megyek futok egyet az termel boldogsághormont, és egészséges is :))) hátha hnapra visszajön a kedvem is.
szép napot mindenkinek!
Gratula a fogyásért! Ha mindenhonnan lement két centi, akkor az kilóra is biztos mutat valamit!
Te milyen módszerrel csinálod?
Sziasztok,
megvolt tegnap a mérés, csak már teljesen ki vagyok az éjjeles után, így nem jöttem. Mindenhonnan lement 2 centi, ami egészen jó, súlyt nem tudtam mérni, majd jövő héten :)
Aki beírta ide az adatait annak bevezettem a táblázatba, a többiek is írhatják ide vagy küldhetik, akár priviben is.
:)))) ez egy jó hozzáállás :)))
Jajj úgy ennék popcorn-t megint, mióta nem lehetne állandóan enném... érzelmi evő vagyok, olyan jó szakdogaírásos napi "meló" után ilyennel vigasztalnom magam... :'((( komolyan egy hete mindig ezen nyafizok, szörnyű vagyok!!!
Köszönöm szépen a bíztatást, de valószínűleg a súlynövekedésnek sokkal prózaibb oka van.
Egy kis búzakorpás kefír fog segíteni a dolgon :)
A standra járástól nekem nincsenek komlexusaim, akinek nem tetszenek a sonkáim, az majd nem néz oda. Ha csak tökéletes alakú lányok járhatnának strandra, igen hamar be kellene zárni az összeset :)
Lehet erősödtél, izmosodtál, ak a súlyod nőhet.
igazából én azon gondolkodtam, hogy nekem lehet tökre nem reális a 50-52 kg, mert lehet sosem érem el ha rendesen sportolok, de igazából nem is érdekel, ha karcsú és szép alakom lesz :)) inkább a centik miatt fogyizom :)) ha 55 kilósan is jól nézek ki, mert a pocimról lement 5-6 cm akk az a célom :))) meg az, hogy felmerjek venni egy fürdőrucit végre :))) mert mostanában már nem mertem strandra menni.. :'(
nah ugye...nekem mellem nem nagyon van de mégis 95B-kell olyan a hátam mint egy ifa plató:D:D
amúgy a gyerek rucik is annyiba kerülnek minta a felnőtt pedig ahoz nem kell sok anyag...azt mondják nehezebb megvarrni.Szóval megnyugodtam nem csak nekem okoz a vásárlás gondot.
Engem ez egyáltalán nem érdekel. Voltam már én is üzletben, ahol sajnálkozva néztek, hogy EKKORÁT?!? nem tartunk. Egyes fehérnemű boltokban is vége van a számozásnak 80C-nél.
Mégsem járhatunk csadorban!
Azt utálom viszont, hogy nagyon jó üzletet csinálnak egyesek ebből, mert a nagy méretek, ha ráadásul még divatosak is, méregdrágák. Pedig nem hiszem el, hogy a 46-os annyira egyedi méret lenne, hogy ne lehetne belőle olcsó és csinos ruházati termékeket előállítani, ugyanúgy, mint 36-osból. Elhiszem, hogy több anyag kell, de ennyivel ?!?
Hali. Én úgy tanultam, hogy a csípőt úgy kell mérni, hogy fogod a mérőszalagot, felteszed a derekadra, elkezded engedni lefelé, mintha egy nadrágot tolnál le, közben kiengeded a mérőszalagot. Mikor leesik a csípődről a mérőszalag karika, az a méret a csípőbőség. Így biztos, hogy a legszélesebb részen méred.
Nem tudom, elég világosan sikerült-e leírnom.
Más. Na most lehet vihogni rajtam, az új súlyom egy hét után 86,2 kg, tehát ma fél kilóval NEHEZEBB vagyok, mint egy hete :)))))
De ne féljetek, nem adom fel, a centiken érzem, hogy kisebb vagyok, és ez engem így első körben most kielégít.
kitartok én csak kicist elkettyentem.
az ülő munka nem éget kalóriát de az ember akkor is éhes,ha meg nagyon lecsökkentem akor a fejem megy szét meg ingerlékeny is leszek...nem egyszerű ez.
A felüléseken kívül kéne egy olyan mozgás ami hatásos és nem is vesz igénybe annyira sok időt..hu én a lehetetlent akarom:)
A Norbi updatet szülés után 2 évvel csináltam 3 hónap alatt 10kg ment le és az nem jött vissza,akor még itthon voltam úgy kicist könnyebb volt betartani.