10 ok a három gyermek vállalása mellett (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: 10 ok a három gyermek vállalása mellett
Csak szaga legyen úgy a jó :DDDDD
legalább megtalálod a hűtőben :DDDD
Anyukámnak is így volt a lakása amit örököltünk :)
Ő így mert 24 évessen ifjusági takarék és saját lakás mellett édesanyává válni :)
Hú magaddal? :DDD
De önző vagy:DDD
Habár én is most itt hoxázom, ahelyett hogy főznék :P
A taziandi dicsekedett,hogy szégyenli magát,ha nem kerül több fogásos vacsi az asztalra,persze husival!
Erre reagáltam!
evvan...na..kész passz!!:)
néha magammal is foglalkozom:)
Nem beszólós csak tedd össze a két kezed hogy mindenetek meg van és e miatt ne szólj le légyszi senkit mert szerintem innen senkinek nem küldtél még soha egy falatot se a kétfogásos főztödből hogy JOGOD legyen beleszólni!!!!!
Ja és örülj hogy van mivel büszkékedni nekem van a gyermekein és nem a több fogásos vacsoráim ugyanis én azt már ebédre meg szoktam főzni de a válogatós brigád mellett azt se kell mindennap! Hopp igen mert ez is szégyen de nem fözök mindennap ha előző napról marad maradék :(
jajj lányok úgy érzem kezdhetem elásni magam mert Mákszem babámnak se lesz elég jó a tejem mert nem eszem mindennap vacsira dugig magam :D
na..akkor én most el is ásom magam..az annnnnyát!!!!! Mert hogy van olyan nap, mikor nem is főzök...
sült tojás, vagy virsli, néha becsisszan...olyankor lusta vagyok:)
Senki nem kötözködik,de te írtad,hogy szégyellenéd magad,ha nem tudnál három fogásos husis kaját rittyenteni!
Akkor most szégyelld magad,hisz te mondtad!
"Majd baxok mindennap két fajtát főzni:) Na, nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát:) "
Ez de komoly, ezen most én is jót röhögtem :))))
Már megérte fejönni ide :))
További ajánlott fórumok:
- Mennyire segítenek be a nyugdíjas (vagy nem nyugdíjas), de még aktív szüleitek a gyermeke(i)tek mellett elvégzendő háztartási munkákba?
- Hogy dolgozzam fel a kapcsolatunk mellett született gyermekét?
- Az anyák megpróbáltatásai a csemetéik mellett a gyermekkórházban
- 4. gyermek vállalása 40 évesen
- Második gyermek vállalása ha az elsővel is cukros voltam
- Mikor válik éretté egy anya a második gyermek vállalására?