Kollégák mobilszáma (beszélgetés)
"Én minél előbb megszabadulnék az ilyen embertől, mert rosszul hat a kollektívára."
HAJRÁ!!!!!!! fizetsz és holnap már nem megyek ! HAJRÁ!!!!
Leszarja a főnök a kollektívát tudja is mi az.
Ahol havonta vannak új emberek ott milyen kollektíva van semmilyen
Gyenge ember vagy. Ez a bajod. Ezért írod naponta a munkahelyed gyalázó hozzászólásokat. Utálod, de nem mered otthagyni. Nem jó neked, de nem mersz lépni. Abban éled ki a belső dühöd, hogy létrehozod ezeket a fórumokat. Senki nem fog neked ebben segíteni, te sem magadon, mert ezekkel a kiírásokkal nem előbbre jutsz, hanem még szánalmassá is válsz mások szemében. Még ha ismeretlenek szemében is. Aztán ne adja ég, hogy egyszer elolvassa valaki, aki még rád is ismer a sorok mögött. Az aztán még lejjebb tudna ásni téged.
Kicsit gondolkodj el magadon, úgyis jön a karácsonyi pár nap munka nélkül...
Hová akarsz eljutni az életeddel? Egyébként hány éves vagy? Családod van, párod, gyereked? Más területen tudsz boldog lenni, vagy ott is ilyen megkeseredett vagy?
Mert ha máshol is, akkor szakember segítségét kell kérned. Más út szerintem már nincs.
de melőtt elmegyek még odaszarok a padló kellős közepére csak hogy tudják mit gondolok róluk!!
Még a szar kevés is, de sugárzó atomhulladékom nincs.
Azért van 1,5x annyi bére, mert neki volt önbizalma annyit kérni.
Te meg ott ülsz 4 éve és nem teszel semmit. Ha neked ez így jó, arról nem a kollegáid tehetnek.
Ha itt ilyen vehemensen kikelsz ellenük milyen lehetsz élőben?
Én minél előbb megszabadulnék az ilyen embertől, mert rosszul hat a kollektívára.
"Veled 2 percet nem bírna ki épeszű ember 👎"
nem kötelező ám velem 1 percet sem kibírni!! RÚGJANAK KI!!!
fizessék ami a törvény szerint jár (végkielégítés stb) perkáljanak szépen és már HOLNAP nem megyek!!
Rajtam nem múlik!! mondjanak fel!!
(nem fognak...)
Erről ennyit!
nem vagyok jó???? Hát rúgjanak ki!
Én sehogy, mert velem ezt nem csinálnák.
Veled is azért, mert megtehetik, mert tűröd.
Ha akkora kvalitásaid vannak, mint amiről meséltél, már régesrég leléptél volna min. 3x ennyiért.
"De ha mégis így van, akkor le kell ülnöd a vezetőség elé egy intelligens, korrekt bértárgyalásra.
"
És HONNAN veszed azt az iszonyatos naivitást hogy a vezetőség leül velem bármiről is tárgyalni?Honnan veszed?
Megmondták EZ VAN, HA nem jó OTT AZ AJTÓ.
megmondták. Na ezekkel hogy ülsz te le tárgyalni?
Oks, bezárult a kör, visszakanyarodtunk a kezdetekhez, a legnagyobb problémádhoz.
Ne haragudj, de számomra elég hihetetlen az azonos munkakörbe másfélszer több.
Te kapsz 140-et, az új meg 350-et? Nem tudom elhinni.
De ha mégis így van, akkor le kell ülnöd a vezetőség elé egy intelligens, korrekt bértárgyalásra.
Ne állatozz, légyszi. 🙄
Elmegyek boltba, de azért írd, hogy erről mit gondolsz.
Ne csapongj és ne vagdalkozz.
"A jó dolgozót meg persze, hogy méginkább megbecsülik, ha már 10 éve jó ..."
Ühüm. aki ma jön ide azonos munkakörbe kapásból 1,5x többet kap mint én 10 év után . Kezdőbérnek. Pedig semmit se tett le az asztalra hiszen most jött.
Nekem meg van a kis bérem, amit 4 éve, 2016 óta (lassan 5 éve..) egy fillérrel se emeltek.
Lojalitás? megbecsülés? HOL?????? ITT???
És uyge ha valamelyik ÁLLAT megjegyezné hogy biztos szar ember vagyok akkor-hát ok-és mit keresek akkor a helyemen 10+éve? MIért nem vagyok kirúgva?
Hát egy szar embert egy léhűtőt 1 hónapig se tűrnek meg, nem 10 évig.
Tán lehet mégse vagyok akkora szar?
De ha nem vagyok akkora szar miért is kap egy NULL kilométere új ember 1,5x annyit mint én azonos végzettséggel?
Hm?
Ha te vagy az, aki mostanság naponta ír ki témát a munkahelyi nyűgjeiről, akkor veled van baj.
"Itt van a friss pár hónapos kollega, most jött és már ezt hívja fel azt hívja fel." Ez meg tisztán irigység. Más, munkahelyen kívüli emberi kapcsolataid jól működnek?
Elmúlt már az az idő, amikor mindenkinek "nyugdíjas" állása volt, és osztották a csillagokat a 10 évekért.
Ma már nem nagy dicsőség 10 év egy munkahelyen, nem jár érte vállveregetés, csak azért, önmagában. Hangsúlyozom, önmagában. A jó dolgozót meg persze, hogy méginkább megbecsülik, ha már 10 éve jó ...
Az a lényeg, mit tesz a dolgozó az asztalra, hogy ezzel a szlenggel éljek, tegnap, ma, holnap. Mennyire lojális a céghez, mennyire lehet rá számítani szakmailag, emberileg, erkölcsileg. Lehet, sokszorosát annak, mint egy léhűtő régi bútordarab.
A legtöbb főnök azért nem olyan hülye meg vak ám, mint ahogy képzeled.
"nem csoda, hogy nem vontak be soha semmibe, "
azért azt elmondom hogy "nem vontak be" nem ők engem, hanem én (nem) őket, mert tizensok éve itt vagyok régebben mint bárki.
nagy a fluktuáció emberek jönnek mennek-csak én maradok.
én vagyok itt 10+ éve, a köv helyezett smafu a maga 4 évével. Az összes többi meg? 1-2 év vagy pár hónap.
Az az elgondolkodtató és beszédes, hogy "tizensok" év alatt egy se és senki.
Én nem vagyok egy fecsegő típus, nálam is véget ért a kontakt a munkaidő végén, és nagyon jól tudták rólam, hogy csak indokolt esetben hívhatnak, de az természetes volt, hogy a kollégák elérhetők egymás számára.
Mondjuk elég taszító lehet az aurád 😱, nem csoda, hogy nem vontak be soha semmibe, és téged ez nyomaszt és ki akarod írni magadból. Nem baj, írd csak.
"Mi a fórum célja?"
öööö marha nehéz ám rájönni....
Kollégák mobilszáma (beszélgetős fórum)
hát ott van leírva
"gen, veled baj van."
hát legalább velem nem fordul elő hogy munkaidőn kívül bárki bármivel is keres, meg soron kívül berendelnek stb.
Mással megesett. velem nem fog mert el se tudnak érni.
Olyan vagy már, mint a reggeli kávé. Hiányoztál, ha nem lennél.
Igen, veled baj van.
"vannak helyzetek, amikor kell a kontakt."
ott a napi 8 óra amikor benn vagyok. legyen elég.
Beszédes dolog, ha 10 év után sincs meg egy kollegám mobilszáma sem, és van olyan friss kollega akinek sok mobilszáma megvan?
Elgondolkodtató?
Tizensok éve vagyok a munkahelyen és konkrétan senkinek sincs meg a mobilszáma, 1 kollegáé se (kivéve a főnök, az övé mindenkinek megvan)
Ugyanakkor elnézem a többi kollegát hívogatják egymást és nem csak munkaügyben. „hogy vagy „ jellegű beszélgetések is vannak.
Itt van a friss pár hónapos kollega, most jött és már ezt hívja fel azt hívja fel. Nekem 10 év után sincs meg senki száma.
Valahogy soha nem éreztem ingerenciát hogy bárkivel is beszéljek munkaidőn kívül akármiről is. Aki akar tőlem valamit, intézze munkaidőben, benn vagyok. Egyébként meg vegyék úgy hogy meghaltam munkaidőn kívül.
Velem lehet a baj?
Mondjuk egészen határozottan nem örülnék ha nekem munkaidőn kívül csöngene a mobilom, elég nekem az a napi 8 óra még sok is.
További ajánlott fórumok:
- Telefonos zaklatók - órát árulnak, stb. Titkos a számom a mobilszámom és mégis élérnek
- Hogy lehetne megtudni titkos mobilszámról (telenor), milyen címre megy az elszámolás?
- Mit lehet tudni a 60-as mobilszámról?
- Milyen taktikával lehetne kideríteni egy mobilszám tulajdonosának kilétét?
- Dr. Petróczy Ottó nyíregyházi nőgyógyász mobilszámát nem tudja valaki?
- Hogyan tudok belga mobilszámot hívni itthoni vezetékesről? Nem kapcsolja, az utolsó 3 számjegy beírásánál már pittyeg..?