Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 10-12kg "szülés után" fórum

10-12kg "szülés után" (beszélgetés)

1 2
2013. aug. 23. 18:29

Valóban beszűkült a gyomrom,így nem is kívánom a kaját,no meg időm se nagyon van,hiszen a 2 gyerekkel van elég macera,plusz a háztartás,segítség meg nincs,még annyi se,hogy mondjuk havonta egyszer egy napra elvinné őket valamelyik nagymama.

Energiám az van,nem tudom,honnan,és tudom,hogy nem táplálkozom egészségesen,de amíg jól érzem magam (a bőrömben,és egészségileg),addig nem változtatok.

Nem mondtam,hogy ezt kell csinálni,nekem ez jött be!

A dietetikusról annyit,hogy egyetlen olyan tudományban sem hiszek,ami nem létezik legalább 50 éve! Hülyét kapok a gasztroenterologustól,endokrinológustól,meg az összes ilyen (SZÁMOMRA) kuruzslótól.

Amúgy mindenkinek szorítok,hogy sikerűljön elérnie a kívánt külsőt!

19. andi6020 (válaszként erre: 6. - Anya4005)
2013. aug. 23. 18:15
Minden nap ez a reggelid meg az ebéded?
18. babszibobó (válaszként erre: 11. - Hofeherke9)
2013. aug. 23. 17:13

Dukan dietazok...az adazlapomon van kép a haladasrol.

Én sem szeretek nyilvánosan,így négy fal között mocorgok,de így mindenképp.

Ami nagyon fontos,hogy annyit ehetek amennyit akarok,így nem vagyok gyenge,ingerlekeny,sőt a diéta óta tele vagyok energiával és meg sutit is ehetek!

2013. aug. 23. 16:56

köszi vikuca. gratulálok.

pxochi, pl hova? de azt hiszem ott is olyan emberek lennének, akik sokat sportolnak és jól néznek ki.

igaziból itthon szeretnék maradni, itt tornázni, illetve van egy nagy kertünk. ott nem tudom mihez lehet kezdeni....

16. xochipilly (válaszként erre: 14. - Hofeherke9)
2013. aug. 23. 16:21
Esetleg ha elmennél olyan helyekre, ahol amúgy is sok ember fut/kocog? Csak egy ötlet :)
2013. aug. 23. 16:17

5 hete szültem, 83 kg-val lettem terhes, 92-vel mentem szülni, 79 vagyok most.Ma kezdtem el tornázni Rubint Réka egyik dvd-jére, ezeket fogom váltogatni, napi min. 1 óra séta a lányommal, szeretném beiktatni a jógát, a pilátest, és én mindent eszek, vacsorára viszont fehérje es valami zoldseg, mert szoptatok.

sokszor kell keveset enni, és fontos, hogy legyen benne szénhidrát (hisz ebből leesz az energia) fehérje és zsir. Nem szabad kiéheztetni a testet, mert abból csak jojo effektus lesz.

2013. aug. 23. 16:15

ja, értem.

nekem sajnos számít, én olyan vagyok, aki utálja ha megbámulják és feltűnő.

gratulálok neked!

13. vikucka (válaszként erre: 6. - Anya4005)
2013. aug. 23. 16:12
ennyit eszel egy nap? Már bocsi, miből van energiád????El nem hiszem, hogy ez elég.
12. xochipilly (válaszként erre: 11. - Hofeherke9)
2013. aug. 23. 16:08

A flabélos korántsem csodagép, én sem hiszek benne, hogy önmagában elég lenne a fogyáshoz. Ezért írtam, hogy kiegészítésnek jó egy normális étrend és sok mozgás mellé.

Pont teszek rá, hogy mit gondolnak a "zemberek" ha meglátnak az utcán futni, a korántsem modell alkatommal. Az egyedüli szempont, hogy ne süssön a fejemre a nap (azt utálom) és ne legyen sötét mikor kimegyek. Még most is 70 kg vagyok a 161 centimhez (szülni 80 kg-mal mentem) bár a hasam már szemmel láthatóan lement :D

2013. aug. 23. 15:56

köszi a válaszokat.

igen, azt tudom, hogy a csirke magas fehérjetartalmú, tehát akkor ehetek, felesleges volt megkérdezni.

babszibobó és te hogy fogytál? egyébként gratulálok.

anya, az én anyukám pár éve diétázott úgy, ahogy te eszel. üres kávé, tojás, dinsztelt répa, steak!, fél grillcsirke. ismerősünk sokat fogyott vele, de anya mindig csak éhes volt.

a futást még azért nem szeretném, mert nem mernék kimenni az utcára izzadni és szerencsétlenkedni. csak ha már jobban nézek ki.

a flabélossal meg a többi géppel meg az a gondom, hogy nem hiszek benne. azért, mert állsz egy rázós valamin, majd lefogysz? ezzel nem vitát akarok kerekíteni, és örülök, ha valakinek bejött, de nekem csak az a sport meg mozgás, ahol én izzadok és fejtek ki erőt. az egyik ismerősöm majdnem minden nap jár, de egyre többet hízik.

köszönöm a tippeket!

10. xochipilly (válaszként erre: 6. - Anya4005)
2013. aug. 23. 15:54
Azért nem biztos, hogy a reggelinek (amit a dietetikusok is a legfontosabb napi étkezésnek tartanak) egy üres kávéból kéne állni... a sógorom pl nem reggelizik és egy csomó ételt nem eszik meg mégis van rajta súlyfelesleg
9. xochipilly (válaszként erre: 4. - Hofeherke9)
2013. aug. 23. 15:49

Igen, intervall edzést csinálok én is. Először én is majd' megfulladtam egy perc futástól de belejöttem, futok minden nap :)))

A flabélos is hasznos lehet, persze nem magában, csak kiegészítő mozgásként és hogy jobban "pörögjön" az anyagcsere.

8. babszibobó (válaszként erre: 6. - Anya4005)
2013. aug. 23. 15:48
Csak sajnos amit te írsz,az nagyon nem egészséges...persze hogy lefogytal,mert ettől a semmitől a gyomrod szűk,így étvágyad sincs.
7. babszibobó (válaszként erre: 4. - Hofeherke9)
2013. aug. 23. 15:45
A csirke magas fehérje tartalmú hús!
2013. aug. 23. 15:43

Én 1,5 éve szültem a másodikat,70 fölött voltam utána,most 55 vagyok,úgy 1 éve. A mozgásom kimerűl a gyerekekkel való játékban,táncban. Próbáltam futni,de a második háznál leálltam és inkább hazajöttem.

2-3 hónap alatt fogytam le 70 egynehányról 60-ra,azóta meg csak úgy morzsolódnak le a kilók,bár 2 kilót néha jojózok.

Étrend:

Reggeli: üres kávé

Ebéd:2 db főtt tojás

Vacsi a családdal,kis adag.

Eleinte kínlódás volt,de ma már nem is tudnék többet enni. Hetente kb kétszer sütök sütit,abból azért lenyomok néhány adagot,mert imádom édesen-sósan,mindegy!

5. babszibobó (válaszként erre: 1. - Hofeherke9)
2013. aug. 23. 15:43

Szülés után több mint 10 kilót adtam le.

Most lassan meg van a következő 10 kiló is,azaz teljesen szülés előtti lesz a sulyom minden féle koplalas nélkül.

Az utolsó 10 kiló ledobasat júliusban kezdtem.6,6 kiló minusznal járok.persze mozgok is hozzá,de csak 1 hete intenzíven, a nagyobb mozgásokat majd hétfőn kezdem

2013. aug. 23. 15:34

köszönöm.

szerencsére szeretem a zöldségeket és gyümölcsöket.

de ilyen egyszerű lenne? csirkét pl ehetek?

azt hiszem ez az intervall edzés, de lehet, hogy hülyeséget írtam.

kipróbálom, de nem tudom hogy fog menni, mert a futásban (meg minden sportban) nagyon béna vagyok és kb 0 az állóképességem:D

2013. aug. 23. 15:30
Szia! Én még csak 4 kilót adtam le (6 hét alatt) de szerintem a legjobb módszer a futás! Zsírégető üzemmódban persze azaz 5 perc kocogás/futólépés után 1 perc intenzív futás majd megint kocogás 1 percig (ezt 5x ismételni) majd levezetésképpen újra 5 perc kocogás. Hatásosabb mint tüdőt kiköpve vágtázni, legalábbis nekem jobban hatott. Aztán a tornázás is fontos, kb 15 perc naponta. A séta sajnos nekem nem vált be, napi 30 percekkel sem volt eredménye. Azon kívül nem eszem gyorskajákat (max. heti 1 pizza teljes kiőrlésű lisztből, zöldség feltéttel) nem iszom cukros üdítőket és este 6 után már nincs kajálás :) Ennyi, nem kell az embernek rommá koplalni magát ha megvan a napi mozgás :D
2013. aug. 23. 15:27
Csak zöldség gyümölcs, és fehérje evése. Az eredmény garantált, nagyon hamar látszik a változás.
2013. aug. 23. 15:22

Sziasztok!

2 éve szültem, már lassan 1 éve nem szoptatok, de a kilók rajtam maradtak, sőt gyarapodtak. Szülés után vékonyabb voltam, és a hasam sem lógott ennyire...

Sosem akartam vékony lenni, most sem ez a cél, csak ez a 10-12kg, ami a baba után rakódott rám. Alig van ruhám, ami jól áll és rámjön, és most a pénz sem vet fel, hogy újakat vegyek. szeretnék belefogyni a régi, szülés előtti és utáni (akkor minden jó volt rám, csak később kezdtem hízni) ruháimba. a sztreccs anyagok, amik régen a mellemen tapadtak, lejjebb bővültek, most mindenhol tapadnak, a melltartóim is kicsik (és sajnos drágán tudok csak újat venni). volt már egyszer ilyen gondom régen, gyorsan le tudtam fogyni és tartani a súlyomat, csak a szülés utáni babázás és otthonülés bekavart.

sajnos nagyon lusta vagyok és imádok enni (édességeket szerencsére nem, hanem húsokat, köreteket), főzni.

az a fajta ember vagyok, aki hamar látni akarja az eredményt, különben eltűnik a motiváció és feladom.

nálam nem probléma, hogy gyorsan lemegy, nem fog visszajönni ezek után, ez biztos.

ki milyen módszerrel tudott lefogyni 10-12 kg-t lefogyni nagyon gyors eredménnyel?

köszönöm a tippeket!

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook