"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Köszönöm szépen!
A 6szori kajálást csak azért vezettem be,mert Norbi azt tanácsolta a -10kg/hóban
Én most a szerint próbálok étkezni,és ott vannak megszorítások még az update 1-en belül is.
Nem tudom olvastad-e a könyvet,ha igen tudod miről beszélek. Van 13 szabály amiket be kell tartanom.
Folyadékot min. 2litert megiszok naponta.De megpróbálom csak az 5 étkezést.
reggeli: két szelet U1 kenyér vékonyan megkentem Delma light-tel.
tízórai ma nem volt (tudom, ezért szorulni fogok)
ebéd viszont fél 12-kor:
Szeletben párolt csirkemell, almás, körtés baracksaláta
412 kcal [F]
Koleszterin: 70 mg
Nátrium: 386 mg
Fehérje: 31,7 g
Zsír: 6,4 g
Szénhidrát: 54,2 g
Teletáltól
Köszi Ágica! Elolvastam az oldalt és sokat segített. Majd elmegyünk dokihoz és eldöntjük mi legyen.
Éhes vagyok, megyek keresek valamit, aztán megtámadom a fodrászomat.
HAli
Vettem up1 tésztát és a 200 g felét megfőztem tegnap. Szóval ez két pici fogásra volt elegendő. Íze nem rossz. Tehát kb 4 kicsi ada 710 Ft volt.
Nálam ez járja, döntsd el,neked mi a sok és a kevés:
R: 2 szelet 1-es vagy 2-esnek megítélt kenyér, felvágott, sajt meg egy jó nagy bögre tejeskávé édesítővel (ez megfelel a 4 pufibúzának)
E: Pl. egy jó nagy csirkecomb (én nem vagyok bőrös, de azt is te döntsd el), mellé egy jóadag vegyes zöldség hagymán párolva-piritva; egy rendes tányér székelykápszta és hasonlók
Uzsi: zabkorpás joghurt (2 dl, majd megáll benne a kanál), egy szelet süti, vagy gyümölcs, vagy akármi...vagy épp semmi, mert az ebédtől tök nem vagyok éhes
Vacsora: hasonló, mint a reggeli, vagy 3 tojatból sonkás rántotta, akár egy kisebb adag ebéd + zöldség vagy saláta
Amit még tudni kell, hogy én 9-kor kelek, és hajnali 1 körül megyek alucizni.
Ha rádjön este a nass vagy rágcsa, egyél többségében fehérjét. Pl. dobj be egy pudingt, egyél egy virslit, de inkább egy tojást, döntsél be hozzál legalább 2 dl folyadékot.
Inkább a 6 kajázást csökkentsd le 4 max 5-re, mert így jóformán egész nap emésztesz.
Remélem össze tudod hasonlítani, ami neked jól esi, azt csinálod.
Csajok, én hétfőig elköszönök, megyünk hosszú hétvégézni Sopronba:-)
Ahogy itt látom nagyon "bőrtermő" a topik, nem tudni mikor lesz időm innentől végigolvasni.
Ezért ha valaki konkrétan nekem mondana valamit ami fontos azt légyszí nyugodtan irja meg privibe, mert azt egyszerübb átböngésznem.
Szép hétvégét mindenkinek, Majd jövök.
Csók. Kata
Én hallottam, de nem csináltattuk meg annak idején. Ha jól sejtem, csak megérdesítik a fogat, és lezárják, hogy ne legyen "rücskös" barázdált a felszíne. Így nehezebben tud romlani, mert nem tapadhatnak meg benne azok a dolgok, amik elindíthatják a szuvasodást.
Biztos jön valaki, aki többet tud róla.
Google mit mondott???
robbildi!
Olvasd el az 556. 558. és 560. számú hozzászólásokat, azokat Neked válaszoltam!
Értjük egymást!!:)
Köszönöm!
Igen,csak annyi volt. Viszont betömtem a bőrét:))teljesen odavagyok érte..
a búzaszelet=puffasztott búza szelet
Norbi is ezt ajánlja reggelire.
Csökkentem ennek a mennyiségét,és növelem a zöldséget.Már reggelihez is csak egyet ettem,és nem is eszem már ma. viszont én kenyeret nem eszek,egyik fajtát sem.
Sziasztok!
Wencus! A vásárhelyi doki elég szimpi volt, de még eredményről nem tudok beszámolni. Ma fogom megvenni a gyógykészítményt, amit mondott. Majd beszámolok később.
Mindjárt megnézem!! :-DDDDD
Hátha kedvet kapok a gyűjtögetéshez!
Sziasztok!
Nekem van egy nagyon jó könyvem ezzel kapcsolatban,ott leírnak egy báziskeverék receptet,nekem ismerősöm issza,Ő is sajnos rákos,elég jó eredményei lettek,de mellette ivott valami vizet,amit kimondottan a rákosoknak fejlesztettek ki,igaz nem olcsó,de hatásos.Legalábbis szerencsére Nála igen.
Ezt a receptet gyógyszertárban kell elkészítetni 500g-os kiszerelésben.
Natrium phosphoricum 10,0
kalcium bicarbonicum 10,0
calcium carbonicum 100,0
natrium bicarbonicum 80,0
magnesium carbonicum 50,0
10,és 14 óra között,és 22 óra után nem tanácsos bevenni ezt.
De ezen kívül még léteznek savtalanító teák is esetleg,vagy gyógynövények.
De régi jól bevált savtalanító ital lehet a krumplis víz.
Egyébként én rendszeresen alkalmazom a fiatalítő fürdőt amiben 2-3 órát lazulok egy kád vízben amibe egy evőkanál szódabikarbónát teszek.(bár mostanában nem volt nagyon 2-3 órákat ülni benne de legalább 1 órát szükséges)Ezt mindenkinek ajánlom,nagyon kellemes hatással van a szervezetre,és még egészséges is.
Ha érdekel ezzel kapcsolatban valami a könyv alapján szívesen segítek még.
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.