"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Helló Lányok!
Én mindig olyankor érek ide,mire mindenki elmegy :))
Megyek csobbanok, csináltak nekem habocskás vizet.
Tuti rossz a lelkiismeretük:-)
Hosszú "í" ha már javítasz...
Aláírás: kukacoskodó
Látod, ennyit érdemes adni egy férfi tanácsára, kajaügyben.
Egyébként a sárgarépa mellé megengedett a hús.
Böee. :)
Most jut az eszembe, hogy félbe hagytunk vmit tegnap, de tiszta zokni az agyam, majd valamikor vissza térünk rá, jó?
A gép be van kapcsolva, mert Amerikában levő férjemmel így szoktunk kommunikálni, és néha csak ide szaladok, katt és megnézem mi történik a nagy világban.
De lassan le kéne dölnöm, csak az a baj, hogy amikor pont félálomban vagyok, felsír a gyerek és hirtelen azt sem tudom ki vagyok; rosszabb ezért ledölni, mint átesni a holtponton és virrasztani. Tv-t nem nézek, mert nem hallanám a hangját, a szgép pedig csendes...
Hali lányok!
Kissé kómás vagyok. Éjjel bevittema za ügyeleti kórházba a Bencét. Semmi nem maradt meg benne, és még éjfélkor is csak hányt szinte a semmit és habzott, hasmenése is lett, dedalon nem használt. Hál Istennek a kiszáradás nem állt fenn, hazaküldtek. A láza felment 39 felé. du voltunk a doki néninknél is, kaptam B6-ot, és adom továbbra is a lázcsillapító kúpot. 10 percenként felsír, itt virrasztok, a konyhában meg áll a bál, mosogatni kellene, de nem merek zajongni :(
Kicsit kómás, így meg tudom itatni vele ezt a narancs ízesítésű sós iatalt(sodioral). Ma 2-3 szál ropit és egy 1/2 banánt evett. Semmit sem akart mást. Talán a hányás már kezd elmúlni...
Köszi az aggódát! Valahogy éljem túl a mai éjszakát is és a holnapi napot... talán utána jobban lesz már!
Most viszont lelépek.
Holnap is napközben valószínűleg csak benézek, mert bekeményítettek a melóhelyemen, és nem nagyon lehet netezni. Így, amikor nincs annyi meló, egymást nézzük.
Este pedig régi kollégáimmal megyek zülleni.
Kettő között, biztos jövök egy kicsit.
Mai menüm:
R: Jogobella light hántolt zabpehellyel
T: nem volt, csak egy kis teát ittam
E:Grillezett csirkemell csíkok, párolt gyümölcs
513 kcal
U: alma, körte
V: Sült csirkecomb salátával (jégsali, kaliforniai paprika, paradicsom, alma)
Most itt pihegek, pedig aránylag korán, 6 körül vacsoráztam.
Én se.
Néha megnézem, hogy mi van nyitóoldalon, van-e új cikk.
Zsolt utolsó menüjét átfutottam, naponta háromszor kajál, abból egy étkezés szinte minden nap tejbezabi. Norbi szerint ez így jó. Nem értem...
Én egy időben rágtam,nyeltem,rágtam,nyeltem.
de igy az íze anyira lágyan kijön.
Most csokiznak a fiúk.
Én is így eszem! :-)
Főleg mostanában, hogy egy tábla csokit osztok be két hónapra. Most vettem éppen az előbb magamhoz egy molekulát!
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.