"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Kimaradt a kedvenc-listáról:
tofu, búzahús, növényi pástétomok...
hidd el ezek a proteinporok vannak olyan fincsik, mint a kaja :)
az áruk az tényleg nem piskóta :) de ha ezeket eszem, nem vagyok annyira éhes, ezeket optimalizálták, hogy hosszú távon laktassanak, sajnos ha megeszem egy bolognait vagy paprikás krumplit, attól hamarabb éhes leszek :)
szóval nem véletlenül drágák, optimálisak, fincsik és laktatnak! :) arról nem is beszélve, ha épp nincs időd egy órát a konyhában kotyvasztani magadnak, akkor csak kikeversz egy turmixot és kész :)
Én az árán akadtam ki!!!
Én inkább kajállok, azt szeretem.
én is használok proteinporokat, most épp Syntha-6-ot meg Milk & Egg tojásfehérje proteinport
igen ezeket testépítők is használják, de pl. a Syntha-6 jó átlagembernek is, én úszásedzésekkor használom, mert van benne némi CH is, ezért nem kell hozzá enni mást, nagyon ideális önmagában is, sokkal jobban bírom vele, és nem is vagyok éhes, teltségérzetet ad
a tojásfehérjeport meg estére jó, mert szinte alig van ch tartalma, tehát egyáltalán nem hízlal, és a tojásfehérje az egyik leglassabban felszívódó fehérje, és egész éjszaka egyenletesen pótolja a fehérjét :)
ebben a kettőben nincs semmi külön extra izomtömegnövelő, semmi szteroid vagy stimuláns, ráadásul nagyon finomak, édesek, mintha nem is fehérjét ennél, hanem valami fincsi édességet, egyik ilyen krémes vanília ízű a másik meg tejcsokis :)
Nyami, tömény fehérjék és mégis mintha nasikat ennél :)))))
linkek:
Nem is iszom, hanem kiskanállal eszem, s iszok rá, majd jól megrázom magam...:))
Telit és finom, s nem nagy súly. A mérleg is szereti.
No, én most dobbantok, és neki állok cseppet sem diétás paprikás krumplit főzni és browniet sütni :)
A krumpliból nem fogok enni, de a sütiből tutira... Kell holnapra a kalória, hogy ne ájuljak el a barlangban :)
Leirása:
Enzimekben, rostokban gazdag, egyedi, szabadalmaztatott előcsiráztatással előállitott terméeszetes svéd árpa. Mentes koleszterintől, keményitőtől, pentozántól, egyszerű cukortól. Összetevői:
Szerves, nem hőkezelt, őrölt biő árpacsira, tejsavó fehérje, repceolaj, természetes vanilia
Engeriga 10 dkg-ban:
ajánlott mennyiség naponta - 34 gr.
311 kcal, CH - 45 gr, Fehérje - 30 gr, diétás rost - 10 gr, zsir 6,5 gr, laktóz 1,7 gr, ásványi anyagok és vitaminok - 3,3 gr.
Származási hely: Svédország
Eszik nálatok a nép rakott cuccokat?
Sült húsokat?
Már nem azért, de ezek az értékek egyáltalán nem tűnnek olyan vészesnek!!!!!
62 cm-es comb? Az enyém 55. Csúcs időszakomban (+csúcs) kb ilyen voltam: 112-80-112.
Úgyhogy a tiéd abszolút nem elrettentően nagy.
Ez a protein por mire jó? Ilyet nem a gyúrósok esznek?
Folyadékfogyasztással hogy állsz? +1 liter csodákra képes... (természetesen az alap 2l-en felül)
Na, éppen ez az, hogy 78 kg-mal voltam ilyen méret. Mostani méreteim sem egyeznek a súlyommal.
mell - 125 cm
derék - 105 cm
has - 130 cm
comb - 62 cm
magasság - 176 cm
Na, ez igy nem jó.
Aktiv Súlykontroll - árpacsira proteinnal.
/lugositásra ajánlják/
Nem akarlak elkeseríteni, de én 15 évesen és 52 kilóval rendelkeztem ilyen cm-ekkel...
Most vagyok 65 kiló (+/- ,-0,5) és 92-66-96 a paramétereim.
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.